Contact
Mijn UnitedConsumers

Energieleverancier kiezen

Een nieuwe energieleverancier kiezen op basis van prijs is een veelvoorkomende reden. Op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Dan zit u bij ons goed.

Wij bieden scherpe energietarieven aan. Zo bespaart u op uw vaste lasten en houdt u meer over voor een leuker leven! Benieuwd naar uw tarieven?

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

energieleverancier kiezen


Nieuwe energieleverancier kiezen met service

Lage energietarieven zijn belangrijk, maar bijna net zo belangrijk is goede service. Ons streven is om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. Of u nu een vraag heeft over uw meterstanden, uw energiecontract of uw energierekening: onze adviseurs helpen u graag en staan altijd voor u klaar!

> Neem contact met ons op


Duurzame energiemaatschappij kiezen

Een beter klimaat: daar zorgen we samen voor. Daarom is onze stroom 100% groen. Heeft dat invloed op uw tarieven? Absoluut niet. Wij leveren 100% groene stroom leveren tegen een laag tarief. Voordelig voor het milieu én uw portemonnee!

> Bekijk ons stroometiket


Nieuwe energieleverancier kiezen

Of u nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier: bij ons is iedereen welkom! Bespaar net als ruim 500.000 anderen op uw energierekening en kies voor energieleverancier UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 5 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?

Bereken mijn tarieven


Veelgestelde vragen over energieleverancier kiezen

Ja, wij zijn een energieleverancier. U kiest dus altijd voor energie van UnitedConsumers. Bij vragen en/of problemen kunt u dus direct bij ons terecht. Door energieleverancier te zijn, hebben wij de controle over waar onze energie vandaan komt en welke tarieven we hanteren. Daar profiteert u als deelnemer van!

Kiezen voor UnitedConsumers

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Bij ons profiteert u namelijk van scherpe energietarieven. Doe er iets leuks mee!

Kiezen voor goedkope energie

U kunt altijd voor een nieuwe energieleverancier kiezen. Het is wel belangrijk dat u rekening houdt met de opzegtermijn die uw huidige energieleverancier hanteert, om een opzegboete te voorkomen. Bij een contract voor onbepaalde tijd geldt een wettelijke opzegtermijn van 30 dagen. Een contract voor bepaalde tijd kunt u het beste binnen 6 tot 8 weken voor het einde van de looptijd opzeggen.

Wij regelen de opzegging bij uw huidige leverancier en houden daarbij rekening met de door u gewenste startdatum. Hierbij houden wij ons uiteraard ook aan de opzegtermijn.

Regel mijn overstap

Het kan zijn dat uw huidige energieleverancier een opzegboete in rekening brengt voor uw overstap naar UnitedConsumers. Een eventuele opzegboete wordt niet door ons vergoed.

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen het contract bij uw huidige energieleverancier voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een boete van uw huidige energieleverancier? Dan wordt deze niet vergoed door ons.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

Ik heb een andere vraag