Vacature Grafisch Specialist

Ben jij een creatief wonder, een grafisch talent en kun jij de vertaalslag van visueel naar online ook technisch maken en heb je een commerciële instelling? Dan zou jij wel eens geschikt kunnen zijn voor de functie Grafisch Specialist!

Wat ga je precies bij ons doen?

Als Grafisch Specialist ben je met name bezig met het ontwerpen en plannen van reclamecampagnes voor onze 5 producten. Deze worden via verschillende kanalen onder de aandacht gebracht, waaronder onze eigen nieuwsbrief. Op de marketingafdeling val je onder de begeleiding van de manager marketing. 

Binnen het grafisch team heb je de rol als grafisch coördinator onder jou leiding haalt iedereen het beste uit projecten en zichzelf. Je versterkt het team door kritisch te zijn en verbeteringen door te voeren op de website en online marketingkanalen.

  • Ontwerpen en plannen van reclamecampagnes
  • Grafische verbeteringen website UnitedConsumers
  • Coachen en aansturen grafisch team
  • Bewaken van de branding en huisstijl van UC

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire voorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een echte "UC'er" te worden


Herken jij je hierin?

Ben jij iemand die goed weet hoe je de mensen om je heen kunt motiveren en inspireren? Zet jij een dijk aan werkervaring om in een visie op grafische vormgeving die onze (nieuwe) deelnemers écht waarderen? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken bij het zetten van de volgende stap.

 
HBO werk- en denkniveau + 8 jaar relevante werkervaring
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen
 
Ruime ervaring met Photoshop, Indesign en Illustrator
 
Beheersing van HTML en HTML5
 
Zelfstandig, resultaatgericht en gevoel voor het team

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Marjolein
Marjolein Bekkers- van Kaathoven - Manager HRM
tel. 06-52502607 / 040-2350560

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.