Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

9,1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Goede service

Komen gemaakte afspraken altijd na.

15-12-2023

Piet , Wijchen

Beveelt ons aan

10

Duidelijkheid en goede surves

Ik heb bijna alles bij u.c , korting en prijzen zijn aantrekkelijk.
Advies op maat ,en eerlijk advies , dat vind ik supper belangrijk.

09-12-2023

Frank Moes, Wissenkerke

Beveelt ons aan

10

Vriendelijke bekwame medewerker

Top

07-12-2023

Marijke, Bergambacht

Beveelt ons aan

10

Perfect geholpen

Het blijft voor ons toch wel weer dat het gaat om goed

luisteren en dan uitvoeren .Bedankt voor de moeite. Groetjes van ons Ria Alphons

06-12-2023

A.F. Pondman, Zoetermeer

Beveelt ons aan

Super fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze service.
Wij zijn super blij met deze review en het hoge service! Harstikke bedankt!

Met vriendelijke groet,

Lisa
UnitedConsumers
8

prima

Heel correcte behandeling van Wendy.
Veel geduld en zij belde precies op de afgesproken tijd.

20-11-2023

Suzy, Amsterdam

Beveelt ons aan

Super bedankt voor de mooie review. We doen ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk en volgens de afspraak te helpen. Fijn om te zien dat dit door u zo gewaardeerd wordt met een mooi cijfer.

Met vriendelijke groeten,

Wendy
UnitedConsumers.
10

Meedenken en oplossingen aanreiken

Vriendelijk en klantgericht

16-11-2023

Joop , Elst

Beveelt ons aan

Heel erg bedankt! We werken hard om iedereen zo goed mogelijk te werken. Fijn om te horen dat u daar heel tevreden over bent!

Met vriendelijke groeten,

Tim
UnitedConsumers
8

Betrouwbaar

Al heel veel jaren klant en dat zal ook wel zo blijven

16-11-2023

robert., soest

Beveelt ons aan

Fijn om te horen dat u al zo lang klant bent. Op naar nog vele mooie jaren samen!!

Met vriendelijke groeten,

Patrick
UnitedConsumers.
9

Helemaal goed en zeer tevreden

Heb al enkele jaren de ziekenfonds verzekering naar tevredenheid en daarom gekozen om ook de energie bij hen te regelen. Zal ook goed zijn. Heb het volste vertrouwen

16-11-2023

Geert Huisman, Leek

Beveelt ons aan

Bedankt voor de mooie review. Ook wij hebben er het volste vertrouwen in dat alles goed gaat komen!!

Met vriendelijke groeten,

Daan
UnitedConsumers.
10

Geweldig en correcte benadering.

Ik ben erg tevreden over united consumers. Alles wordt goed afgehandeld en er wordt meegekeken met de client. Voelt als een warm bad.

16-11-2023

Maria H , almelo

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de mooie review. We doen ons uiterste best u zo goed en duidelijk mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat het voelt als een warm bad. Daar doen we het voor!

Vriendelijke groet,

Daan
UnitedConsumers
10

Clear communication. Language friendly.

Solved the issue with immediate solution.

14-11-2023

Arugunan, Eindhoven

Beveelt ons aan

Thank you very much for your nice review. We do our utmost to maintain a high level of customer satisfaction. We are therefore pleased that we were able to help you.

Greetings,

Michelle
1

Verdient nog geen eens 1 ster

Bedrijf wat zijn afspraken totaal niet nakomt. Afspraken schriftelijk bevestigd en met een regeling komt. Puntje bij paaltje houden zij zich hier niet aan. Collega aan de telefoon doet valse beloftes en door een noodfonds wordt dit bedrijf er zelf alleen maar beter door. Een teamleider die zich stellig bij zijn standpunt houdt en niet meebeweegt in mijn situatie. Een compensatie doet wat totaal niet overeenkomt met de eerdere gemaakte afspraken. Ook toegeven dat zij hier beter van worden en het goed voor het bedrijf is.

Pas op met dit bedrijf en hou goed in de gaten of zij niet ineens het verwachte verbruik aanpassen. Hierdoor moet jij in het eind van het jaar 700/900 terugbetalen.

19-10-2023

tymon weijers, Groningen

Beste Klant,

Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor de ongemakken die u heeft ervaren in uw interactie met ons bedrijf. Wij zijn ons volledig bewust van uw frustraties en begrijpen uw ontevredenheid.

Onze intentie is altijd geweest om transparant en oprecht te zijn in onze communicatie. We nemen de feedback van onze klanten ter harte en werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening.

U heeft terecht aangegeven dat er een administratieve fout heeft plaatsgevonden omtrent uw termijnbedrag. Hoewel we eerder hadden aangegeven het merendeel van eventuele naheffingen te vergoeden, bleek uit een recente beoordeling dat, mede door de overheidscompensatie uit het noodfonds, er geen naheffing van toepassing was. Sterker nog, u komt in aanmerking voor een teruggave.

Als erkenning van onze fout en als blijk van oprechtheid, hebben we besloten om u een tegemoetkoming aan te bieden die wij zien als redelijk, gezien het ongemak door de administratieve misstap en de daaruit voortvloeiende miscommunicatie.

Het spijt ons dat deze financiële tegemoetkoming wellicht niet aan uw verwachtingen voldoet. Desondanks hopen we dat dit gebaar enige verlichting biedt voor het door u ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet, Sander van UC.
9

Jaarafrekening komt laat

Klantenservice is goed bereikbaar. Na telefonisch contact met uitleg waarom deze keer de jaarrekening later is mijn beoordeling aangepast.

18-10-2023

Petra, Heibloem

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor uw oprechte en eerlijk feedback.

We zijn verheugd dat we uw eerdere negatieve ervaring hebben kunnen veranderen in deze positieve beoordeling.

Uw ervaring en feedback zijn waardevol en zullen ons helpen om onze communicatie en klantenservice te verbeteren.

Met vriendelijke groet, Sander van UC
10

Prima organisatie.

Prima geregeld. Geen klachten.

16-10-2023

Jan, Ridderkerk

Beveelt ons aan

Super bedankt voor deze mooie review!

Met vriendelijke groet, Lisa van UC.
1

slechte service

Ik ben nu al 5 maanden klant van UC, en ik heb nog geen enkel verbruiksoverzicht van energie ontvangen. Al diverse keren aangegeven via mail, maar er wordt geen enkele actie ondernomen. Ik ben hier zeer ontevreden over!!

16-10-2023

Louis van den Berg, `s Gravenzande

10

Heel leuk om te sparen

Ik vind het leuk dat je af en toe een bedrag kan laten uitbetalen altijd een verrassing

13-10-2023

Leendert, Purmerend

Beveelt ons aan

10

heel tevreden met united consumers

overzichtelijke nota`s ,goed en snel met b.v vragen beantwoorden of advies ,kortom al vele jaren erg tevreden

13-10-2023

p. en i.schouten, hoofddorp

Beveelt ons aan