Contact
Mijn UnitedConsumers

Vacature Linkbuilder

| kaart Eindhoven | klok 32 - 40 uur papier HBO |

Droom jij ervan om websites bovenaan in Google te krijgen en kun jij als geen ander externe partners overtuigen om een verwijzing naar jouw website te plaatsen? En wil je daarnaast werken in Eindhoven? Dan hebben wij een leuke job voor jou!


Deel deze vacature

whatsapp
linkedin

Wat ga je precies bij ons doen?

Als linkbuilder krijg je de kans om de online zichtbaarheid van UnitedConsumers te vergroten en werk je mee aan een sterk en gevarieerd linkprofiel. Mede hierdoor zorg jij ervoor dat we die felbegeerde nummer één plek in Google bereiken en vasthouden.

Als linkbuilder krijg je alle tools in handen om een breed netwerk op te bouwen en zo blijf je op zoek naar nieuwe pareltjes. Je belt met veel partners om ze overtuigen om met je in zee te gaan. Samen met de SEO specialist bepaal je welke type websites en welke onderwerpen je kunt aanroepen om onze doelen te bereiken.

  • Iedere dag op zoek naar nieuwe SEO-kansen 
  • De beste deals sluiten voor een invloedrijk linkprofiel
  • Nieuwe kansen creëren met tools als Ahrefs, Majestic en Moz 
  • Wekelijks rapporteer je aan je leidinggevende en de SEO specialist

Kom in contact met ons

Ben jij enthousiast over deze functie en wil je dat graag met ons delen? Wij komen graag in contact met je om jouw verdere vragen te beantwoorden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over de Linkbuilder vacature?


Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden


Ben jij de linkbuilder die we zoeken?

Heb je ervaring als linkbuilder, SEO marketeer, Google marketeer of zoekmachine marketeer? Dan zijn we op zoek naar jou! Daarnaast weet je als geen ander goede, krachtige websites te onderscheiden van websites met lage autoriteit.

Met online tools als Majestic en Ahrefs kun jij zonder problemen overweg en nog belangrijker: niets weerhoud jou ervan om op de eerste pagina van de zoekresultaten te verschijnen. Kortom, als communicatieve netwerker ben je niet te stoppen om je doelen te behalen.

 
HBO werk- en denkniveau
 
Inventief, ambitieus en zeer resultaatgericht
 
Ervaring als SEO marketeer of linkbuilder is een pré
 
Voorkeur voor 40 uur, maar 32 uur is ook bespreekbaar 
 
Ervaring met SEO, marketing en/of salesgerichte werkzaamheden

Over UnitedConsumers

Woon je in de buurt van Eindhoven, Valkenswaard of Geldrop en ga je graag op de fiets naar je werk? Dan zit je bij ons goed! Ons kantoor staat namelijk tegenover Eindhoven Airport. Je kunt dus elke dag op de fiets komen én onbeperkt vliegtuigen spotten. Maar ook als je in de regio van Schijndel of Eersel woont is de locatie van ons kantoor gunstig. Binnen 2 minuten zit je al op de A2, A58, A67 of A50.

We werken niet alleen hard, maar we houden ook van Brabantse gezelligheid. We zijn een jong, hecht en informeel bedrijf en er worden regelmatige leuke borrels en uitjes georganiseerd.

Jouw sollicitatie

"Kan jij je helemaal vinden in het profiel van linkbuilder en klinkt dit als de perfecte nieuwe baan voor jou? Neem dan nu contact met ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"


Team HR
Claudia, Marlies, Mignon & Marjolein

boogje

Tel: 06 29 18 45 02

team HR


* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie tags

| Eindhoven | Vacatures Brabant | Vacatures Eindhoven | Werken in Zuid Oost Brabant |

Functie tags

| Linkbuilder | SEO marketeer | Google marketeer Zoekmachine marketeer | 

Terug naar boven