Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Heel goed

ik heb hier nooit geen problemen gehad

18-06-2022

Harry, Apeldoorn

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze mooie review en het hele mooie cijfer! Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet, Lisa.
10

uitstekend geregeld.

zeer goede verantwoording,zeker als het mij toekomt.kan niet beter.

17-06-2022

w.j.van baggem, Oss.

Beveelt ons aan

Super bedankt voor deze mooie review! Wij zijn hier erg blij mee!

Met vriendelijke groet, Lisa.
10

Tot nu toe alleen maar tevredenheid

Goede ervaring met energie en zorgverzekering bij UC

17-06-2022

J.W. Voortman, boxtel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze mooie review en het prachtige cijfer wat u ons heeft gegeven. Hier doen wij het voor!

Met vriendelijke groet, Lisa.
8

Tevreden!

Ik ben zeer tevreden over UnitedConsumers sinds ik daarbij aangesloten ben! Goede service! Had een keer een vraag,
waarom ik al een paar maanden geen overzicht gekregen had over gebruik gas en elektriciteit. Kreeg de volgende dag al een mail met antwoord!

17-06-2022

Trudy, Tilburg

Beveelt ons aan

10

Prima

Verleden jaar probleemloos overgestapt, Prima tarieven en ook nog korting gespaard.
United Consumers denkt echt met de klant mee, verbruik iedere maand heel overzichtelijk en de klantenservice is ook heel vriendelijk.
Had jaren eerder moet overstappen. Top.

17-06-2022

Jellie, Rotterdam

Beveelt ons aan

10

Fijne maatschappij

Geweldig altijd betrouwbaar

17-06-2022

Maatje Akihary-Boeren, Vlaardingen

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze mooie review! hier doen wij het voor!

Met vriendelijke groet, Lisa.
10

Prettig en erg kordate service

UC Agent legde goed uit, hoe te handelen bij opzeggen contract en wat het beste is voor de verdere afhandeling/proces bij verhuizing. Goede telefoonstem.

14-06-2022

Steve, IJmuiden

Beveelt ons aan

8

geen problemen

Toegankelijk en vriendelijke en duidelijke beantwoording,

05-06-2022

Macel, Leeuaden

Beveelt ons aan

10

Goede service en duidelijke antwoorden

Snel aan de beurt en kreeg duidelijke uitleg en voelde me echt als klant geholpen. Complimenten!

28-05-2022

Alexander, Eindhoven

Beveelt ons aan

Goedemiddag,

Super fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We denken graag met u mee en doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen.

We hopen u nog heel lang te kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,

Daan
10

Op tijd drie jarig kontrakt gesloten op 27-03-2021

Ik ben zeer tevreden. Correct en zeer duidelijk uitleg door medewerkers.

20-05-2022

Rien, Veenendaal

Beveelt ons aan

Hallo,

Super bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze review. We zijn enorm blij met de mooie woorden en het prachtige cijfer.

Hartelijke groeten,

Daan Hooijberg
8

vriendelijk en erg goed bereikbaar wat nogal bijzonder is momenteel

Wel vond ik het moeilijk om duidelijk te maken dat mijn huishouden bijna volledig (zo'n 95%) is overgegaan van gas naar elektrisch (zonnepanelen-infrarood panelen-inductie kookplaat en doorstroomapparatuur). Het gebruik om voor het termijnbedrag voor gas te kijken naar de gegevens van vorig jaar is daarom niet meer functioneel en vertraagt uiteindelijk de zo gewenste energietransitie. Waar ik vorig jaar gemiddeld 70 m3 p.m. gebruikte is dat nu +/- 15 m3. Eigenlijk ben ik akkoord gegaan met een nog te hoog bedrag, maar ja...
Sterk punt is wel dat de vrij intensieve verbale en tekstuele communicatie nooit door jullie is afgebroken. Vandaar toch een 8.

18-05-2022

Jos, Molenhoek

Beveelt ons aan

Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. we denken graag met u mee en komen zo tot een passende oplossing. Fijn om te vernemen dat dit bij u ook is gelukt. We doen ons uiterste best dit iedere dag te blijven herhalen.

Hartelijke groeten,

Daan
8

Uitstekend

Volledig naar wens

18-05-2022

MJH, BUNDE

Beveelt ons aan

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de review te schrijven. We zijn enorm blij dat we u vorige week naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.

Groeten Mees
9

Super goed

Altijd goede service
Heel lang getwijfeld maar ben nu blij dat ik het nu via uc aangegaan heb!!!

18-05-2022

Diana, Den Helder

Beveelt ons aan

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de review te schrijven. We zijn enorm blij dat we u vorige week naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.

Hartelijke groeten,

Mees Derks
9

keurig bedrijf

alles verloopt netjes bij united consumers

18-05-2022

henk sweenen, Purmerend

Beveelt ons aan

Wij vinden het fijn dat u het zo heeft ervaart. Wij willen u ook hartelijk bedankt voor de leuke review. Wij hopen dat u in de toekomst het ook zo blijft ervaren.

Hartelijke groeten,

D'angelo
4

teleurstellend

Nu ik fors geld terugkrijg hoor ik, anders dan bij de eindafrekening gas (die maar 100,-- euro tegoed betreft) niets over de afrekening stroom.
Men blijft op het geld zitten, waar de consument recht op heeft.

04-05-2022

THP Prins, Nieuwkoop

Bedankt voor uw review.

We zijn ons bewust van het feit dat de nota's apart van elkaar verstuurd worden. Gelukkig zien we dat uw jaarnota inmiddels is verstuurd en dat het geld automatisch op uw rekening wordt bijgeschreven.

Natuurlijk hopen wij dat u hiermee tevreden bent. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan vernemen wij dat natuurlijk graag van u.

Hartelijke groeten,

Daan Hooijberg
Terug naar boven