Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.9
9

tevreden

klantvriendelijk

18-01-2022

Peter, Venlo

Beveelt ons aan

10

Prettige communicatie en duidelijke informatie

Mijn contract liep af, was bezig met nieuw contract toen medewerker liet weten dat variabel contract aantrekkelijker was. Eea doorgesproken en geregeld.

17-01-2022

Frank, Den haag

Beveelt ons aan

Fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen adviseren. We doen ons best om u zo duidelijk mogelijke informatie te geven. Bedankt daarom voor het mooie cijfer en de review!

groeten,

Daan
10

Prima customer experience

Customer Service zoals het behoort te zijn

13-01-2022

Ad Hazenberg, Culemborg

Beveelt ons aan

Bedankt voor het plaatsen van deze review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven!
Fijn om te lezen dat u ons contact zo positief heeft ervaren.

Met vriendelijke groet, Renate
10

Keurige Service en vriendelijk en duidelijk klantcontact

Prima tevreden met United Consumers. Dit is nog eens versterkt door het telefonische contact met adviseuse Lisa Verhagen. In mijn optiek een zeer goede kracht die de klant (mij) op een zeer keurige manier te woord stond en heel erg duidelijk communiceert en adviseert.

10-01-2022

Floris, amsterdam

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze mooie terugkoppeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Met vriendelijke groet, Lisa.
1

het zijn oplichters

ik werd gebeld door UnitedConsumers Energie

ze zijden tegen mij dat ze klantenservice van Eneco zijn maar
ik bel Eneco ze zijden dat hun niet waren ben hier opgelicht door

UnitedConsumers ik vind dat ze niet eerlijk zijn

als ik wil stoppen bij Eneco doe ik dat zelf

27-12-2021

Abdeslam, UTRECHT

Beveelt ons aan

8

positief

Uiteraard heb ik nog geen ervaring met de afgesloten contracten. Wat ik wel heel positief vind is het feit dat ik telefonisch snel contact kan krijgen met jullie. Heel fijn.

23-12-2021

Wies Klaassen, VELDHOVEN

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de nu al mooie woorden. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan.

Fijne feestdagen toegewenst,

Hartelijke groet,

Daan
10

Buitengewoon

Ik heb met United Consumers de beste ervaringen.

22-12-2021

Leonard Jan, Houten

Beveelt ons aan

Wij willen u bedanken voor de mooie woorden en het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Lisa.
10

Geweldige service

Altijd te bereiken en correcte antwoorden op vragen. Ze nemen er echt de tijd voor.

17-12-2021

Jos, Roosendaal

Beveelt ons aan

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze service! hier doen wij het voor. Bedankt voor het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet, Lisa.
10

Fantastisch geholpen

Zojuist Kyara aan de telefoon gehad en ben fantastisch door haar geholpen. Ik belde voor het mogelijk overstappen van energieleverancier. Tezamen hebben we gekeken naar wat ik had en zijn we (dankzij Kyara) er achter gekomen dat ik al heel goed zit. Heel erg goed zelfs.
Door haar uitgebreide uitleg, ben ik nu ontzettend blij.

Ik heb haar ook verteld dat ik vorig jaar ene Virginia aan de telefoon had gehad en daarbij had opgeschreven dat zij ‘Top’ was en dat ik toen ook zo goed geholpen was.

Het blijkt dat ik dus altijd bij United Consumers terecht kom voor mijn vragen en ben dan ook heel blij dat ik in ieder geval met onze auto- en zorgverzekering bij jullie zit.

Bedankt en hele fijne dagen gewenst! Groeten Caroline

17-12-2021

Caroline, Zevenaar

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over UnitedConsumers en dat je ons aanbeveelt. Wij streven er iedere dag naar om onze service optimaal te houden. Voor nu wensen we je fijne feestdagen en een goed nieuw jaar!

Mocht je nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag van je.

Met vriendelijke groet, Kyara.
9

Erg tevreden

Mijn ervaring is erg goed

16-12-2021

Leendert, Purmerend

Beveelt ons aan

Wij willen u bedanken voor de terugkoppeling naar aanleiding van ons telefoongesprek. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent en zullen er alles aan doen om dit ook in de toekomst zo te houden.

Met vriendelijke groet, Michelle.
10

Super,ik stap niet meer over..

Mijn ervaring met U.C is geweldig. Je bespaart niet alleen,,maar je spaart ook nog. Echt een aanrader.

16-12-2021

Corry, Nijmegen

Beveelt ons aan

10

Giga goed

Prima verzekeringen , indien nodig wordt je bijgestaan met raad en daad. Altijd door n vriendelijk medewerker die weet waar hij over praat. Dikke Prima

16-12-2021

Frans Verhoeven, Loon op Zand

Beveelt ons aan

10

zeer goed

Na jaren gebruik van United Consumers energie nog steeds tevreden.
leuk spaar potje .

16-12-2021

han, dalfsen

Beveelt ons aan

We doen altijd ons best om de service zo hoog mogelijk te houden. Bedankt dat u dat waardeert en dank voor het mooie cijfer. We doen iedere dag weer ons best.

Met vriendelijke groet, Anoek
10

Ik ben zeer tevreden

Mijn ervaring is dat alles goed gaat bij jullie ik zal dat zeker doorgeven aan andere mensen en hopen dat ze ook klant bij jullie willen worden

16-12-2021

Jan, Almere

Beveelt ons aan

Wat een mooi compliment! Hartelijk dank hiervoor!

Met vriendelijke groet, Melanie.
10

Super

Ben super blij met United Consumers, ik spaar zonder er zelf iets voor te moeten doen. Zodra ik aangeef het gespaarde bedrag over te maken staat dat zeer snel op mijn rekening. Zowel de stroom als de zorgverzekeraar helikopter via UnitedConsumers, in een woord “geweldig”

16-12-2021

Wil, Zeewolde

Beveelt ons aan

Terug naar boven