Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Goed

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Advies is die ik krijg is ook goed. Men denkt mee

28-06-2023

Sun, Alphen aan den Rijn

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze mooie review!

Met vriendelijke groet,

Lisa van UC
10

Snel een medewerker aan de lijn die ook zeer vriendelijk en behulpzaam was.

Zoals altijd bij UC geen ellenlange wachtrij aan de telefoon en vriendelijke behulpzame medewerkers. Ze doen echt hun best voor de klant.

28-06-2023

Willem Boomsma , IJsselstein

Beveelt ons aan

Wij vinden het fijn dat u zo tevreden bent met onze service! Hier doen wij het voor!
Bedankt voor de mooie waardering!

Met vriendelijke groet,

Lisa van UC
10

Superb!

Geen wachttijd, zeer nette en kundige telefoniste!

26-06-2023

Richard, Delft

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de mooie review, ik vond het een prettig gesprek en ben blij dat ik heb kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Janice
10

Geweldig

Zeer deskundige uitleg

20-06-2023

Cor, Eindhoven

Beveelt ons aan

Bedankt voor de mooie review en het super mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,

Lisa van UC.
10

Ik blijf mij verbazen

Nooit te veel betalen.
Steeds verassend

16-06-2023

Caroline De hoop, Waarder

Beveelt ons aan

10

Ik ben een zeer tevreden klant

Ik ben een zeer tevreden klant

16-06-2023

Annemarie, Weert

Beveelt ons aan

10

Superblij!

Ik ben zeer tevreden over mijn contract met UnitedConsumers. Goed bereikbaar voor vragen, afspraken kloppen altijd en een heel prettig leesbaar jaaroverzicht. Klasse!

16-06-2023

Elly, Ede

Beveelt ons aan

10

Prima

Nog steeds tevreden. Vriendelijke medewerkers. Leuk om te sparen

16-06-2023

Mia, Venray

Beveelt ons aan

10

goede service

mijn ervaring,
komt een termijn even niet uit of je hebt zelf verkeerd gerekend die maand (is mij overkomen) dan is er niet gelijk een incasso en in contact is veel mogelijk dat op te lossen.
omdat ik vroeger(nu ook nog maar gratis)hielp met schulden weet ik dat niet elke energieleverancier zo met klanten omgaat.
en ook andere vragen, zoals ik had kan nu beter electrisch verwarmen of toch met cv.
kreeg een gedegen en eerlijk antwoord, geen pseudo oplossing.
zoals essent op website had staan de temperatuur van cv omlaag doen,
want, weet ik uit ervaring(getest) dat ketel dan juist langer draait om huis op temperatuur te krijgen.
dus je bespaart niets, je moet alleen langer koukleumen.
van die dingen en men reageert ook snel en in correct nederlands, waar het nogal vaak aan schort

06-06-2023

erik, bellingwolde

Beveelt ons aan

Super bedankt voor deze mooie review en het prachtige cijfer!

Vriendelijke groet, Lisa van UnitedConsumers.
4

Tariefverlaging maar niet heus

De energie tarieven gaan per 1 juli omlaag met minimale hoeveelheid. De prijs per kwh uur voor terug leveren van stroom gaat van 48 naar 8 cent!! Oplichters zijn het.

02-06-2023

Christian, Enschede

Beste klant,

De energiemarkt is helaas onderhevig aan prijsschommelingen, die soms tot onverwachte wijzigingen kunnen leiden. Wij streven ernaar om altijd transparant en eerlijk te zijn over onze tarieven en eventuele prijswijzigingen,

Uw stroom wordt door ons vooraf voor u ingekocht. We houden hierbij rekening met de teruglevering van onze deelnemers o.b.v. historische weerpatronen.
Het aantal zonne-uren in Nederland blijkt echter zeer lastig te voorspellen. Het komt vaak voor dat de zon niet schijnt, terwijl we daar bij de inkoop van stroom wel rekening mee hadden gehouden. Of juist wel schijnt, terwijl we daar geen rekening mee hadden gehouden. Op die momenten moeten wij (en ook alle andere energieleveranciers in Nederland) stroom op de dagmarkt bijkopen en daarvoor een erg hoog tarief betalen. Of stroom verkopen, waarvoor we een erg laag tarief ontvangen of er zelfs voor moeten betalen.
Door de enorme stijging van het aantal zonnepanelen in Nederland nemen de kosten sterk toe en zijn wij genoodzaakt onze terugleververgoeding te verlagen naar € 0,1350 per teruggeleverde kWh. Hierbij houden wij rekening de werkelijke vergoeding die wij hiervoor ontvangen.

UnitedConsumers Energie houdt zich uiteraard aan alle bestaande en toekomstige wet- en regelgeving.
Het is zeer goed mogelijk dat onze huidige terugleververgoeding van € 0,135 per kWh hoger is dan het maximale bedrag wat wellicht in de toekomst gaat gelden en dat we de terugleververgoeding in de toekomst nog verder moeten verlagen.

Op dit moment is er geen regelgeving over de hoogte van de terugleveringsvergoeding en staat het energieleveranciers vrij om dit tarief zelf te bepalen.
Met € 0,135 per kWh bieden wij op dit moment een marktconforme vergoeding en zijn we zeker niet de goedkoopste leverancier.

UnitedConsumers Energie wacht het wetsvoorstel af en zal vervolgens bepalen of het de terugleververgoeding nog verder moet aanpassen.

