Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
10

Altijd leuke mensen aan de lijn

Goede info en vriendelijke service

18-06-2021

Aicha, AMSTERDAM

Beveelt ons aan

9

geweldig

Altijd fijne service en goed geholpen bij vragen

15-06-2021

a.J.J. , Tienray

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, goede service staat bij ons bovenaan! Wat fijn dat u dit ook zo heeft ervaren!

Met vriendelijke groet, Renate.
8

Alles conform afspaak

Goede service meedenkend en alles conform Afspraak m.a.w top

15-06-2021

Gertjan , Arkel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn trots op het hoge cijfer dat u ons geeft. Wij hopen dat u onze service in de toekomst ook als onderstaand ervaart.

Met vriendelijke groet, Anoek.
10

Zeer tevreden met mijn energie contract.

In vergelijk met andere aanbieders zeer concurrerend en een goed prijs/ kwaliteit produc

15-06-2021

Hendrik Jan, Oosterbeek

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Wij zien u graag als klant en vinden het zeer fijn om te horen dat u tevreden met ons bent!

Met vriendelijke groet, Celine.
10

Zeer goed

Niet te geloven :je belt en krijgt meteen iemand aan de lijn

15-06-2021

Peter , Eersel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor dit mooie cijfer aan UnitedConsumers! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden met ons bent. Hopelijk blijven wij u de toekomst tevreden houden!
10

Erg goed

Geen lange telefonische wachttijden. Erg vriendelijke en rustige benadering

15-06-2021

Anja, Breugel

Beveelt ons aan

Bedankt voor uw positieve review!
Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groet, Danique.
10

uitstekende hulp van de servicedesk

Medewerker was goede luisteraar; sympathiek en beleefd in zijn optreden en was in staat al mijn vragen naar tevredenheid te beantwoorden.

14-06-2021

Ben, Roermond

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor de positieve review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Lars
8

Tevreden

Goed geholpen door medewerker om mijn verbruik te berekenen. Nam de tijd hiervoor. Er werd een boete geschreven wegens paar week te vroeg opzeggen en ook werd de bonus niet uitbetaald. In eerste instantie was dit niet op te lossen. Medewerker nam alsnog contact op om te luisteren naar het verhaal en is uiteindelijk prima opgelost. Betalingen worden alsnog gedaan. Fijn dat er werd gekeken naar de gehele situatie. Werd goed geluisterd en gehandeld nadien. Werd serieus genomen.

12-06-2021

A, A

Beveelt ons aan

9

perfect

De medewerkster die mij te woord stond deed het perfect duidelijke antwoorden op mijn vragen. Zij heeft mij over de streep getrokken om mij aan te melden bij UC .

11-06-2021

Arend Boon, Den Haag

Beveelt ons aan

Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening.
Een 9 zien wij als een mooi compliment, hiervoor willen wij u bedanken!

Met vriendelijke groet, Kelly.
10

Zeer ervaren

Uitstekende kennis van zaken en zeer vriendelijk

08-06-2021

Gerrit , Aalsmeer

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor deze terugkoppeling! Fijn dat u het contact zo prettig ervaren heeft.

Met vriendelijke groet, Lisa
10

Perfect geholpen

Zeker ervaring, je word goed geholpen, maakt niet uit wat de vraag is

26-05-2021

A.J.M. bolsius, s,hertogenbosch

Beveelt ons aan

Hartstikke bedankt voor de leuke review en het prachtige cijfer!

Met vriendelijke groet, Vicky
9

Goede telefoonafhandeling met Lars.

Ben al een tijdje klant en ik moet zeggen tot grote tevredenheid m.n.het laatste telefoongesprekken met ene Lars? van de energieafdeling,
die mij voortreffelijk heeft geholpen met een nieuwe afrekening.
Bovendien ben ik ook klant met autoverzekering. en de zorgverz. tot
grote tevredenheid.
Website goed te bereiken en gemakkelijk in gebruik .

26-05-2021

Zacharias, Visser

Beveelt ons aan

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen! Hartelijk bedankt voor uw positieve review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij doen ons uiterste best om u van duidelijke informatie te voorzien, Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Met vriendelijke groet, Lars
9

Adequaat antwoord op pertinente vraag

Ik had een vraag over een collectief aanbod via Eigen Huis terwijl ik al via een collectieve inschrijving bij United Consumers zit. Wilde weten of dit hetzelfde tarief oplevert. Daarop kreeg ik een concreet antwoord. In het algemeen ben ik tevreden al is het met allerlei kortingen van diverse aard soms lastig het overzicht te behouden.

23-05-2021

Hans Blom, Leiden

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor uw review en mooie cijfer. Wij vinden het fijn om te horen dat u goed geholpen bent en wij kunnen begrijpen dat de informatie lastig kan zijn, maar helpen u hier graag mee in de toekomst.

Met vriendelijke groet, Robin
10

Vriendelijk en Hulpzaam

Meegedacht en opties voor oplossingen aangeboden, heel duidelijk en aardig!

21-05-2021

Jarred, Groningen

Beveelt ons aan

Wij vinden het fijn om te horen dat u goed bent geholpen, bedankt voor de positieve review en het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet, Mara.
9

Duidelijke en rustige uitleg.

Mijn vragen omtrent collectieve inkoop Vereniging Eigen Huis, werden op deskundige en rustige wijze prima uitgelegd.

20-05-2021

Peter, Best

Beveelt ons aan

Hartelijk bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven! Wij doen onze uiterste best om u te voorzien van duidelijke informatie, fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Met vriendelijke groet, Renate
Terug naar boven