Vacature Process Controller Telecom

Als er iets is wat zich in een rap tempo ontwikkelt, is het de telecommarkt. Kun jij hierin meebewegen? Volg en controleer jij alle ontwikkelingen en acties op het gebied van telecom? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Wat ga je precies bij ons doen?

In deze functie ga je de productmanager van de afdeling telecom ondersteunen. Je hebt nauw contact met onze partners en verwerkt alle informatie in ons systeem. Jouw nauwkeurige analyse bespreek je met de productmanager en communiceer je ook naar andere afdelingen. Dit doe je onder andere door infomails en nieuwsbrieven op te stellen met hierin de laatste prijswijzigingen, nieuwste toestellen en acties.

  • Het uitvoeren van controles op basis van de laatste acties 
  • Het aandragen van verbeterprocessen 
  • Je vertaalt de analyses naar de andere afdelingen 
  • Het opstellen van infomails en nieuwsbrieven
  • Het uitvoeren en documenteren van financiële controles

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire voorwaarden. Denk aan zaken als; een optie voor meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een echte "UC'er" te worden


Herken jij je hierin?

Je hebt affiniteit met de telecombranche en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het prioriteren van de werkzaamheden is iets waar jij je hand niet voor omdraait. Perfectie is iets waar jij naar streeft en gaat daarom ook zeer secuur te werk. Je bent niet bang om zelf het initiatief te nemen en samen met onze samenwerkingspartner controleer je de financiën zeer nauwkeurig. En verder:

 
Heb je HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Finance.
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen.
 
Heb je ruime ervaring in Excel.
 
Ben je procesgericht en analytisch ingesteld.
 
Affiniteit met smartphones is een pre.
 
Ben je communicatief vaardig.

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem dan nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Charlotte
Charlotte Klein - Delsine: Talent Acquisition Officer
tel. 06 29 18 45 02

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven