Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
9

Heel goed verlopen.

Vriendelijk en geduldig geholpen

25-02-2021

Rita, Maartensdijk

Beveelt ons aan

9

Heel goed verlopen.

Vriendelijk en geduldig geholpen

25-02-2021

Rita, Maartensdijk

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het plaatsten van uw review.

Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening.
Een 9 vinden wij een mooie score en zien wij als een compliment, hiervoor willen wij u bedanken!

Met vriendelijke groet,
Kelly
10

Super goed afgehandeld

Mees dicks bedankt voor je goeie inzet en terugkoppeling.je krijgt een 10 als score

23-02-2021

Ekrem, Schiedam

Beveelt ons aan

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons eerdere contact. Mogelijk kunnen wij u in de toekomst opnieuw onze service aanbieden.

Met vriendelijke groeten,

Mees Derks
10

Super goed afgehandeld

Mees dicks bedankt voor je goeie inzet en terugkoppeling.je krijgt een 10 als score

23-02-2021

Ekrem, Schiedam

Beveelt ons aan

6

geweldig.

ls. in feite is de tijd tekort om nual een oordeel tegeven maar wij zijn erg tevreden en hopen dat dit alleen nog maar in verloop van onze samenwerking op zijn minst hetzelfde of nog liever beter wordt.
dus tot nu toe oke.
mvg. h.mullenders

23-02-2021

hubertus mullenders, valkenburg a/d geul

Beveelt ons aan

6

geweldig.

ls. in feite is de tijd tekort om nual een oordeel tegeven maar wij zijn erg tevreden en hopen dat dit alleen nog maar in verloop van onze samenwerking op zijn minst hetzelfde of nog liever beter wordt.
dus tot nu toe oke.
mvg. h.mullenders

23-02-2021

hubertus mullenders, valkenburg a/d geul

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Wij streven er naar deze service de gehele looptijd te hanteren. Nogmaals bedankt voor de mooie review.
Mvg, Roos.
8

Correct bedrijf die ook wat ze beloven ook nakomen, top.

Jaar geleden overgestapt, en zeer content, alles is soepel verlopen qua overgang, mooie overzichten van verbruik. in 1 woord TOP.

17-02-2021

Bert, Dreumel

Beveelt ons aan

8

Correct bedrijf die ook wat ze beloven ook nakomen, top.

Jaar geleden overgestapt, en zeer content, alles is soepel verlopen qua overgang, mooie overzichten van verbruik. in 1 woord TOP.

17-02-2021

Bert, Dreumel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over UnitedConsumers en dat je ons aanbeveelt. Wij streven er iedere dag naar om onze service optimaal te houden en het voor onze deelnemers zo overzichtig mogelijk te houden.

Mvg, Kyara.
10

Perfect

Zijn snel en correct in afwikkeling van eindafrekening. Zeer correct bij het zoeken van oplossingen.

17-02-2021

Robert, GENDRINGEN

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor uw mooie review en het mooie cijfer wat u UnitedConsumers geeft.
Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met UnitedConsumers met betrekking tot uw nota’s en de afwikkeling hiervan.

Mvg, Bente
10

Perfect

Ik ben snel, goed, en vriendelijk geholpen zoals altijd als er iets is. En ze LUISTEREN bij United Consumers en denken mee naar goede oplossingen voor beide partijen.

11-02-2021

Wim, Enschede

Beveelt ons aan

10

Perfect

Ik ben snel, goed, en vriendelijk geholpen zoals altijd als er iets is. En ze LUISTEREN bij United Consumers en denken mee naar goede oplossingen voor beide partijen.

11-02-2021

Wim, Enschede

Beveelt ons aan

Wauw, super bedankt voor dit prachtige cijfer en het mooie compliment! We vinden het fijn om te horen dat je onze service zo positief ervaart, daar doen we het voor .

Met vriendelijke groet, Renate
9

zeer tevreden

beste UC

zat met een probleem ,via telefonisch contact zeer duidelijke uitleg gekregen hiervoor mijn dank.

11-02-2021

Frans, vlaardingen

Beveelt ons aan

Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij vinden het fijn om te horen dat je op een duidelijke manier bent geholpen!

Mvg, Renate.
1

Slechte ervaring, welkomstkorting energie

Slechte energieleverancier, is af te raden. Van hen ontvang je de welkomstkorting, maar zodra je overstapt naar een andere soort energieleverancier, krijg je een eindnota met onterechte hogere kosten die je moet terug betalen met een smoes dat je zogenaamd:

TE VEEL VERBRUIKT HEBT

NOOIT MEER UNITED CONSUMERS

06-02-2021

Z K, Didam

Hallo,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg jammer om te vernemen dat u bent geschrokken van de eindnota’s, toch zijn we blij dat u deze ervaring met ons deelt. Graag geven wij u onze reactie:

De reden van een bijbetaling op uw eindnota’s heeft te maken met 2 factoren. De voornaamste reden is uw energieverbruik. Uw maandbedrag wordt berekend op basis van uw gemiddelde (te verwachten) jaarverbruik. U ontvangt een naheffing wanneer u meer heeft verbruikt dan waar u per maand voor heeft betaald.
Daarnaast bent u net na de wintermaanden overgestapt en maakt u daarmee het contractjaar niet af. De kans is dan altijd groot dat u een naheffing ontvangt. In de wintermaanden verbruikt u vaak meer gas, dan waar u per maand voor betaalt. In de zomermaanden verbruikt u vaak een stuk minder gas, maar blijft u evenveel betalen als in de wintermaanden. Met de zomermaanden trekt u daarom als het ware het hoge verbruik van de winter weer recht. Door uw tussentijdse overstap kunt u dit dus niet meer compenseren.

De eindnota’s welke u heeft ontvangen gaan over een periode van 3 december tot en met 23 januari. Dit valt precies in de koudste maanden waarin het meeste wordt verbruikt. Hierdoor zijn de kosten hoger en heeft het termijnbedrag welke is geïncasseerd weinig invloed gehad op het totaalbedrag.

Natuurlijk komen wij graag in contact met u voor een passende betalingsregeling. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 040-2350560 of energie@unitedconsumers.com.

De welkomstbonus waar u het over heeft is verrekend op de eerdere ontvangen nota’s waarbij u een bedrag heeft terug gekregen. Het totaalbedrag is bijgeschreven op 31 december 2020.

Met vriendelijke groeten,
Daan Hooijberg
UC energie
10

Snel en enorm goed geholpen

Ik kwam met een (voor hen) vervelende vraag en ze hadden mij al in enkele uren geholpen. Super!

04-02-2021

Huub, Apeldoorn

Beveelt ons aan

10

Snel en enorm goed geholpen

Ik kwam met een (voor hen) vervelende vraag en ze hadden mij al in enkele uren geholpen. Super!

04-02-2021

Huub, Apeldoorn

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het plaatsten van uw review.

Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening.
Een 10 is tevens de beste score die wij kunnen behalen, hiervoor willen wij u bedanken!

Groetjes Kelly
UnitedConsumers
Terug naar boven