Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Hoe kies ik een goedkoop abonnement?

Zoekt u een goedkoop abonnement? Begrijpelijk, want zo houdt u meer over voor andere leuke dingen in uw leven. Waar let u op bij het kiezen voor een goedkoop abonnement en welke mogelijkheden zijn er?

goedkoop abonnement

 

Goedkoop abonnement: waar let ik op?

Het is belangrijk dat u een abonnement kiest dat aansluit op uw wensen, verbruik en uw budget. En het goedkoopste telefoonabonnement? Die vindt u door aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Een nieuw goedkoop abonnement heeft u al in vier stappen gevonden:

 

1

Bepaal uw budget

Zorg ervoor dat u weet hoeveel u maandelijks maximaal wilt betalen voor uw goedkope telefoonabonnement.

nummer

Kies een smartphone

Weet u al welke smartphone u wilt? Door te kiezen voor een goedkope telefoon, houdt u uw maandlasten laag. 

nummer

Kies een databundel

Zorg ervoor dat uw databundel aansluit op uw verbruik. Kies het aantal belminuten, sms'jes en MB's dat past bij uw verbruik.

nummer

Vergelijk abonnementen

Zie direct welke provider het goedkoopste abonnement aanbiedt en welke kortingsacties er worden aangeboden. 


 

Goedkope telefoon met abonnement

Als u een budget smartphone combineert met een goedkoop abonnement, houdt u uw maandlasten laag. Naast de kosten van het abonnement, betaalt u namelijk vaak toestelkosten - ook wel toestelkrediet. U kunt ervoor kiezen de smartphone in delen te betalen - of vooraf al een groot deel af te betalen. 

Hoewel het toestel niet gratis is, kan het abonnement daarentegen wel erg goedkoop zijn. Het voordeel van een abonnement met toestel is dat u niet in een keer een groot bedrag hoeft neer te leggen voor de smartphone. Wel zo fijn!


 

Goedkope smartphones zonder abonnement

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een telefoon zonder abonnement. In dat geval schaft u het toestel los aan en kiest u eventueel een los sim only abonnement. Door een toestel los te kopen, houdt u uw maandlasten laag. U hoeft in dat geval namelijk geen toestelkrediet aan te gaan, waardoor u uw telefoonabonnement goedkoop houdt! Waar kiest u voor: een budget smartphone, smartphone met de beste camera, de beste accu of twijfelt u misschien nog tussen Apple en Samsung?


 

Goedkoop abonnement sim only

Bent u al in het bezit van een uitstekende smartphone? Dan is een sim only abonnement een interessante keuze, want een sim only abonnement is het goedkoopste telefoonabonnement dat u kunt kiezen. U heeft bij sim only de keuze uit verschillende soorten abonnementen. Gaat u voor een sim only met een beperkt aantal MB's, omdat u weinig internet gebruikt? Of surft u de hele dag door en kiest u voor de beste sim only met onbeperkt internet?


 

Goedkoop mobiel abonnement afsluiten

Een goedkoop mobiel abonnement vindt u bij UnitedConsumers. U krijgt namelijk altijd korting op uw abonnement met toestel of uw sim only abonnement. Kiest u liever een los toestel? Ook dan hebben wij precies wat u zoekt!

Door een ruime keuze aan toestellen en abonnementen bij de grootste providers van Nederland, vindt u altijd een goedkoop abonnement en/of goedkope smartphone aansluitend op uw wensen. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

UnitedConsumers Mobiel


afbeelding Goedkoop abonnement + toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Los toestel kopen
> Bekijk aanbod


afbeelding Goedkoop abonnement sim only
> Bekijk aanbod


Ook interessant voor u
 

Goedkoop abonnement afsluiten

Kiezen voor telefoonabonnement met korting

> Bereken mijn korting

 

Energie besparen

Wat is het beste sim only abonnement voor mij?

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Wat is toestelkrediet en waarom kies ik hier voor?

> Lees meer

 

Blog homepage