Vacature Junior Software Engineer

In deze startersfunctie willen wij je de mogelijkheid bieden om mee te groeien met onze organisatie, je ervaring en kennis te vergroten en jezelf verder te ‘developen’. Ben jij die proactieve en gedreven starter met een groot zelflerend vermogen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je precies bij ons doen?

In je functie ben je onder meer bezig met de ontwikkeling, implementatie, beheer en onderhoud van de website voor onze organisatie. Bij UnitedConsumers vormt de website het hart van onze organisatie en als engineer bouw je mee aan ons succes. 

Jouw uitdaging is deze groei en ontwikkeling als Junior Software Engineer, vanuit een aansprekende en interessante IT omgeving, verder mee te ontwikkelen en mogelijk te maken.

  • Plannen en organiseren van wervingsacties
  • organiseren en optimaliseren van wervingsacties
  • Iedere dag op zoek naar die 'perfect match'

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire voorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een prestatie afhankelijke eindejaarsbonus. Praktische extra's als werken naast het bruisende Eindhoven Airport en een goedgevulde fruitmand binnen handbereik.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen inversteren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden!


Herken jij je hierin?

Ben jij een engineer die graag meedenkt over effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen? Wil je meegroeien met onze organisatie en ben je constant bezig om jezelf te verbeteren in het coden? We zoeken een junior engineer die van aanpakken houdt en altijd bezig is om zichzelf te overtreffen.

 
HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting HBO Informatica
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen
 
Kennis over .NET, C#, SQL en MVC
 
Ervaring met CSS, HTML en Javascript

Jouw sollicitatie
Spreekt bovenstaande je aan en wil jij deel uitmaken van onze gedreven en groeiende organisatie? Zie jij deze uitdaging met enthousiasme tegemoet? Dan ben jij zeker de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Marjolein

Marjolein Bekkers- van Kaathoven

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.