Vacature SEA Marketeer

Heb jij de nodige ervaring opgedaan in Google Adwords, Google Analytics en Search Console? En ben je een held in het opzetten van effectieve SEA campagnes? Dan zijn wij bij UnitedConsumers op zoek naar jou!

Wat ga je precies bij ons doen?

De marketingafdeling zoekt een initiatiefrijke SEA marketeer die hen komt versterken. Als onderdeel van een diverse afdeling ben jij het liefst de concurrentie een stap voor en bouw je mee aan de verdere groei van UnitedConsumers.

  • Opzetten van effectieve campagnes in Google Adwords
  • Analyseren van concurrentie en marktontwikkelingen
  • In de gaten houden van traffic, posities en conversie
  • Optimaliseren van onze SEA-strategie

Een dag uit het leven van de SEA Marketeer bij UnitedConsumers

Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee start je de dag met de campagnes voor verschillende producten die UnitedConsumers te bieden heeft. Met jouw vakkennis in onder andere Google Adwords, zorg je ervoor dat we nog meer potentiele leden enthousiasmeren om naar de website te gaan.

Vervolgens heb je een kort overleg met je collega’s en neem je een welverdiende pauze. Hierna pak je direct door met de campagnes van de afgelopen dagen. Wat scoorde goed en wat scoorde minder goed? Op welke keywords kunnen we nog een verbetering vinden en welke budgetten moeten verhoogd of verlaagd worden?

Wat ’n energie krijg je hiervan! Verantwoordelijk zijn voor het gehele proces en werken met grote budgetten. Richting het einde van je werkdag nog even de laatste dingen afronden en nog even het laatste vaknieuws doornemen. Met een voldaan gevoel sluit je je computer af, zeg je je collega’s gedag en vertrek je naar huis.

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een variabele eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een echte "UC'er" te worden!


Herken jij je hierin?

Je bent iemand die ervan houdt om online te scoren en je wordt dan ook enthousiast van goed presterende Adwords campagnes. Je werkt graag resultaatgericht en hebt een drive om de beste conversiecijfers te bereiken. En verder:

 
Heb je HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting commerciële economie of small business
 
We kunnen 40 uur per week op je rekenen
 
Ervaring in Google Adwords, Analytics en Search Console
 
Je bent een teamplayer die graag de laatste ontwikkelingen rapporteert

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Charlotte
Charlotte Delsine - Talent Acquisition Officer
tel. 06 29 18 45 02

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven