Contact
Mijn UnitedConsumers

Vacature: Online Marketeer

Wil jij UnitedConsumers de komende jaren helpen groeien? Ben je niet bang om op nieuwe kansen/mogelijkheden af te stappen? Voor onze marketingafdeling zijn we op zoek naar een online marketeer die op zoek gaat naar online samenwerkingsmogelijkheden voor UnitedConsumers.

Wat ga je precies bij ons doen?

In de functie van online marketeer ga je op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden voor UnitedConsumers, met als doel zo veel mogelijk consumenten kennis laten maken met de voordelen van ons collectief. Je zet online marketing kanalen in om Nederlandse consumenten te overtuigen om diensten bij UnitedConsumers af te nemen.

Het uiteindelijke doel is het behalen van zoveel mogelijk nieuwe aanmeldingen. Je gebruikt onder andere e-mailbestanden van derde partijen en ledenvoordelen van verenigingen en andere consumentengroepen. Middels banners, e-mails en links zet je deze groepen in om traffic naar de website van UnitedConsumers te genereren.

  • Zoeken naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden
  • Online kansen creëren voor promotie van UC
  • Actief benaderen van potentiële partners
  • Marketingcampagnes analyseren en optimaliseren

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire voorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een echte "UC'er" te worden!


Herken jij je hierin?

Heb jij al een goede dosis werkervaring en ben je klaar voor een nieuwe stap in je carriëre? Wij zoeken een assertieve en communicatieve marketeer die weet hoe je partijen met elkaar verbindt. Heb jij de overtuigingskracht in je om samenwerkingen op te zetten die UC nog verder helpen groeien? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

 
HBO-opleiding richting commerciële economie/marketing
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen
 
2 tot 3 jaar werkervaring in een commeriële functie
 
Uitstekende communicatieve vaardigheden en ambitie

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Marjolein
Marjolein Bekkers- van Kaathoven - Manager HRM
tel. 06-52502607 / 040-2350560

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven