Contact
Mijn UnitedConsumers

Opleiding en carrière

Investeren in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers is voor ons van groot belang. Het zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar werk met plezier kan uitvoeren en het waarborgt het hoge service niveau naar onze deelnemers. Jezelf ontwikkelen kan door ‘training on the job’ of door het volgen van externe trainingen. Beide stellen je in staat om een stap verder te zetten in de uitoefening van je functie. Goed voor elkaar.

Binnen UnitedConsumers hebben wij een eigen Academy ontwikkeld. Coaching en training volledig ingericht op de functies binnen onze organisatie. Voor alle medewerkers is er een passend traject wat we kunnen aanbieden. Bovendien zijn we druk bezig met het verder uitbouwen en continue verbeteren van onze Academy. Doordat we onze eigen trainers in huis hebben, beschikken we over de luxe om iedereen ook de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding te bieden tijdens de trainingen. Ook de vakgerichte en wettelijk verplichte opleidingen, zoals WFT, zijn geïntegreerd in onze UnitedConsumers Academy. Zo zorgen we ervoor dat we te allen tijde aan de wettelijke opleidingsverplichtingen voldoen.

Je start op een voor jou passende functie en op geschikt niveau binnen onze organisatie. Vervolgens kan je jezelf verder ontwikkelen in je eigen functie of wellicht in een andere functie of andere afdeling binnen UnitedConsumers. Ontwikkeling wordt gestimuleerd op elk niveau en op elke afdeling. Natuurlijk op basis van je eigen tempo en inbreng. Zo kunnen we iedere individuele medewerker een passende ontwikkeling aanbieden binnen onze organisatie.

Een goede afstemming over je persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Overleg met je leidinggevende om samen je doelstellingen vast te leggen. Vervolgens aan ons de taak om te bekijken of we dit kunnen verwezenlijken en met een goed en helder verhaal naar jou kunnen onderbouwen. Samen blijven praten over de ontwikkelingsmogelijkheden en vanuit de werkgever en werknemer elkaar blijven binden en boeien. Wij willen je de kans geven om alles uit jezelf te halen wat erin zit. Natuurlijk moet je zelf ook deze kansen zien, aanpakken en invullen. Ontwikkeling van onze medewerkers is voor ons van groot belang en we koesteren onze talenten. Zo doen we dat.

opleiding

Terug naar boven