Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Sport apps: wat zijn de beste sport apps?

Sport apps zijn er in overvloed! Zo kunt u een thuis fitness app downloaden, een krachttraining app, een app voor hardlopen of misschien bent u meer het type voor een yoga app. Wat uw voorkeur ook is, er is voor ieder wat wils. Wij zetten de beste, gratis sport apps daarom graag voor u op een rij!

sport apps


Beste sport apps 2023

Welke sport apps móet u gedownload hebben op uw smartphone? Wij zetten de 6 beste sport apps van 2023 voor u op een rij:


Beste sport apps voor buiten sporten

Wilt u graag hardlopen, maar zoekt u nog een geschikte app voor hardlopen? Met deze twee gratis sport apps blijft u gemotiveerd tijdens het harlopen. Een ideaal steuntje in de rug dus!

 

Strava

Met Strava hardlopen, met Strava fietsen of met Strava wandelen; het kan allemaal! Deze sport app is ideaal voor iedere sporter, want u kunt uw eigen prestaties en die van uw vrienden volgen en vergelijken. Wat Strava zo leuk maakt, is dat het eigenlijk een sociaal platform is onder sporters. Zo kunt u uw prestaties delen met vrienden en kunnen zij hier vervolgens weer op reageren. Een leuke én gevarieerde sport app dus!

Deze sport app is beschikbaar voor Android en iOS.

Strava

 

Hardlopen met Evy

Deze sport app is ideaal voor iedereen die nét even dat extra steuntje in de rug nodig heeft tijdens het hardlopen. Met de sport app 'Hardlopen met Evy', spreekt Evy u bemoedigend toe. Deze app voor hardlopen helpt u bij het behalen van uw doelen. Wilt u bijvoorbeeld trainen voor de marathon? Met deze sport app voor hardlopen kunt u kiezen voor trainingsschema's van bijvoorbeeld 5 km, 10 km, een halve marathon of een hele marathon. Zet 'm op!

Deze app voor hardlopen is beschikbaar voor Android en iOS.

Hardlopen met Evy


Beste sport apps voor thuis fitness

Wilt u graag uw spieren trainen met een krachttraining app? Dat kan! Krachttrainen kan namelijk prima zonder sportschool. Zo bepaalt u zelf wanneer het tijd is voor een goede work-out. Dit zijn onze favoriete sport apps op het gebied van krachttraining:

 

Seven - 7 minute workout

Deze sport app biedt work-outs van 7 minuten aan - ideaal voor mensen met weinig tijd. Makkelijker dan dit wordt het niet. En geen tijd hebben, is dus geen excuus meer! En voor iedereen die twijfelt over deze sport app: een tv-reclame duurt al bijna 7 minuten, dus dan kunt u in die tijd net zo goed een work-out doen.

Deze gratis sport app is beschikbaar voor Android en iOS.

Seven minute workout

 

Virtuagym

Liever niet naar de sportschool, maar toch fit blijven? Dan is de Virtuagym thuis fitness app een echte uitkomst! De virtuele trainer doet de oefeningen voor, zodat u ze vervolgens zelf uit kunt voeren. De app is enorm gevarieerd en biedt oefeningen aan voor ieder niveau. Bovendien kunt u uw eigen trainingsschema maken én trainingsdoelen opstellen. Zo kunt u gericht trainen met deze sport app!

Deze sport app is beschikbaar voor Android en iOS.

Virtuagym


Gratis sport apps voor yoga

Wanneer u yoga oefeningen doet, bent u niet alleen bezig met het trainen van uw lichaam, maar ook uw geest! Yoga werkt enorm ontspannend en u kunt yoga gemakkelijk thuis beoefenen met een goede yoga app. Dit zijn onze favoriete sport apps op het gebied van yoga:

 

Daily Yoga

Met de sport app 'Daily Yoga' blijft u flexibel én kunt u ontspannen. In deze app kunt u zowel yoga- als meditatiesessies volgen. Met meer dan 100 video's en diverse niveaus, is er voor iedereen een geschikte sessie. En wilt u uw voortgang delen met andere gebruikers van de app? Dat kan! In de community deelt u uw yogamomenten en kunt u vragen stellen over yoga aan medegebruikers. Hartstikke leuk dus!

Deze gratis sport app is beschikbaar voor Android en iOS.

Daily Yoga

 

Yoga for Beginners

Met deze sport app zit u goed als u een beginner bent op het gebied van yoga. De Yoga for Beginners app biedt verschillende yoga oefeningen aan. Ontstressen en uzelf goed voelen staan centraal in de sport app. Zo zijn er bijvoorbeeld yoga oefeningen voor specifieke lichaamsdelen of momenten op de dag. Denk aan ochtend yoga of yoga speciaal voor uw rug. Zo is er voor ieder wat wils! 

Deze gratis sport app is beschikbaar voor Android en iOS.

Yoga for beginners


 

Smartphone abonnement en sport apps

Misschien gebruikt u uw nieuwe sport apps alleen wanneer u thuis verbonden bent met wifi, maar het kan ook zijn dat u uw databundel hiervoor gebruikt. In dat geval is het goed om uw huidige abonnement eens onder de loep te nemen, want past uw nieuwe verbruik nog wel bij het telefoonabonnement dat u heeft? 

Abonnementen vergelijken


Ook interessant voor u
 

Energie besparen

Wat zijn de beste smartphone games van dit moment?

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Wat zijn de beste apps om foto's te bewerken?

> Lees meer

 

Energie besparen in de winter

Deze reis apps mogen niet ontbreken op vakantie!

> Lees meer

 

Blog homepage