Waar bent u naar op zoek?

Sport apps: de 6 beste sport apps!

Sport apps zijn er in overvloed! Zo kunt u een thuis fitness app downloaden, een krachttraining app, een app voor hardlopen of misschien bent u meer het type voor een yoga app. Wat uw voorkeur ook is, er is voor ieder wat wils. Wij zetten de 6 beste sport apps daarom graag voor u op een rij!

sport apps

Inhoudsopgave

De 6 beste sport apps

 

Beste sport apps

De beste sport apps op uw smartphone zijn de apps die u met plezier gebruikt. Het klinkt misschien raar, maar iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur. Daarom zetten wij diverse sport apps uit diverse categorieën in het zonnetje. Zo kunt u kiezen welke sport app het beste bij u en uw sport past!


Thuis fitness app

Wilt u graag uw spieren trainen met een krachttraining app? Dat kan! Krachttrainen kan namelijk prima zonder sportschool. Zo bepaalt u zelf wanneer het tijd is voor een goede work-out. Dit zijn onze favoriete sport apps op het gebied van krachttraining:

 

1. Seven - 7 minute workout

Deze sport app biedt work-outs van 7 minuten aan - ideaal voor mensen met weinig tijd. Makkelijker dan dit wordt het niet. En geen tijd hebben, is dus geen excuus meer! En voor iedereen die twijfelt over de app: een tv-reclame duurt al bijna 7 minuten, dus dan kunt u in die tijd net zo goed een work-out doen.

Beschikbaar voor Android en iOS.

Seven minute workout

 

2. Virtuagym

Liever niet naar de sportschool, maar toch fit blijven? Dan is de Virtuagym thuis fitness app een echte uitkomst! De virtuele trainer doet de oefeningen voor, zodat u ze vervolgens zelf uit kunt voeren. De app is enorm gevarieerd en biedt oefeningen aan voor ieder niveau. Bovendien kunt u uw eigen trainingsschema maken én trainingsdoelen opstellen. Zo kunt u gericht trainen met deze sport app!

Beschikbaar voor Android en iOS.

Virtuagym


App voor hardlopen

Wilt u graag hardlopen, maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is een app voor hardlopen ideaal! Dit zijn onze favoriete sport apps op het gebied van hardlopen:

 

3. Hardlopen met Evy

Deze app is ideaal voor iedereen die nét even dat extra steuntje in de rug nodig heeft tijdens het hardlopen. Met de sport app 'Hardlopen met Evy', spreekt Evy u bemoedigend toe. Deze app voor hardlopen helpt u bij het behalen van uw doelen. Wilt u bijvoorbeeld trainen voor de marathon? Met deze sport app kunt u kiezen voor trainingsschema's van bijvoorbeeld 5 km, 10 km, een halve marathon of een hele marathon. 

Beschikbaar voor Android en iOS.

Hardlopen met Evy

 

4. Strava

Met Strava hardlopen, met Strava fietsen of met Strava wandelen; het kan allemaal! Deze app is ideaal voor iedere sporter, want u kunt uw eigen prestaties en die van uw vrienden volgen en vergelijken. Wat Strava zo leuk maakt, is dat het eigenlijk een sociaal platform is onder sporters. Zo kunt u uw prestaties delen met vrienden en kunnen zij hier vervolgens weer op reageren. Een leuke én gevarieerde sport app dus!

Beschikbaar voor Android en iOS.

Strava


Yoga sport apps

Wanneer u yoga oefeningen doet, bent u niet alleen bezig met het trainen van uw lichaam, maar ook uw geest! Yoga werkt enorm ontspannend en u kunt yoga gemakkelijk thuis beoefenen met een goede yoga app. Dit zijn onze favoriete sport apps op het gebied van yoga:

 

5. Daily Yoga

Met de sport app 'Daily Yoga' blijft u flexibel én kunt u ontspannen. In deze app kunt u zowel yoga- als meditatiesessies volgen. Met meer dan 100 video's en diverse niveaus, is er voor iedereen een geschikte sessie. En wilt u uw voortgang delen met andere gebruikers van de app? Dat kan! In de community deelt u uw yogamomenten en kunt u vragen stellen over yoga aan medegebruikers. Hartstikke leuk dus!

Beschikbaar voor Android en iOS.

Daily Yoga

 

6. Yoga for Beginners

Met deze sport app zit u goed als u een beginner bent op het gebied van yoga. De Yoga for Beginners app biedt verschillende yoga oefeningen aan. Ontstressen en uzelf goed voelen staan centraal in de app. Zo zijn er bijvoorbeeld yoga oefeningen voor specifieke lichaamsdelen of momenten op de dag. Denk aan ochtend yoga of yoga speciaal voor uw rug. Zo is er voor ieder wat wils! 

Beschikbaar voor Android en iOS.

Yoga for beginners


Smartphone abonnement en sport apps

Misschien gebruikt u uw nieuwe sport app alleen wanneer u thuis verbonden bent met wifi, maar het kan ook zijn dat u uw databundel hiervoor gebruikt. In dat geval is het goed om uw huidige abonnement eens onder de loep te nemen, want past uw nieuwe verbruik nog wel bij het telefoonabonnement dat u heeft? 

Abonnementen vergelijken


Aanbevolen voor u


 

Blog homepage