Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

De snelheid en kunde van Nelleke Ophoff was fantastisch! Mijn complimenten.

De snelheid en kunde van Nelleke Ophoff was fantastisch! Mijn complimenten.

20-11-2022

Dick, Lesterhuis

Beveelt ons aan

10

Geweldig om lid te zijn van United Consumers.

Zeer fijne organisatie die werkelijk is voor de consument.
Houden de prijs zoveel mogelijk laag en je krijgt ook een organisatie
korting.
Fijn om er bij te horen.
Gaat zo door.

17-11-2022

Ruud van den Bos, Bilthoven

Beveelt ons aan

10

Telefonisch goed bereikbaar, en een eerlijke behandeling.

UnitedConsumers Energie, heeft klanten in hoog vaandel staan, als ik naar de andere energie maatschappijen kijk, zijn net cowboys, erg jammer.

17-11-2022

An, Rotterdam

Beveelt ons aan

10

Uitstekend

Goede Service, direct bereikbaar en doet wat het moet doen! Als je klant blijft word je beloond. In tegenstelling tot anderen. Net mijn beloning ontvangen van 63,- euro. Ik verander niet meer!

17-11-2022

Astrid Kok, HARLINGEN

Beveelt ons aan

10

Geweldige service

Je wordt altijd goed geholpen.

16-11-2022

Wills, Almere

Beveelt ons aan

10

Vriendelijke medewerkers en snel bereikbaar

Ik ben ook heel duidelijk en goed geadviseerd.
Het spaartegoed kwam op een heel goed moment net voor de dure decembermaand. Heel blij mee.

16-11-2022

Nancy, Borne

Beveelt ons aan

10

Goede informatie, ook per telefoom

Mijn vragen werden duidelijk beantwoord. De vervolg akties ook.

16-11-2022

H, Houten

Beveelt ons aan

10

Geweldig

Betrouwbaar, vriendelijk, goede communicatie en qua prijs netjes

16-11-2022

Arjans, Geldrop

Beveelt ons aan

8

Probleemloos!!

Correct

16-11-2022

Johannes , Warmond

Beveelt ons aan

10

Top helemaal top !

Ik ben echt zeer tevreden met UnitedConsumers !

16-11-2022

Maria, Katwoude

Beveelt ons aan

9

prima

prima provider met goede service en prima prijzen in deze crisis tijd.

16-11-2022

toon van der Lee, Eindhoven

Beveelt ons aan

10

Antwoord op mij vraag

Duidelijk en aardig. Ook extra hulp en vriendelijk

16-11-2022

Marlies , Nieuw Vennep

Beveelt ons aan

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de review te schrijven. We zijn enorm blij dat we u vorige week naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.

Groeten,

Mees
10

Top!

Super vriendelijk en behulpzaam, echt service. Compliment aan Janice

15-11-2022

Pauline Dieleman, Doesburg (Netherlands)

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de mooie review. Ik ben blij dat ik u heb kunnen helpen en het vanuit onze kant nu opgelost is!

Met vriendelijke groet, Janice van UC.
10

Zoals altijd professionele hulp en zoals.altijd zeer betrouwbaar

Zoals eerder wordt ik gebeld met een raar verhaal door een energie leverancier. Ze zeggen wat punten die kloppen gezien mijn gegevens en twijfel dan toch. Bel ik United Consumers op en die haken zoals altijd alle twijfel weg en behouden zo mijn veiligheid omtrent mijn energie zaken. Mijn complimenten dames en heren.

Keep up the excellent work.

10-11-2022

Juscelino van den Berg almeida, Amsterdam.

Beveelt ons aan

Heel erg bedankt voor deze mooie review en het prachtige cijfer. Hier doen wij het voor!

Met vriendelijke groet, Lisa van UC.
10

er word geluisterd

in deze crisis, word er naar de klant geluisterd en een oplossing gezocht

09-11-2022

hf, bellingwolde

Beveelt ons aan

Terug naar boven