Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.9
10

Goed

Ben al een aantal jaren klant. Goede service leuke spaaractie en korting. Vooral vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Geen lange wachttijden . Super.

17-09-2021

Mia, Venray

Beveelt ons aan

8

geweldig

word altijd vriendelijk behandeld, en een bonus is altijd mooi meegenomen

17-09-2021

Ben Masseling, Venlo

Beveelt ons aan

10

Geweldige service

2 jr geleden overgestapt naar United Consumers en ben zeer tevreden . Zowel over hun eerlijke informatie als de maandelijkse overzichten betreffende mijn energie verbruik .

Ze komen na wat ze beloven en daarnaast ook nog eens tegen voordelige tarieven .

Als ze zo door blijven gaan , stap ik niet meer over naar een andere leverancier .

16-09-2021

Yvonne, Kerkdriel

Beveelt ons aan

9

Behulpzaam, vriendelijk en snel

Altijd een luisterend oor, geduldig en leggen alles duidelijk uit

16-09-2021

Henk Engels, Broekhuizen

Beveelt ons aan

10

Innovative provider

Voor de eerste keer voel ik dat ik niet van mijn energie leverancier moet veranderen. Ik ben nu 2 jaar klant en ik ben gestopt met zoeken.

11-09-2021

Mihai, Amstelveen

Beveelt ons aan

Super bedankt voor deze mooie review. Wij proberen onze service zo goed mogelijk te houden. Mede dankzij uw review is dit mogelijk.

Hartelijk bedankt.

Gr. Daan
8

TOP

Danique heeft alles goed uitgelegd en goed mee gedacht.

10-09-2021

Linka van Dooren, Best

Beveelt ons aan

Dank voor de positieve review.

Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de uitleg die we aan u hebben gegeven.

Groetjes, Danique
2

Slecht

Bij haperingen van de communicatie van de slimme kunnen ze geen fatsoenlijke grafieken maken van het verbruik in het klantportaal.
Bijna iedere leveranciers krijgt iedere 15 minuten data binnen van de slimme meter behalve UnitedConsumers. Die krijgen alleen de data van de eerste van de maand en dan ook nog dagen later.
Maar als ze data missen doen ze niets. Informeren de klant niet en ook Stedin niet. Diverse keren aan de telefoon gezeten en het antwoord is:
Klant moet het maar uitzoeken.
Dit is mijn eerste ervaring met UnitedConsumers en geloof mij ook direct de laatste.
Nooit Meer.

09-09-2021

Antonie Vonk, Hardinxveld-Giessendam

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service en vinden het dan ook heel jammer dat u dit zo ervaart.

Momenteel heeft UnitedConsumers de mogelijkheid tot uitlezen per dag of uur nog niet. Wij zijn hier mee bezig om dit in de toekomst te veranderen.
Wanneer dit gewijzigd is zullen wij u hiervan uiteraard op de hoogte brengen. Nogmaals vinden wij het vervelend te vernemen dat uw ervaring met ons niet zo is als dat u van ons verwacht had.

Met vriendelijke groet, Lisa
10

Ouderwetse goede service

Je word hier altijd goed te woord gestaan en geholpen.

Er is tot nu toe nog altijd voor alles een goede oplossing gevonden, en als je vragen hebt worden ze via alle middelen snel beantwoord.

07-09-2021

Sjimm, Venlo

Beveelt ons aan

8

Top service

Heel vriendelijk en duidelijk echt top

03-09-2021

Carlton, Rotterdam

10

Servicegericht! Misverstand snel opgelost.

Attente medewerker die het ontstane misverstand snel heeft opgelost. In algemene zin is UC sowieso een goede , betrouwbare partij.

03-09-2021

Emiel de Reede, MIERLO

Beveelt ons aan

Bedankt voor uw positieve review!
Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met de snelle oplossing.

Met vriendelijke groet, Danique.
10

Goed begrepen, en samen tot een goede oplossing gekomen

Fijne samenwerking.

01-09-2021

Niels, Geldrop

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de mooie review en het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven.

Met vriendelijke groet,

Yvette van Os
10

Heerlijk zo'n telefoniste!

Melanie legt alles keurig en duidelijk uit, reageert snel op vragen en komt ook pro-actief met opmerkingen, ideeën, enzovoort. Een aanwinst voor United Consumers!

01-09-2021

Paul , Goirle

Beveelt ons aan

8

heel goed gespreek

goed geholpen

30-08-2021

Avik Baazil, Vught

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor uw positieve review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Renate
10

postief

aardig persoon aan de telefoon heel vriendelijk meedenkend en goed op de hoogte van de situatie. Compliment!

26-08-2021

gerda , VEGHEL

Beveelt ons aan

10

Duidelijk en snel

...

25-08-2021

Harry, Harkstede

Beveelt ons aan

Terug naar boven