Vacature Sales & Finance Officer

Kan jij toveren met Excel? Glipt er geen enkel foutje door jouw controles en ben jij administratief ijzersterk? Ben je nieuwsgierig naar de wereld van Energie (Stroom/Gas). Heb je affiniteit met finance, maar spreekt een stukje sales en commercie jou ook aan? Dan is de ondersteuning van ons productmanagement Energie jouw nieuwe functie!

Wat ga je precies bij ons doen?

In deze functie ondersteun je Productmanagement Energie in de verkoop van Energie via partner kanalen. Je bepaalt in samenwerking met de productmanager en de manager finance de gewenste verkooppositie bij online prijsvergelijkers.

Je draagt hierdoor bij aan het behalen van de sales doelstellingen en het realiseren van de gewenste verkooppositie. Jij beheert het dashboard met de cijfers, signaleert afwijkingen en voert controles uit. De uitdaging is vanuit productmanagement om de juiste verkooppositie te realiseren met als doel zoveel mogelijk aanmeldingen te genereren, tegen zo laag mogelijke kosten!

Onze organisatie groeit hard en heeft veel ambitie. Zeker binnen onze afdeling Energie. Jouw uitdaging is om in deze functie de sterke groei van ons product te ondersteunen.

Het is een veelzijdige functie waarin jij je bezig houdt met:

  • Communiceren van wijzigingen in tarieven en actiekortingen aan partnerkanalen;
  • Controleren, corrigeren, verwerken en rapporteren van de aanlevering van aanmeldingen van alle partnerkanalen;
  • Zorg dragen voor de juiste tarieven en kortingen in alle klantcommunicatie vanuit UC en partners;
  • Financiële controle van de energie processen zoals voor de maandelijkse facturatie, leveringstarieven en toekenning van kortingen;
  • De propositie gerelateerde vragen die je als contactpersoon krijgt vanuit het partner kanaal.

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden


Herken jij je hierin?

Je bent super nauwkeurig, voelt je helemaal thuis in een wereld van getallen. Kan snel schakelen en bent analytisch sterk onderlegd. En Excel…? Dat programma heeft voor jou geen geheimen!

 
HBO+ niveau, bij voorkeur richting Finance/Commerciële economie;
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen
 
Kennis en ervaring in boekhouding/administratie;
 

Zeer accurate en gestructureerde manier van werken;

 

Je wilt meegroeien met onze organisatie

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
“Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!”

Marjolein

Marjolein Bekkers- van Kaathoven

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.