Contact
Mijn UnitedConsumers

Vacature Front-End Developer

| kaart Eindhoven | klok 32 - 40 uur papier HBO |

Wil jij werken bij een groeiende organisatie in Eindhoven, verantwoordelijkheid nemen over onze website en app en werken aan het verbeteren van onze digitale dienstverlening? Dan ligt bij ons jouw nieuwe uitdaging! Wij zijn ter uitbreiding van ons development team op zoek naar een gedreven en ervaren Front-End Developer die mee wil bouwen aan de verdere groei van onze digitale competenties.


Deel deze vacature

whatsapp
linkedin

Wat ga je precies bij ons doen?

Jij gaat, binnen een multidisciplinair team, de digitale gebruikerservaring van UnitedConsumers klanten naar een hoger niveau tillen. Dit doe je door te ontwikkelen aan de UnitedConsumers website, de Mijn UC-omgeving en onze hybride App. Hierbij werk je bijvoorbeeld aan de verbruiksmanager voor onze Energie-klanten. Binnen het team is jouw aandachtsgebied de HTML/CSS/JS en bijbehorende frameworks (een definitief framework, zoals Vue.Js, React, Svelte of Angular moet nog gekozen worden). Daarnaast:

  • Werk je in een multidisciplinair team waarbij zowel business, UX, front-end en back-end samenkomen;
  • Krijg je de kans om, samen met de andere developers, de technische richtingen en keuzes in frameworks (bijv. Vue.Js, React, Svelte of Angular) vorm te geven;
  • Zet je je continu in voor een optimale gebruikerservaring (gevraagd en ongevraagd) en houd je rekening met cross-browser en cross-device compatibility, performance en accessibility.

Kom in contact met ons

Ben jij enthousiast over deze functie en wil je dat graag met ons delen? Wij komen graag in contact met je om jouw verdere vragen te beantwoorden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over de vacature Front-End Developer?


Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als: een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald, een vaste eindejaarsbonus én een variabele prestatiebonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Ontwikkelingskansen

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden

Ben jij de front-end developer die we zoeken?

Je kan snel schakelen, hebt altijd een oplossingsgerichte instelling en bent een echte aanpakker. Jij pakt door, kunt zelfstandig handelen en hebt een groot zelflerend vermogen. En verder heb je:

 
Ervaring met unit-testen; 
 
Ervaring met Progressive Web App’s is een pre; 
 
Kennis van HTML, JavaScript, Bootstrap en CSS;
 
Minstens vijf jaar ervaring als front-end developer; 
 
HBO werk- en denkniveau, richting ICT & Media Design; 
 
Een duidelijk gevoel voor gebruikersbeleving en design;
 
Ervaring met moderne front-end build-pipelines is een pre;
 
Ervaring met bijna dagelijks werken in front-end frameworks;
 
 Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
(Fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not understand/speak Dutch on a native level) 
 
Ervaring met aansluiting van de code aan de back-end met een API-architectuur; 
 

Stressbestendigheid, accuratesse en flexibiliteit waarmee je snel kunt schakelen in ad-hoc situaties;

 
De skills van een teamplayer, ben je communicatief vaardig en kan je daardoor goed omgaan met vragen van (interne) klanten;
 
Capaciteit om goed doordacht en bewust beslissingen te nemen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de organisatie en inhoud van het werk. 

Over UnitedConsumers

Op zoek naar een vacature in de omgeving Eindhoven? Dan hebben wij wat je zoekt! Ons kantoor staat namelijk tegenover Eindhoven Airport. Zo kun jij de hele dag onbeperkt vliegtuigen spotten vanuit je werkplek. En geloof ons: dat gaat nooit vervelen!

We werken niet alleen hard, maar we houden ook van Brabantse gezelligheid. We zijn een jong, hecht en informeel bedrijf en er worden regelmatig leuke borrels en uitjes georganiseerd. Als je in de regio van Eindhoven woont dan heeft dat nog een éxtra voordeel. Je bent namelijk zo weer thuis op je (UnitedConsumers) fiets na een gezellige borrel met je collega's.

Jouw sollicitatie

Kan jij je helemaal vinden in het profiel van front-end developer en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem dan nu contact met ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!


Team HR
Claudia, Marlies, Mignon & Marjolein

boogje

Tel: 06 29 18 45 02

team HR


* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie tags

| Eindhoven | Veldhoven | Best Helmond | Boxtel | Werken in de Kempen | Vacatures Eindhoven | Vacatures Nuenen | Vacatures Helmond | Werken in Zuid Oost Brabant | Werken in Brabant |

Functie tags

| Front-End Developer |

Terug naar boven