Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
9

Duidelijke en rustige uitleg.

Mijn vragen omtrent collectieve inkoop Vereniging Eigen Huis, werden op deskundige en rustige wijze prima uitgelegd.

20-05-2021

Peter, Best

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven! Wij doen onze uiterste best om u te voorzien van duidelijke informatie, fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Met vriendelijke groet, Renate
10

Uitstekend

Energie en gas via United Consumer is een aanrader. Naast de kortingen ook extra bonus bij langer blijven bij deze leverancier. Daarnaast is het wijzigen van de voorschotten gemakkelijk.

19-05-2021

Dhr. Andries Hoekstra, Leeuwarden

Beveelt ons aan

9

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen, vriendelijke mensen die geen vraag gek vinden. Ze willen je graag verder helpen om een antwoord op je vraag te geven. Leuke bijkomstigheid is dat je euro's spaart voor iets leuks.

19-05-2021

Ina Breet, Kampen

Beveelt ons aan

8

Goede service

Goede service.Vriendelijke mensen aan de telefoon.Geduldig en luisteren goed.
Ik ben tevreden met United Consumers.

19-05-2021

Ada Kling, Amsterdam

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de positieve review en het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet, Vicky
10

Goed

Is goed geen gedonder altijd correct

19-05-2021

Hendrik, Lemmer

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor uw positieve review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Lars
10

Uitstekende service!

Lisa van Vijfeijken helpt ons al jaren uitstekend!

14-05-2021

Karin, Drunen

Beveelt ons aan

Super bedankt voor het mooie cijfer en de mooie review!

Met vriendelijke groet, Lisa
10

Perfect

Geweldig, vriendelijk en deskundig.

12-05-2021

Jan, TILBURG

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor de positieve review en het mooie cijfer! Wij doen iedere dag ons best om onze klantenservice op dit niveau te houden en vinden het dan ook erg fijn een goede review te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet, Lieke
10

Goede prijs, goede service, snel geholpen

Ik vindt het een voordelige en prettige leverancier.

10-05-2021

Leen, Elburg

Beveelt ons aan

Wij willen u bedanken voor de mooie review en het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven!

Mvg, Lisa.
10

Lage(re) kosten, altijd behulpzaam en meedenkend.

Sinds ongeveer 2004 ben ik aangesloten bij United Consumers.
Sindsdien nimmer nog overgestapt. Een concurrent is nog wel eens langsgekomen met de belofte dat zij voor lagere premies konden zorgen. Na inzien van mijn jaaropgaven kon hij niet anders dan toegeven. "U heeft gelijk, ik kan u niet lager aanbieden", waren zijn woorden.

Door eigen toedoen kwam ik eens te zitten met een woning die noch verkocht noch verhuurd kon worden. Meerdere malen sloot ik alles af en liet ik weer aansluiten.
Ik kreeg niets anders dan begrip en steeds weer werd er van alles voor me geregeld. Zowel op bovengenoemd adres als op het nieuwe.

En nog steeds, ruim 20 jaar later, niets dan lof voor United Consumers.

Welke vraag je ook hebt, zij bieden antwoord of een alternatief.

Kortom: Dik tevreden en daarom een vette ster!

26-04-2021

Eise, Oostwold Gem Oldambt

Beveelt ons aan

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons! Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en zijn blij te horen dat u onze service zo waardeert. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem weer contact op. Wij helpen u graag!

Mvg, Camilla
10

Deskundig en goudeerlijk!!!

Bente heeft me perfect geholpen.
Op schaal van 1-10 zou ik een 11 geven!

23-04-2021

Martijn, Winkel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor uw mooie review en het cijfer 10 dat u UnitedConsumers geeft.
Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met UnitedConsumers met betrekking tot contact met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet, Bente
8

Tot nu toe top geregeld

Moet nog starten met het contract, maar tot nu toe alles goed en duidelijk geregeld. Duidelijke uitleg gekregen over de welkomstbonus / spaarpotje.

21-04-2021

Joyce, Krimpen aan den IJssel

Beveelt ons aan

Bedankt voor het plaatsen van uw mooie review en het mooie cijfer!
Wij kijken er naar uit om samen met u dit contract aan te gaan en u hierdoor te kunnen laten profiteren van mooie kortingen!

Met vriendelijke groet, Mees
10

Ze doen wat ze moeten doen

Een jaar lang probleemloos klant geweest. Eindafrekening mooi op tijd. Nu weer s een jaar ergens anders kijken. Wie weet kom ik nog s terug

16-04-2021

Richard Singelenberg, Utrecht

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Hopelijk zien wij u weer snel terug!

Met vriendelijke groet,
Roos
9

Zeer efficiënte en snelle service

To the point oplossen van het probleem, goed bereikbaar, ter zake kundig en vriendelijk, ook de collega's. Snel weer terugbellen en direct een email naar aanleiding van het gesprek.
Chapeau !!!

14-04-2021

Hendrik, Amsterdam

Beveelt ons aan

Bedankt voor uw mooie compliment, erg fijn om te lezen dat u ons contact zo positief heeft ervaren! Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten, om u zo goed mogelijk te helpen met uw vraag.

Met vriendelijke groet, Renate
10

Heel aardige dame en alle tijd!

Ik informeerde even over mijn huidige contract en over het vervolg. Er zijn bij ons nogal wat wijzigingen, maar het werd heel goed opgepakt en uitgezocht. Deze dame had alle tijd en geen drammerige verkoperspraat. Gewoon een verademing na alle andere slechte ervaringen met brutale telefonische verkopers. Alleen daarom zou je la klant willen worden.

12-04-2021

Willem, Punthorst

Beveelt ons aan

Bedankt voor je review en dit mooie cijfer, een mooier compliment kan je ons niet geven! Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van de juiste informatie, wat fijn dat je dit ook zo hebt ervaren.

Met vriendelijke groet, Renate
10

top!

snel iemand aan de telefoon,meedenkend,echt super!

10-04-2021

Irjan Knol, Wervershoof

Beveelt ons aan

10

Heel prettig gesprek en hulp

Zie boven ook het beloofde uit vorige over zicht door ook via mailtje gestuurd bedankt

09-04-2021

Johannes , Rockanje

Beveelt ons aan

Terug naar boven