Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar bent u naar op zoek?

Video bellen apps: dit zijn de 6 beste apps voor videobellen!

Videobellen via WhatsApp, Skype of Zoom; zo komt u - ondanks afstand - dicht bij elkaar. Wilt u ook videobellen op uw smartphone met familie en vrienden? Dan hebben wij 6 geschikte apps om te videobellen!

video bellen apps

 

Videobellen apps

Apps om te videobellen op uw smartphone zijn enorm handig! Zo kunt u uw familie en vrienden zien en spreken, zonder dat u samen bent. Videobellen apps worden steeds populairder en dat is niet gek. U kunt elkaar goed horen, u kunt elkaar zien en dus lijkt het net alsof u even bij elkaar op de koffie bent.


 

De beste video bellen apps van dit moment

Bent u op zoek naar een app om te videobellen? Wij hebben 6 interessante videobellen apps apps voor u op een rij gezet!

WhatsApp videobellen

Videobellen via WhatsApp is enorm populair én werkt gemakkelijk! Klik het chatgesprek open van de persoon waarmee u wilt videobellen en druk op de videorecorder rechts bovenin de hoek. Het voordeel van WhatsApp videobellen is dat de meeste mensen WhatsApp al hebben en het bovendien gratis is. Het nadeel is dat u met maximaal 4 personen tegelijk in een videogesprek kunt zitten. 

Videobellen via WhatsApp is beschikbaar voor Android en iOS.


FaceTime

iPhone bezitters kennen FaceTime zeer waarschijnlijk al. Met FaceTime kunt u videobellen met contacten uit uw lijst die ook Apple producten hebben. Het grote nadeel van FaceTime is dat het niet beschikbaar is op Android. Videobellen met uw moeder die een Samsung smartphone heeft, is dus niet mogelijk met FaceTime. Maar ieder nadeel heeft ook zijn voordeel. Met FaceTime kunnen namelijk 32 mensen aan één videogesprek deelnemen.

FaceTime is enkel beschikbaar voor iOS en staat standaard geïnstalleerd op uw iPhone.


Google Meet videobellen

Google Meet videobellen is niet zo bekend, maar werkt geweldig! Op de meeste Android smartphones staat Google Meet videobellen al geïnstalleerd, maar deze app is ook beschikbaar voor Apple-producten. Zo kunt u dus gratis videobellen met gebruikers van Android en Apple smartphones. Met Google Meet kunt u zelfs onderling notities sturen tijdens het videobellen wat de app toch wel uniek maakt. Met Google Meet kunt u met maximaal 8 personen in één videogesprek zitten. 

Google Meet videobellen is beschikbaar voor Android en iOS.


Facebook Messenger

Voor alle Facebookgebruikers is Facebook Messenger een interessante app. Waar Messenger al bekend staat om het sturen van chatberichten, is dus ook videobellen een optie. Een minpunt is dat u - en degene die u belt - een Facebookaccount nodig heeft om gebruik te kunnen maken van Facebook Messenger. Bovendien moet u bevriend zijn met elkaar om elkaar te kunnen videobellen. Via Facebook Messenger kunt u een videogesprek houden met maximaal 50 mensen tegelijk.

Facebook Messenger is beschikbaar voor Android en iOS.


Zoom

Met Zoom kunt u gratis videobellen met uw hele familie, schoonfamilie en uw vrienden in één keer. Met Zoom kunt u namelijk videobellen met maximaal 100 mensen tegelijk! Daar kan geen andere app voor videobellen tegenop. Klein nadeel is dat tijdens een gesprek van 100 mensen tegelijk het gesprek na 40 minuten stopt. Bent u aan het videobellen met een kleine groep? Dan kan het gesprek langer doorgaan. Een ideale app voor grote bijeenkomsten op afstand!

Zoom is beschikbaar voor Android en iOS.


Skype

Videobellen via Skype klinkt voor bijna iedereen bekend. Met Skype kunt u videogesprekken houden met 50 mensen tegelijk. Daarnaast heeft Skype ook een ingebouwde vertaalfunctie, waardoor gesprekken in een andere taal makkelijker worden. Naast videobellen kunt u met Skype ook - tegen een laag tarief - bellen naar vaste nummers in bijvoorbeeld het buitenland. Ideaal wanneer u goedkoop wilt bellen naar familie of vrienden aan de andere kant van de wereld.

Skype is beschikbaar voor Android en iOS.


 

Smartphone abonnement en videobellen apps

Videobellen met vrienden en familie via uw smartphone kan natuurlijk wanneer u thuis verbonden bent met wifi, maar het kan ook zijn dat u uw databundel hiervoor gebruikt. In dat geval is het goed om uw huidige abonnement eens onder de loep te nemen.

Past uw nieuwe verbruik nog wel bij het telefoonabonnement dat u heeft? Daar komt u achter wanneer u telefoonabonnementen vergelijkt. Zo weet u zeker dat u een telefoonabonnement kiest dat past bij uw verbruik. Wel zo fijn!

UnitedConsumers Mobiel


afbeelding Goedkoop abonnement + toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Los toestel kopen
> Bekijk aanbod


afbeelding Goedkoop abonnement sim only
> Bekijk aanbod


Ook interessant voor u
 

Budget apps

Meer inzicht in uw financiën met de beste budget apps

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Wat zijn de beste apps om foto's te bewerken?

> Lees meer

 

Energie besparen in de winter

Deze reis apps mogen niet ontbreken op vakantie!

> Lees meer

 

Blog homepage