Energieleverancier kiezen

Een nieuwe energieleverancier kiezen op basis van prijs is een veelvoorkomende reden. Kiest u uw nieuwe energieleverancier ook op basis van prijs? Dan zit u bij ons goed. Onze tarieven liggen altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde en u ontvangt altijd een flinke welkomstbonus.

Wilt u meer overhouden voor een leuker leven? Kies dan net als ruim 500.000 deelnemers voor UnitedConsumers als energieleverancier en start vandaag nog met besparen!

Bekijk mijn persoonlijke aanbod

energieleverancier kiezen


Onze klanten beoordelen ons met een 8,8!

sterstersterster

"De jaarrekeningen zijn duidelijk en de tussentijds standen begrijpelijk."

 

01-05-2020
Willem, Vlijmen

 

sterstersterster

"Tot nu toe goede telefonisten getroffen die goed kunnen helpen. "

 

29-12-2020
Es, Noordwijkerhout

 

stersterstersterster

"Al jaren ben ik bij UnitedConsumers. Een betere is er niet. Het is de goedkoopste. Ook heb je een account op de PC waar je nog kan sparen."

24-12-2020
Joke, Gendt

 

Lees meer reviews


Nieuwe energieleverancier kiezen met service

Lage energietarieven zijn belangrijk, maar bijna net zo belangrijk is goede service. Ons streven is om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. Of u nu een vraag heeft over uw meterstanden, uw energiecontract of uw energierekening: onze adviseurs helpen u graag en staan altijd voor u klaar!

Neem contact met ons op


Beste deal energieleverancier UnitedConsumers

Uw tarief ligt altijd 10% lager dan de Gemiddelde Landelijke Energieprijs. Daarnaast ontvangt u altijd een mooie welkomst- of overstapbonus. Zo bespaart u op uw energierekening. Doe er iets leuks mee! 

Ico actie

Start met besparen


Duurzame energiemaatschappij kiezen

Een beter klimaat: daar zorgen we samen voor. Daarom is onze stroom 100% groen. Heeft dat invloed op uw tarieven? Absoluut niet. Wij leveren 100% groene stroom leveren tegen een laag tarief. Voordelig voor het milieu én uw portemonnee!

Bekijk ons stroometiket

duurzame energiemaatschappij kiezen


Nieuwe energieleverancier kiezen

Of u nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier: bij ons is iedereen welkom! Bespaar net als ruim 500.000 anderen op uw energierekening en kies voor energieleverancier UnitedConsumers. Uw overstap is al binnen 4 stappen geregeld. Waar wacht u nog op?

Bereken mijn welkomstbonus


UnitedConsumers als energieleverancier kiezen

Wilt u vaste of variabele tarieven? En welke looptijd wenst u voor uw energiecontract? Bij ons kiest u altijd een energiecontract dat aansluit op uw wensen. Bovendien ontvangt u 10% doorlopend voordeel op uw energietarief én een flinke welkomstbonus. Bekijk hieronder ons aanbod en start met besparen.

Energie kiezen

1 jaar vaste prijs


 • Tarief 10% lager dan de GLE
   
 • Een korte looptijd
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod

 

Energie kiezen

3 jaar vaste prijs


 • Tarief 10% lager dan de GLE
   
 • 3 jaar geen verrassingen
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod

 

Energie kiezen

1 jaar variabele prijs


 • Tarief 10% lager dan de GLE
   
 • Tarieven stijgen of dalen
   
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bekijk mijn aanbod


Veelgestelde vragen over energieleverancier kiezen

Ja, wij zijn een energieleverancier. U kiest dus altijd voor energie van UnitedConsumers. Bij vragen en/of problemen kunt u dus direct bij ons terecht. Door energieleverancier te zijn, hebben wij de controle over waar onze energie vandaan komt en welke tarieven we hanteren. Daar profiteert u als deelnemer van!

Kiezen voor UnitedConsumers

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Iedere maand vergelijken wij de energieprijzen van de 10 grootste energiemaatschappijen en dit noemen we de Gemiddelde Landelijke Energieprijs (GLE). Op basis daarvan baseren wij onze eigen energietarieven, die altijd 10% lager liggen dan het landelijk gemiddelde. Doe er iets leuks mee!

Kiezen voor goedkope energie

U kunt altijd voor een nieuwe energieleverancier kiezen. Het is wel belangrijk dat u rekening houdt met de opzegtermijn die uw huidige energieleverancier hanteert, om een opzegboete te voorkomen. Bij een contract voor onbepaalde tijd geldt een wettelijke opzegtermijn van 30 dagen. Een contract voor bepaalde tijd kunt u het beste binnen 6 tot 8 weken voor het einde van de looptijd opzeggen.

Wij regelen de opzegging bij uw huidige leverancier en houden daarbij rekening met de door u gewenste startdatum. Hierbij houden wij ons uiteraard ook aan de opzegtermijn.

Regel mijn overstap

Het kan zijn dat uw huidige energieleverancier een opzegboete in rekening brengt voor uw overstap naar UnitedConsumers. Wij vergoeden deze boete voor u.

Hiervoor hebben wij, binnen 3 maanden na de overstap, de factuur van de opzegboete van u nodig. Deze kunt u per mail naar ons toesturen. Wij zorgen er dan voor dat u dit bedrag na het eerste volledige uitgediende contractjaar terugkrijgt.

Heeft u uw energiecontract via een vergelijkingssite afgesloten? Dan gelden er mogelijk andere voorwaarden. Raadpleeg hiervoor uw leveringsovereenkomst of neem contact op met onze klantenservice.

Maximale vergoeding
Wij houden ons aan de bedragen die door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) zijn vastgesteld. Bij een 1-jarige overeenkomst vergoeden wij uw overstapboete tot € 100,00 voor stroom én gas (€ 50,00 voor stroom en € 50,00 voor gas). Sluit u een 3-jarige overeenkomst af? Dan vergoeden wij de overstapboete tot € 250,00 voor stroom én gas (€ 125,00 voor stroom en € 125,00 voor gas).

kalender uc

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
 

papier en pen

Wij zeggen het contract bij uw huidige energieleverancier voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een boete van uw huidige energieleverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
 

envelop mail pen

Rond de start van de levering ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
 

spaarvarken rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu start u met besparen op uw energierekening. Ook kunt u eenvoudig via Mijn UnitedConsumers uw energiezaken regelen.

10% doorlopend voordeel

De korting wordt jaarlijks, na de jaarnota, bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed.

Welkomstbonus

Na het eerste jaar schrijven wij de welkomstbonus bij in uw persoonlijke bespaartegoed. Dit geldt ook bij een driejarig contract.

Nadat uw korting en welkomstbonus bijgeschreven is in uw bespaartegoed, kunt u het bedrag laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven