Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
10

Heel prettig gesprek en hulp

Zie boven ook het beloofde uit vorige over zicht door ook via mailtje gestuurd bedankt

09-04-2021

Johannes , Rockanje

Beveelt ons aan

10

Uitstekende service

Duidelijke uitleg als ik een vraag had.

Prima hoor dank je wel

09-04-2021

Richard , Eindhoven

Beveelt ons aan

2

Voorgelogen door klantenservice

Meerdere malen en ook een maand voor het eindigen van mijn contract contact gehad met de klantenservice om een berekening te maken of we qua voorschot goed ingeschat waren en we niet bij hoefde te betalen. Laatste dame gaf aan dat er 12 euro tekort betaald zou zijn. Tevens werd mij in de zomer nadat wij al een half jaar klant waren verteld; Mw. we kunnen geen berekening maken omdat er geen wintermaanden in uw contract zitten dus dat verbruik weten we niet. Waar baseer je dan het voorschot bedrag op.........

Eindnota ontvangen moet ruim 200 euro bij betalen. Ik snap dat dit ook verbruikt is door ons. Maar na meerdere malen om een berekening gevraagd te hebben vind ik dit een groot verschil.

02-04-2021

Mulder, Krommenie

Wat jammer te vernemen dat uw eerste ervaring met UnitedConsumers niet goed is geweest. Wij willen heel graag met u in contact komen om zo te herleiden waar het mis is gegaan en waar mogelijk het vertrouwen te herstellen. Alvast onze oprechte excuses als u dit zo heeft ervaren.

Op basis van uw persoonlijke gegevens kunnen wij u niet terugvinden als deelnemer in onze administratie.
Kunt u een e-mail sturen naar energie@unitedconsumers.com met onderwerp 'review klantenvertellen.nl, ervaring klantenservice' met uw klantgegevens/deelnemernummer t.a.v. Brenda van Straaten, Daan Hooijberg of Sander Buijs. Of neemt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op (040 – 2350560).
10

Na een aantal telefoontjes heeft de medewerker van de klanten service alles opgelost.

De medewerker die mij geholpen heeft was geweldig, Ze heeft zich hard gemaakt voor mij als klant en alles in het werk gesteld om het probleem op te lossen aangaande de contract tenaamstelling wijziging ivm de aanschaf van zonnepanelen.

Nogmaals dank!

31-03-2021

Jeffrey, Nieuwegein

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze mooie review. Wij vinden het fijn dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Met vriendelijke groet, Indy
10

Vriendelijke medewerkster met verstand van zaken!

Lisa heeft me keurig te woord gestaan.

Vriendelijk, vrolijk en ter zake deskundig.

Top!

29-03-2021

Tom, Lieshout

Beveelt ons aan

Fijn om te vernemen dat u het contact als prettig heeft ervaren!
Wij willen u dan ook bedanken voor de mooie woorden en het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet, Lisa
8

Erg vriendelijk en vooral persoonlijk

Ondanks dat ik nu ga overstappen vond ik de omgang met de klanten erg persoonlijk. Prettig om je als mens behandeld te voelen en niet als klantnummer

26-03-2021

Anneke, Puttershoek

Beveelt ons aan

Bedankt voor uw mooie review! Wij doen onze uiterste best om elke klant op een persoonlijke manier te benaderen, wat fijn dat u dit ook zo heeft ervaren!
2

Oplichters

Ze beloven je als je nu overstapt van essent naar ons dan krijgt u. U 500euro van het 3 jaar lid zijn gewoon. Maar als puntje bij het paaltje komt krijg je niks. En staat het net niet op de band dat je een paar keer hebt aangeven ik wil niet weg bij essent om dat ik 500euro krijg van essent..als je belt kunnen ze de persoon niet bereiken die je gebeld heeft
GROTE GORE OPLICHTER BENDE TRAP NIET IN DEZE OPLICHT PRATIKKEN VAN DEZE GORE BENDE.
WEEW GEWAARSCHUWD

24-03-2021

Bert, Veejdam

Wat jammer te vernemen dat uw eerste ervaring met UnitedConsumers niet goed is geweest. Wij willen heel graag met u in contact komen om zo te herleiden waar het mis is gegaan en waar mogelijk het vertrouwen te herstellen. Alvast onze oprechte excuses als u dit zo heeft ervaren.

Op basis van uw persoonlijke gegevens kunnen wij u niet terugvinden als deelnemer in onze administratie.
Kunt u een e-mail sturen naar energie@unitedconsumers.com met onderwerp 'review klantenvertellen.nl, ervaring klantenservice' met uw klantgegevens/deelnemernummer t.a.v. Brenda van Straaten of Sander Buijs. Of neemt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op (040 – 2350560).
10

Heerlijk, je spaart zonder er bij na te denken. Lekker gemakkelijk en voordelig.

Heerlijk, je sp aart zonder er bij na te denken. Lekker gemakkelijk envoordelig.

18-03-2021

W From-Siepel, NOORDWIJKERHOUT

Beveelt ons aan

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over UnitedConsumers en over onze manier van sparen.
Wij streven er iedere dag naar om onze service zo optimaal te houden en het voor onze deelnemers zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat zij meer overhouden voor een leuker leven!

Mvg, Shaydee.
10

Prima

Prima

18-03-2021

Bert Smallenburg, Purmerend

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over UnitedConsumers en dat je ons aanbeveelt. Wij streven er iedere dag naar om onze service optimaal te houden en het voor onze deelnemers zo overzichtig mogelijk te houden.

Mvg, Kyara.
9

Erg prettig.

Goede informatie over de energie-rekeningen

17-03-2021

Lies, Zoetermeer

Beveelt ons aan

Wij zijn blij dat u de communicatie met onze klantenservice als prettig heeft ervaren! Wij danken u dan ook voor het mooie cijfer wat u ons gegeven heeft.

Mvg, Lieke.
10

Professionele begeleiding en volledige informatie

Zeer prettige en kundige begeleiding tijdens telefoongesprek

16-03-2021

K.J Hofstede, Geleen

Beveelt ons aan

10

Zeer prettig en volledige informatie door de medewerkster.

Zeer prettig en goed geholpen door de medewerkster, waarbij ik genoeg informatie heb gekregen om een juiste keuze te maken.

16-03-2021

Ibrahim, Gouda

Beveelt ons aan

Wat fijn dat u ons contact zo positief heeft ervaren! Bedankt voor dit prachtige cijfer.

Mvg, Renate.
10

Top!!!

Ik had per ongeluk niet gebruik gemaakt van de verhuisservice, dit werd door UC heel mooi opgelost door geen boete bij voortijdig verbreken contract op te leggen.

16-03-2021

Justin, Amsterdam

Beveelt ons aan

Wij vinden het fijn te vernemen dat u onze service als positief heeft ervaren. Wij danken u dan ook voor het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven.

Mvg, Jurgen.
10

persoonlijk en doeltreffend

Er bleek een niet door mij op te lossen inlogstoring te zijn. Ik reeg vlot een telefoonverbinding (fantastisch dat jullie dat nog hebben ipv ellenlange vraag+ antwoordlijsten die je bij andere organisaties aantreft. Saskia kon het ook niet oplossen maar zorgde wel via een ander voor de oplossing en binnen een dag was het in orde.

13-03-2021

Joost, Wolfheze

Beveelt ons aan

10

Uitstekend

Het was een genoegen met jullie een gesprek te voeren. Snel, geen vele minuten in de wachtrij en een adequate oplossing, die direct tot resultaat leiddde. Ik heb diegene die ik aan de lijn had gecomplimenteerd voor de fijne wijze waarop zij met mij telefoneerde.

10-03-2021

cees, spijkenisse

Beveelt ons aan

Bedankt voor dit mooie cijfer! Service staat bij ons hoog in het vaandel, wat fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Met vriendelijke groet, Renate
10

Top!

Super en vriendelijk geholpen met mijn vragen.

10-03-2021

Rick, Maastricht

Wij vinden het fijn dat u onze service als positief heeft ervaren. Wij danken u dan ook voor het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Jurgen
Terug naar boven