Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
10

Top!

Super en vriendelijk geholpen met mijn vragen.

10-03-2021

Rick, Maastricht

Wij vinden het fijn dat u onze service als positief heeft ervaren. Wij danken u dan ook voor het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Jurgen
10

Ik had een vraag

En binnen 1 dag een heel vriendelijk
en afdoende antwoord en ik ben niet eens klant meer.Echt syper.een dikke 10

10-03-2021

Tonny, Haarlem

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor uw mooie review en het cijfer 10 dat u UnitedConsumers geeft.
Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met UnitedConsumers met betrekking tot uw eindnota’s en zo snel geholpen bent met uw vraag.

Mvg Bente
10

Goede bereikbaarheid en oplossingsgericht

Ik had over het onderwerp zonnepanelen een aantal vragen. De klantenservice van UC is heel goed bereikbaar en ook de reactietijd op emails is prima. Contact met dezelfde medewerker om alles helder te krijgen vond ik ook prettig.

05-03-2021

Greta de Wit, Oud-Alblas

Beveelt ons aan

Bedankt voor je review, wij zijn super blij met dit geweldige cijfer! We doen onze uiterste best om je zo snel mogelijk van het juiste antwoord te voorzien, fijn dat je dit ook zo hebt ervaren.

Met vriendelijke groet, Renate
10

heel goed

ik ben heel goed en snel geholpen!!

03-03-2021

w, gouderak

Beveelt ons aan

9

Heel goed verlopen.

Vriendelijk en geduldig geholpen

25-02-2021

Rita, Maartensdijk

Beveelt ons aan

10

Super goed afgehandeld

Mees dicks bedankt voor je goeie inzet en terugkoppeling.je krijgt een 10 als score

23-02-2021

Ekrem, Schiedam

Beveelt ons aan

6

geweldig.

ls. in feite is de tijd tekort om nual een oordeel tegeven maar wij zijn erg tevreden en hopen dat dit alleen nog maar in verloop van onze samenwerking op zijn minst hetzelfde of nog liever beter wordt.
dus tot nu toe oke.
mvg. h.mullenders

23-02-2021

hubertus mullenders, valkenburg a/d geul

Beveelt ons aan

8

Correct bedrijf die ook wat ze beloven ook nakomen, top.

Jaar geleden overgestapt, en zeer content, alles is soepel verlopen qua overgang, mooie overzichten van verbruik. in 1 woord TOP.

17-02-2021

Bert, Dreumel

Beveelt ons aan

10

Perfect

Zijn snel en correct in afwikkeling van eindafrekening. Zeer correct bij het zoeken van oplossingen.

17-02-2021

Robert, GENDRINGEN

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor uw mooie review en het mooie cijfer wat u UnitedConsumers geeft.
Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met UnitedConsumers met betrekking tot uw nota’s en de afwikkeling hiervan.

Mvg, Bente
10

Perfect

Ik ben snel, goed, en vriendelijk geholpen zoals altijd als er iets is. En ze LUISTEREN bij United Consumers en denken mee naar goede oplossingen voor beide partijen.

11-02-2021

Wim, Enschede

Beveelt ons aan

9

zeer tevreden

beste UC

zat met een probleem ,via telefonisch contact zeer duidelijke uitleg gekregen hiervoor mijn dank.

11-02-2021

Frans, vlaardingen

Beveelt ons aan

Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij vinden het fijn om te horen dat je op een duidelijke manier bent geholpen!

Mvg, Renate.
1

Slechte ervaring, welkomstkorting energie

Slechte energieleverancier, is af te raden. Van hen ontvang je de welkomstkorting, maar zodra je overstapt naar een andere soort energieleverancier, krijg je een eindnota met onterechte hogere kosten die je moet terug betalen met een smoes dat je zogenaamd:

TE VEEL VERBRUIKT HEBT

NOOIT MEER UNITED CONSUMERS

06-02-2021

Z K, Didam

Hallo,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg jammer om te vernemen dat u bent geschrokken van de eindnota’s, toch zijn we blij dat u deze ervaring met ons deelt. Graag geven wij u onze reactie:

De reden van een bijbetaling op uw eindnota’s heeft te maken met 2 factoren. De voornaamste reden is uw energieverbruik. Uw maandbedrag wordt berekend op basis van uw gemiddelde (te verwachten) jaarverbruik. U ontvangt een naheffing wanneer u meer heeft verbruikt dan waar u per maand voor heeft betaald.
Daarnaast bent u net na de wintermaanden overgestapt en maakt u daarmee het contractjaar niet af. De kans is dan altijd groot dat u een naheffing ontvangt. In de wintermaanden verbruikt u vaak meer gas, dan waar u per maand voor betaalt. In de zomermaanden verbruikt u vaak een stuk minder gas, maar blijft u evenveel betalen als in de wintermaanden. Met de zomermaanden trekt u daarom als het ware het hoge verbruik van de winter weer recht. Door uw tussentijdse overstap kunt u dit dus niet meer compenseren.

De eindnota’s welke u heeft ontvangen gaan over een periode van 3 december tot en met 23 januari. Dit valt precies in de koudste maanden waarin het meeste wordt verbruikt. Hierdoor zijn de kosten hoger en heeft het termijnbedrag welke is geïncasseerd weinig invloed gehad op het totaalbedrag.

Natuurlijk komen wij graag in contact met u voor een passende betalingsregeling. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 040-2350560 of energie@unitedconsumers.com.

De welkomstbonus waar u het over heeft is verrekend op de eerdere ontvangen nota’s waarbij u een bedrag heeft terug gekregen. Het totaalbedrag is bijgeschreven op 31 december 2020.

Met vriendelijke groeten,
Daan Hooijberg
UC energie
10

Snel en enorm goed geholpen

Ik kwam met een (voor hen) vervelende vraag en ze hadden mij al in enkele uren geholpen. Super!

04-02-2021

Huub, Apeldoorn

Beveelt ons aan

10

telefonisch contact was geweldig,wat een benadering TOP ! (10 )

Deze dame voor de tweede maal aan de lijn gehad en beide keren was het meer dan prettig ! Ik stel dan ook voor om deze dame hier voor extra te belonen !!!!!

04-02-2021

Michael Boortman, Zoetermeer

Beveelt ons aan

10

Terug bij United Consumers

Na een poosje bij een andere energie leverancier te zijn geweest

Toch terug bij United Consumers

Alles onder één dak is toch wel prettig

Hopenlijk komt het allemaal goed met het opzeggen van de oude energie leverancier. Ik hoop nu jarenlang op een fijne samenwerking met United Consumers, na eerdere ervaringen aan te bevelen.

25-01-2021

Johan, Ridderkerk

Beveelt ons aan

9

hier krijg ik de juiste ENERGIE van

Mijn ervaringen bij United Consumers Energie zijn perfect geen idee hoe het kan maar ik krijg al zolang ik bij United Consumers ben elk jaar geld terug en ik verwarm niet anders als de jaren ervoor ook heb ik geen discolampen oid in huis...de klantenservice bevalt me prima altijd vriendelijk en duidelijk...niet dat ik vaak moet bellen maar ALS ik bel word ik naar tevredenheid geholpen ook de wachttijd is lekker kort !!!!!

20-01-2021

h lenz, lelystad

Beveelt ons aan

Terug naar boven