Contact
Mijn UnitedConsumers

Acties UnitedConsumers

UnitedConsumers komt op voor de belangen van de consument. Wij geven u korting op uw energie, autoverzekering, zorgverzekering, telefoonabonnement en tanken. Zo worden vaste lasten minder vervelend en houdt u meer geld over om aan leuke dingen uit te geven. Lekker uit eten, een weekendje weg of iets extra’s voor uw spaarpot. U verdient meer.

Acties producten

Om het niet alleen bij een reguliere korting te houden heeft UnitedConsumers regelmatig acties, speciaal voor u als klant. Dat betekent korting op korting of extra voordeel voor u. Het leven is al duur genoeg, vinden wij. Houd onze website in de gaten voor speciale acties op energie, uw autoverzekering, zorgverzekering, telefoonabonnement of tanken met korting. U kunt zich ook aanmelden voor de UnitedConsumers nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn. 

Maatschappelijk verantwoord

Naast onze klanten hechten wij veel belang aan de maatschappij. Oog voor de wereld om ons heen vinden wij belangrijk. 

Organisaties die UnitedConsumers in het verleden, dan wel heden steunt zijn onder andere:

Ook uw steun is veel waard. Via onze Facebook en Twitter houden we zo nu en dan like & share acties voor het goede doel. Bij iedere like & share doneert UnitedConsumers een bepaald bedrag,om het goede doel te steunen. Samen staan we sterker. Goed voor elkaar.
 

Terug naar boven