Met vriendelijke groeten,
Daan van UnitedConsumers.
2

Dieven, kijk uit van eind afrekenen bij overstappen

Dieven, kijk uit van eind afrekenen bij overstappen!
Was bijna 2 jaar klant eind afrekening was altijd oké, maar zodra dat ik wilde overstappen voor de laatste 2 maanden (jan/feb) hebben ze €1400 eindafrekening voor gas en elektra in rekening gebracht!
Over de hele 2022 heb ik nog geld terug gekregen, maar gingen mij straffen op momenten dat ik ging overstappen naar andere leverancier.

22-05-2023

Gil, Amstelveen

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht en ik begrijp dat u ontevreden bent over de hoge eindafrekening na uw overstap. We willen u echter verzekeren dat we geen klanten 'straffen' voor hun besluit om over te stappen naar een andere leverancier.

De hoge eindafrekening komt voornamelijk door een combinatie van ongunstige omstandigheden. Eerst en vooral, door de recente energiecrisis zijn de energietarieven enorm en ongekend gestegen, wat invloed heeft op alle energieklanten, niet alleen degenen die overstappen.

Ten tweede, u heeft besloten om over te stappen na een factuurperiode van twee dure wintermaanden, januari en februari. Tijdens deze maanden wordt er over het algemeen meer gas verbruikt en is er minder teruglevering van elektriciteit, door de kortere dagen en het koudere weer. Het gemiddelde termijnbedrag dat u tijdens de zomermaanden betaalde, heeft waarschijnlijk niet de hogere kosten van deze wintermaanden kunnen compenseren.

Bovendien heeft u nog niet kunnen profiteren van de teruglevering van elektriciteit die in de zomer plaatsvindt, omdat u aan het begin van het jaar bent overgestapt. Deze teruglevering zou normaal gesproken helpen om de kosten van het hogere gasverbruik in de wintermaanden te compenseren.

Ik hoop dat deze uitleg verhelderend is. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en staan klaar om verdere vragen te beantwoorden of extra hulp te bieden waar nodig.

Met vriendelijke groet,
Sander van UnitedConsumers
10

In een woord: prima

Gewoon heel goed

16-05-2023

Willy, Gendt

Beveelt ons aan

1

Ik was jarenlang tevreden totdat….

Ik was jarenlang tevreden klant bij…
Ik was jarenlang tevreden klant bij united consumers voor auto en energie, zo tevreden dat ik ook mobiel abonnement bij hen heb afgesloten, maar autoverzekering kon elders veel goedkoper, dus met pijn in mijn hart over gestapt, nu loopt mijn vaste energie contract volgende maand af, in tegenstelling tot 10-15 gedane beloftes. (Men heeft helaas niets geregistreerd), krijg ik geen vast contract, ik moet nu de dure variabele tarieven betalen, nieuwe klanten krijgen wel een gunstig vast contract. Toen ik zei beëindig dan mijn oude contract en sluit een nieuwe af, zo werken ze nl al jaren, werd er verteld dat kan niet. Euh? Dus nu overstappen en weer terug naar de leverancier waar ik ooit begon toen ik op mezelf ging wonen en het is nog voordeliger ook. Jammer united consumers is een goede klant kwijt, benadeel je vaste klanten niet en hou je aan de werkwijze waarop je al jaren werkt. Als nieuwe klant is het leuk, maar in deze tijd komen ze eerder gedane beloftes dus niet na.

Ik heb inmiddels een GOEDKOPER vast contract afgesloten, bij een maatschappij die GEEN onderscheid maakt tussen nieuwe en oude klanten.

De opmerking vd medewerker toen ik zei ik stap dan over was tja u heeft 3 jaar extreem goedkoop geleverd gekregen, nieuwe contracten voor vaste klanten komen waarschijnlijk juli/augustus, toen ik zei dat een mondelinge overeenkomst bindend was en ik hen daaraan hield en anders op zou stappen, was de botte opmerking, dan moet u dat maar doen. Helaas had ik al een mobiel abonnement via united consumers afgesloten, anders was ik compleet vertrokken, maar zit er met mijn mobiel helaas nog een jaar aan vast. Ik heb jarenlang United Consumers gepromoot, inmiddels niet meer. Op meerdere review site staan meer vaste klanten met hetzelfde probleem, die ook opstappen, dan moet men dus duur ingekochte energie leveren aan nieuwe mensen veel goedkoper dan ingekocht tja.

08-05-2023

Martine, Hasselt (overijssel)

Beste klant,

We stellen uw feedback zeer op prijs en betreuren het dat u besloten heeft ons te verlaten vanwege de huidige situatie op de energiemarkt, welke onze contractaanbiedingen heeft beïnvloed. We werken hard om vanaf juni, naar verwachting, vaste contracten weer beschikbaar te hebben. Uw ervaring met onze klantenservice wordt serieus genomen en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. We vinden het jammer dat we u als klant verliezen en zullen uw opmerkingen ter harte nemen voor toekomstige verbeteringen.

Met vriendelijke groet,
Sander van UnitedConsumers
10

Uitmuntend

Goede service

Ben zeer tevreden verander niet naar een stroom leverancier

30-04-2023

Elly , Helmond

Beveelt ons aan

8

Wat ben ik blij met united consumers.

De afgelopen jaren heb ik al veel gespaard bij united consumeren.
Heel fijn in deze dure tijd.

20-04-2023

Ans, Eindhoven

Beveelt ons aan

10

Snel verdient

Hoe wil je nog sneller geld verdienen

Thuis op je stoel komt het binnenrollen

20-04-2023

Ellie van der Plas , Rosmalen

Beveelt ons aan