Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Beste budget app: 13x budgetteren met een app

Raakt u wel eens het overzicht op uw vaste lasten kwijt en wilt u via een app uw financiën bijhouden? Maak dan gebruik van budget apps via uw smartphone. Met een budgettering app, ook wel huishoudboekje app genoemd, ordent u eenvoudig uw financiële zaken. Wij zetten 13 gratis budget apps voor op u een rijtje; zo kiest u eenvoudig de beste budget app voor u!

Beste budget app


 

Welke budget app kiezen?

Goede vraag! De beste budget app voor u sluit aan op uw behoeften en persoonlijke situatie. Wilt u bijvoorbeeld uw inkomsten in categorieën verdelen, uw uitgaven budgetteren of doelgericht (be)sparen? Dan past de ene budgetteer app wellicht beter bij u dan de andere. 

Houd er rekening mee dat veel budget apps gratis zijn, maar dat u voor sommige apps moet betalen. Een andere factor waar u op kunt letten is of de app beschikbaar is voor iOS of Android, de software waarop uw smartphone werkt.

13 goede budget apps: onze lijst

1. iBilly - Budget & Money Saver
2. Financieel kosten manger
3. WieBetaaltWat
4. Dyme: Fix your money leak
5. Financieel
6. Buddy: Budget & Save Money
7. Budgetbeheerder - Geld tracker
8. Monefy Expence Tracker
9. Moneymanager
10. SayMoney - Uw financiën
11. Our Budget Book
12. MijnGeldzaken Huishoudboekje
13. Buddy Payment


 
 

13 gratis budget apps op een rij

Wij helpen u graag op weg om een geschikte budgettering app te vinden. Daarom zetten wij 13 gratis budget apps voor u op een rij en vertellen wij u wat deze apps precies te bieden hebben. Zo kiest u eenvoudig een goede gratis budget app die bij u past en kunt u direct aan de slag!

 

1. iBilly - Budget & Money Saver

Met iBilly kunt u de papieren administratie van uw financiën achterwege laten. Bonnen, garantiebewijzen en polissen kunt u met deze budget app op één plek bewaren. Met een veilige koppeling met uw bankrekening heeft u altijd realtime inzicht in uw financiën. Bovendien is het een ideale huishoudboekje app om gezamenlijk te gebruiken. Bijvoorbeeld met uw partner of kinderen. U kunt namelijk vier mensen tegelijk koppelen aan één iBilly account.

Budget appVerkrijgbaar via iOS en Android.


 

2. Financieel kosten manager

Koppelt u uw bankrekening liever niet aan een huishoudboekje app? Dan is Financieel kosten manager mogelijk de beste budget app voor u. In deze budgetteer app kunt u meerdere valuta tegelijk gebruiken, budgetten categoriseren en worden uw financiën in een aantrekkelijk en overzichtelijk design weergegeven met behulp van diagrammen. 

Budget appVerkrijgbaar via Android.


 

3. WieBetaaltWat

Maakt u (vaak) gezamenlijke kosten met bijvoorbeeld vriendengroepen, familie of collega's? Gebruik dan de financiën app WieBetaalWat om uitgaven bij te houden én op elk gewenst moment te verrekenen en af te rekenen. WieBetaaltWat maakt een overzichtelijke balans op. Zo weet u direct of u nog geld moet betalen en wanneer u van iemand anders nog geld moet ontvangen. 

Budget app Verkrijgbaar via iOS en Android.


 

4. Dyme: Fix your money leak

Betaalt u voor abonnementen waarvan u niet eens meer wist dat u deze had? Dat is vanaf nu verleden tijd! Deze budget app brengt abonnementen gemakkelijk in kaart en geeft opties om die eenvoudig stop te zetten. Door een koppeling met uw bankrekening ziet de app hoeveel u uitgeeft aan vaste lasten en speurt naar voordeligere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld besparen op uw zorgverzekering. Handig én goed voor uw portemonnee!

Budget appVerkrijgbaar via iOS en Android.


 

5. Financieel

De app Financieel is een simpele huishoudboekje app die doet wat die moet doen: overzicht creëren in uw vaste lasten. Uw financiële overzicht staat veilig achter slot en grendel via Touch ID of Face ID. In het Kosten- en inkomstenmenu stelt u de app volledig in op uw persoonlijke situatie. Deze budget app geeft notificaties als u budget over heeft om bijvoorbeeld te besteden aan leuke dingen. Zo weet u meteen dat uw budgetbeheer loont!

Budget appVerkrijgbaar via iOS.


 

6. Buddy: Budget & Save Money

Wilt u leren budgetteren? Dan is Buddy een geschikte budgetplanner app om zelf of samen met anderen te gebruiken. Beheer budgetten bijvoorbeeld met uw partner of zelfs met het hele gezin. Daarnaast focust de app zich op eenvoudige hulpmiddelen die u aan een bepaald budget houden, zoals het categoriseren van budgetten voor bijvoorbeeld uw internet- of telefoonabonnementen, boodschappen of vrijetijdsuitgaven.

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar via iOS.


 

7. Budgetbeheerder - Geld Tracker

De Budgetbeheerder app focust op kwaliteit, eenvoud en gebruiksgemak, waardoor het beheren van uw financiën geen ingewikkelde klus hoeft te zijn. Voeg afbeeldingen, zoals kassabonnen, aan uw financiën toe zodat u deze makkelijker kunt identificeren. Bereken alles met een geïntegreerde rekenmachine, zodat u de budget app niet hoeft te verlaten en gebruik de functie om herinneringen voor terugkomende transacties in te stellen.

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar voor iOS en Android


 

8. Monefy Expence Tracker

Koppelt u uw bankrekening liever niet aan een huishoudboekje app, maar wilt u wel vlotjes een overzicht van uw uitgaven maken? Gebruik dan Money Expence Tracker. Onnodige details én reclame laat deze budgetteer app achterwege. Heeft u uw smartphone even niet bij de hand? Geen probleem! Door veilige synchronisatie van uw data kunt u uw budgetbeheer ook via andere apparaten raadplegen. 

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar voor iOS en Android.


 

9. MoneyManager 

In deze financiën app staat een gedetailleerde invoer van gegevens centraal, waardoor u uw financiën specifiek kunt filteren. Gegevens uit de budgettering app kunt u eenvoudig exporteren. Handig, want zo heeft u ook op andere apparaten toegang tot uw uitgebreide administratie. Een ander voordeel: terugkomende inkomsten en uitgaven kunt u automatisch herhalen. Vindt u het prettig om uw financiën uitgebreid bij te houden? Dan is dit de beste budget app voor u! 

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar via iOS en Android.


 

10. SayMoney - Uw financiën

Wilt u uw financiële zaken ordenen met behulp van kleuren, tekst en verschillende categorieën en heeft u geen behoefte aan ingewikkelde statistieken en grafieken? Dan past een huishoudboekje app zoals SayMoney - Uw financiën bij u. In deze budgetbeheerder app is het invoeren van inkomsten en uitgaven mogelijk via spraakinvoer en is uw budgetbeheer goed beveiligd met Touch ID en/of Face ID. Terugkerende transacties kunt u automatisch herhalen. Ideaal!

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar via iOS en Android


 

11. Our Budget Book

Maakt u graag gebruik van Google-applicaties? Dan past deze budget app in uw straatje! De app heeft namelijk een herkenbaar design dat gelijkenissen vertoont met het design van o.a. Google Drive en Gmail. Bovendien kunt u via een Google-account uw gegevens in de budget app gemakkelijk synchroniseren. Aan het einde van uw salaris nog een stukje maand over? Dat is met deze budgetplanner app verleden tijd omdat u eenvoudig limieten kunt instellen!

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar via Android.


 

12. MijnGeldzaken Huishoudboekje

Via een vermogensplanning software biedt deze budget app u de mogelijkheid om uw financiële toekomst tot in de puntjes te plannen; bijvoorbeeld tot aan uw pensioen. Deze gratis budget app won de Pensioenwegwijzer, een prijs voor initiatieven die financieel inzicht geven in uw pensioen. Zo bent u financieel voorbereid op uw toekomst en behoudt u het overzicht op uw financiën op de korte én lange termijn! 

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar via iOS en Android.


 

13. Buddy Payment

De Buddy Payment app is samen met grote Nederlandse gemeenten ontwikkeld om mensen te helpen met hun geldzaken en o.a. schulden te voorkomen. Deze gratis budgetbeheerder app houdt uw vaste lasten apart, zodat u bij betalingen niet voor verrassingen komt te staan. De app beschikt over betaalvergunningen van de Nederlandse Bank en werkt met hoge privacy- en veiligheidsstandaarden. Met deze veilige en goede budget app houdt u uw financiën stabiel, waardoor u meer overhoudt voor een leuker leven!

Budgetapp downloadenVerkrijgbaar via iOS en Android.


 

3x betaalde budget apps

In de App Store (iPhone) en Google Play Store (Android) kunt u kiezen tussen verschillende betaalde budget apps. Drie voorbeelden van betaalde, goede budget apps, zijn: 

  • Spendo: verkrijgbaar via iOS en Android.
  • Mijn huishoudboek: verkrijgbaar via iOS en Android.
  • Money Pro: Geld en Budget: verkrijgbaar via iOS en Android.
     

 

Besparen op vaste lasten: telefoonabonnement

Door een huishoudboekje app te gebruiken, bent u goed op weg om uitgaven te budgetteren en overzicht te houden op uw vaste lasten.

Wilt u tegen een scherpe prijs altijd en overal gebruikmaken van de beste budget apps op uw smartphone? Kies dan voor een voordelig telefoonabonnement met mobiel internet van UnitedConsumers. Dat is niet alleen handig, maar ook goed voor uw portemonnee. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

UnitedConsumers Mobiel


afbeelding Voordelig abonnement + toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Voordelig abonnement sim only
> Bekijk aanbod

afbeelding Los toestel kopen
> Bekijk aanbod


Ook interessant voor u
 

Beste wachtwoorden apps

10 wachtwoorden apps om uw wachtwoorden veilig te bewaren

> Lees meer

 

Beste budget smartphone

De beste budget smartphone van dit moment: onze top 10

> Lees meer

 

Beste sportapps

Fit worden met de beste sport apps van 2023

> Lees meer

 

Blog homepage