Vacature: Grafisch internet marketeer

Ben jij een creatief wonder, een grafisch talent en heb je een commerciële instelling? Dan zou jij wel eens geschikt kunnen zijn voor de functie Grafisch Internet Marketeer!

Wat ga je precies bij ons doen?

We zoeken per direct een Grafisch Internet Marketeer met een opleiding en/of achtergrond in de grafische vormgeving. Met jouw prestatiegericht vermogen bereik je wekelijks meer dan 500.000 mensen met e-mails en visuele content. Je werkt samen met een jong team van content marketeers en grafische vormgevers.

Als Grafisch Internet Marketeer ben je met name bezig met het ontwerpen van e-mails, on- en offline advertentiemateriaal en infographics. Daarnaast ondersteun je de redactie en ICT technische afdeling. Je versterkt het team door kritisch te zijn en nog meer verbeteringen door te voeren in de UnitedConsumers website en de daarbij behorende internetmarketing (o.a. banners en affiliate marketing).?

  • Vormgeven van banners en uitingen voor affiliate 
  • Het ontwerpen van e-mails voor onze producten
  • Contentteam ondersteunen met visuele content
  • Design van de website optimaliseren

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire voorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een prestatie afhankelijke eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een echte 'UC'er' te worden!


Herken jij je hierin?

Heb jij meer dan 1 jaar ervaring als grafisch marketeer binnen een bedrijf? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Verder zoeken we een assertieve en creatieve kracht met de juiste instelling. Dus ben jij een gedreven specialist binnen je vakgebied? Neem dan contact met ons op.

 
Minimaal 1 jaar werkervaring
 
Oog voor design en details
 
Photoshop, Indesign en Illustrator staan bij jou altijd open
 

Beheersing HTML(5) en CSS

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Marjolein
Marjolein Bekkers- van Kaathoven - Manager HRM
tel. 06-52502607 / 040-2350560