Vacature Junior Software Engineer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om samen met je collega developers de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?!

In deze startersfunctie willen wij je de mogelijkheid bieden om mee te groeien met onze organisatie, je ervaring en kennis te vergroten en jezelf verder te ‘developen’. Het IT-team telt zeven collega's, variërend van junior, medior tot senior developers. Je komt in een informele organisatie terecht waar we werken met korte lijntjes.

Wat ga je precies bij ons doen?

In je functie ben je ondermeer bezig met ontwikkeling, implementatie, beheer en onderhoud van het ontwikkellandschap. Tevens voer je ten behoeve van de interne organisatie, voor onze verschillende productgroepen, diverse ICT projecten en werkzaamheden uit.

  • Maken van effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen
  • Meewerken aan een groot en uitdagend migratietraject
  • Jij denkt en ontwikkelt met ons mee

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen inversteren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden!

Herken jij je hierin?

Jij bent een proactieve en gedreven starter met een groot zelflerend vermogen. Als Jr. Software Engineer ga je de uitdaging om ons migratietraject tot een succes te brengen graag aan.

En verder:

 
HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting HBO Informatica
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen
 
Kennis over .NET, C#, SQL en MVC
 
Ervaring met CSS, HTML en JavaScript
 
Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal., zowel schriftelijk als mondeling.
Fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not undestand/speak Dutch on a native level.

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
Spreekt bovenstaande je aan en wil jij deel uitmaken van onze gedreven en groeiende organisatie? Zie jij deze uitdaging met enthousiasme tegemoet? Dan ben jij zeker de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Marjolein

Marjolein Bekkers- van Kaathoven

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.