Wie is mijn contactpersoon?

Of het nu gaat om vragen over de meterstanden, uw energierekening of andere vragen over energie. Als energieleverancier is UnitedConsumers Energie altijd uw eerste aanspreekpunt. Alleen voor storingen of vragen over uw aansluiting neemt u contact op met uw netbeheerder.

Energieleverancier

De energieleverancier zorgt voor de levering van gas en stroom. Als energieleverancier is UnitedConsumers Energie verantwoordelijk voor het opnemen en controleren van uw meterstanden en voor uw jaarafrekening. Heeft u vragen over uw energienota, netbeheerkosten of wilt u een wijziging doorgeven? Neem dan contact met ons op.

E-mail: Energie@UnitedConsumers.com
Telefoon: 040 – 235 05 60 (kies optie 1 voor energie)

Onze telefonische klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Netbeheerder

Ieder huis is aangesloten op het elektriciteits- en gasnetwerk. UnitedConsumers Energie levert gas en stroom via dit netwerk. Als u wisselt van energieleverancier verandert er niets aan uw aansluiting en u houdt gewoon gas en stroom. Uw netbeheerder is verantwoordelijk voor het transport van energie naar uw huis en voor het onderhoud van het netwerk.

Als consument heeft u niet zo vaak te maken met de netbeheerder. Alleen als er storingen zijn of als u vragen heeft over uw meter. U kunt niet zelf een netbeheerder kiezen, deze wordt per regio aangewezen. Wilt u weten wie uw netbeheerder is, raadpleeg dan het EAN-codeboek voor energie.