Contact
Mijn UnitedConsumers

Maak kennis met onze experts

Bij UnitedConsumers helpen we u graag met het besparen op vaste lasten. Of u nu op zoek bent naar goedkope energie, een voordelig telefoonabonnement, of een auto- of zorgverzekering met een lage premie. Onze experts helpen u graag op weg met hun expertise én jarenlange ervaring bij UnitedConsumers. We stellen ze graag aan u voor!

Dirk Mutsaers - Energie expert

Dirk Mutsaers

Energie
expert

> Lees meer

nienke wuits - expert in zorgverzekeringen

Nienke Wuits

Expert in zorgverzekeringen

> Lees meer

 

Jorg van Rijn - expert in autoverzekeringen

Jorg van Rijn

Expert in autoverzekeringen

> Lees meer 

Lucy Maduro - telecom expert

Lucy Maduro

Telecom
expert

> Lees meer

 
Dirk Mutsaers - Energie Expert

Dirk Mutsaers - Energie expert

Onze expert Dirk heeft ruim vijftien jaar ervaring in de energiesector en kan u dus alles vertellen over onze gas en stroom. Hij houdt nauwlettend de ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten en kan u advies geven over het ideale moment om energie te vergelijken en over te stappen. Ook geeft hij handige bespaartips, waarmee u direct en eenvoudig op gas en stroom bespaart!

energie Werkt sinds 2016 bij UnitedConsumers

 

Dirk aan het woord:

 
Nienke Wuits - Zorgverzekeringen expert

Nienke Wuits - Expert in zorgverzekeringen

Met meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van zorgverzekeringen, weet Nienke als geen ander hoe de zorgverzekeringsmarkt in elkaar zit. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over vergoedingen of het eigen risico? Als teamleider zorgt zij er samen met haar team voor dat onze deelnemers uitstekend geholpen worden. Ook vertelt zij graag haar favoriete tips en wist-u-datjes.

zorg Werkt sinds 2011 bij UnitedConsumers

wft Wft Zorg

 

Nienke aan het woord:

 
Jorg van Rijn - Expert autoverzekeringen

Jorg van Rijn - Expert in autoverzekeringen

Onze expert Jorg werkt sinds 2011 bij UnitedConsumers en kan u persoonlijk advies geven over welke dekking bij uw auto én uw wensen past. Als supervisor van team autoverzekeringen is zijn doel duidelijk: iedereen helpen aan een voordelige en passende autoverzekering. Dit doet hij door zich dagelijks bezig te houden met het verbeteren van onze service en vergelijker.

auto Werkt sinds 2011 bij UnitedConsumers

wft Wft Basis, Schade Particulier/Zakelijk

 

Jorg aan het woord:

 
Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy Maduro - Telecom expert

Wilt u weten hoe een toestel kopen op afbetaling werkt, of zoekt u bij een bepaald budget het beste toestel in ons assortiment? Onze expert Lucy is assistent-teamleider Mobiel en werkt sinds 2006 bij UnitedConsumers. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen over smartphones en abonnementen. Daarnaast deelt ze graag haar beste bespaartips met u.

telecom Werkt sinds 2006 bij UnitedConsumers

 

Lucy aan het woord: