Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
9

hier krijg ik de juiste ENERGIE van

Mijn ervaringen bij United Consumers Energie zijn perfect geen idee hoe het kan maar ik krijg al zolang ik bij United Consumers ben elk jaar geld terug en ik verwarm niet anders als de jaren ervoor ook heb ik geen discolampen oid in huis...de klantenservice bevalt me prima altijd vriendelijk en duidelijk...niet dat ik vaak moet bellen maar ALS ik bel word ik naar tevredenheid geholpen ook de wachttijd is lekker kort !!!!!

20-01-2021

h lenz, lelystad

Beveelt ons aan

10

Goed geregeld en duidelijke afspraken. Ik ben zeer tevreden.

Alles goed geregeld. Ik ben zeer tevreden.

19-01-2021

Elly Evers, Zoetermeer

Beveelt ons aan

10

Zonder moeite en gezeur geld besparen!!

Ik doe niet heel veel met U.C. maar het levert tovh steeds een aardig spaarcentje op!!

19-01-2021

Bea Coppens, Weert

Beveelt ons aan

10

Hele goede service

UnitedConsumers heeft veel te bieden op allerlei gebieden, van stroom, gas, telefoon abonnementen etc.

Ooit begonnen met een energiecontract en dit naar volle tevredenheid. UnitedConsumers maakt zich sterk voor haar leden, jaar op jaar.

De website is zeer overzichtelijk, functioneel en gemakkelijk in gebruik. Kosten en gebruik van gas en stroom worden doorgemaild en zijn ook op de site zelf te overzien. Je kunt deze vergelijken met andere periodes en met andere type huishoudens. Informatief dus.

Op vragen of verzoeken per mail wordt snel gereageerd. Bellen mag uiteraard ook. De klantenservice is kundig en vriendelijk. Persoonlijk compliment aan mevrouw Caitlin Verkuijlen!

Ik zou UnitedConsumers aan een ieder aanraden.

groet,

Michael

18-01-2021

Michael, 's Gravenhage

Beveelt ons aan

2

Fake korting op benzine

Ik zou 3 cent korting krijgen op één liter benzine. Die wordt niet gegeven. Verder kan ik voor UC alléén tanken bij de duurste pomp in Alphen aan den Rijn. De literprijs is meestal 10 cent hoger dan de goedkoopste pomp

11-01-2021

Ge, Alphen aan den Rijn

Hi Ge,

De UnitedConsumers tankkorting van 1 tot 3 cent wordt gegeven ten opzichte van de gemiddelde landelijke adviesprijs. Hoe hoog of laag de pompprijs ook is bij een deelnemend tankstation, u ontvangt altijd een korting van minimaal 1 eurocent per getankte liter.

Het is mogelijk dat u elders in Alphen aan den Rijn, of omgeving, goedkoper kan tanken dan bij een tankstations waar wij mee samenwerken. Elke pomphouder bepaalt dagelijks zelf de pompprijzen, hier hebben wij geen enkele invloed op. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de ligging van het tankstation en de concurrentie in de buurt. Er zullen altijd tankstations zijn waar goedkoper getankt kan worden (bijvoorbeeld bij in het buitenland, maar uiteraard ook bij onbemande tankstations).
Wij zijn ons ervan bewust niet de goedkoopste te zijn met onze tankkorting. Wij werken samen met dure en goedkope tankstations, dit is in elke regio weer verschillend.

Groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
7

Stuurt uij even mijn Energie verbruiks overzichten

Graag van november en december 2019,
want die van oktober kon u niet sturen omdat er iets met mijn slimme meter niet in orden zou zijn.

Alvast bedankt

Met groet,

J. Bontenbal

06-01-2021

John, Roosendaal

Beveelt ons aan

Hoi J. Bontenbal,

Bedankt voor uw review, een mooi cijfer waar we trots op zijn. Natuurlijk met ruimte voor verbetering.

U geeft aan het overzicht van november en december te willen ontvangen. Wij hebben dit even voor u nagekeken. Het overzicht kan helaas niet worden opgemaakt omdat de meterstand van 1 november niet is uitgelezen. Dit kan gebeuren als er geen verbinding met de meter gemaakt kan worden.

Om toch een beeld te krijgen van uw energieverbruik, zullen wij per e-mail een overzicht sturen van het verbruik van 1 oktober tot en met 1 december.

Mochten er dan nog vragen zijn horen wij dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groeten,

Daan Hooijberg
UnitedConsumers
9

heel goed

heel goed allemaal

03-01-2021

c mooijer, volendam

Beveelt ons aan

5

Weinig informatie voor nieuwe klant

Ik ben per 1 december overgestapt met gas / elektra maar naast een welkomstmail hoor ik vrij weinig meer ?
Kan mijn verbruik bijvoorbeeld niet inzien ?
Krijg wel per mail / post aanbiedingen zorgverzekering waar ik dan weer niet in geïnteresseerd ben...

31-12-2020

C, Roosendaal

Beveelt ons aan

1

beloftes niet waargemaakt

aan het einde van het jaar moest er fors worden bijbetaald, gedurende het jaar was er niets dat ook maar enigszins in die richting wees. Per saldo was ik met de overstap naar UC duurder uit, terwijl men mij "honderden euro's" voordeel had beloofd

31-12-2020

Lei, Bergen op Zoom

5

Te veel spam

Ik wil alleen energie afnemen en niet elke drie dagen een e-mail met aanbiedingen voor zorgverzekeringen, autoverzekeringen enz.

31-12-2020

Robert, Katwijk

8

Tot nu toe goede telefonisten getroffen die goed kunnen helpen.

Tot nu toe goede telefonisten getroffen die goed kunnen helpen.

29-12-2020

Es, Noordwijkerhout

Beveelt ons aan

9

Geweldig wat een uitstekende service

Mijn aanvraag om over te stappen naar united consumers ging erg snel en gemakkelijk via de site. De prijs van de energie is prima. Ook had ik een vraag per mail gesteld ook hier weer heel vlug een reactie. Kortom aaanbevelenswaardig.

29-12-2020

Theo, Assen

Beveelt ons aan

9

Voor alle energie altijd de laagste prijs

Waarom naar een andere energie leverancier gaan als je altijd de laagste prijs betaald bij United Consumers.

En stroom en gas wordt toch altijd geleverd daar heb je niet een "extra service" voor nodig waar de energiebedrijven mee adverteren.

Doe slim en kies voor United Consumers.

29-12-2020

Steven, HOOGERHEIDE

Beveelt ons aan

9

Uitstekend geholpen via de whatsapp

Al jaren klant bii jullie , Via de chat whatsapp uitstekend geholpen!
Snelle service en alles wat ik nodig had werd per direct verzonden naar het e-mail adres.
Dit scheelt uren wachten aan de telefoon.
Vriendelijke dame of meneer aan de andere kant van de app
Kortom klant gericht werken toppie

29-12-2020

Shalinee , Sittard

Beveelt ons aan

8

duidelijkheid

Goede informatie

28-12-2020

J, oosterhout

Beveelt ons aan

9

Goed

Het is geen slagzin maar een fijt. UnitedConsumers is kwaliteit !!

28-12-2020

Daniel Kortland, Nieuwegein

Beveelt ons aan

Terug naar boven