Contact
Mijn UnitedConsumers

Sollicitatieprocedure

Zie jij een vacature die jou op het lijf geschreven is? Of stuur je liever een open sollicitatie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@unitedconsumers.com. Onze HR afdeling neemt jouw sollicitatie in behandeling en zal hier zo snel mogelijk op reageren. Als jij alles in huis hebt wat wij nodig hebben, beginnen we met de sollicitatieprocedure.

Uitgangspunten sollicitatieprocedure

Als organisatie streven wij naar een ideale match tussen de kandidaten in onze sollicitatieprocedure en de (ontstane) vacature. Daarbij nemen wij ten allen tijde de privacy van de kandidaten in acht. Wij conformeren ons hierin dan ook aan de richtlijnen in de sollicitatiecode NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling).

Als we jou geschikt vinden, zullen wij je benaderen voor een kort telefonisch interview. We willen graag wat dingen van je weten die niet in je CV of motivatiebrief staan.

Na het oriënterend gesprek volgt het tweede gesprek. Onderdeel van het tweede gesprek is een assessment. Afhankelijk van de functie krijg je een aangepast online assessment aangeboden.

Na het tweede gesprek zal snel duidelijk worden of je geknipt bent voor de functie en UnitedConsumers. Je ontvangt dan ook kort na dit gesprek telefonisch een reactie van ons, waarin je terugkoppeling op het gesprek krijgt. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Het kan zijn dat we wat vragen over jou willen stellen aan derden. We vragen natuurlijk eerst om je toestemming.

Als financieel dienstverlener hecht UnitedConsumers veel waarde aan betrouwbare medewerkers. Vanuit de Wet op het financieel toezicht is verplicht gesteld om (toekomstige) medewerkers te screenen op betrouwbaarheid en daardoor een integere bedrijfsvoering te waarborgen. Screening vindt plaats door middel van een uitgebreide pre-employment screening (PES) en wordt uitgevoerd voordat je bij ons begint. Uiteraard nemen wij bij de screening de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in acht. De PES bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:
  • Controleren identiteit
  • Opvragen van diploma’s en/of certificaten
  • Inwinnen van referenties
  • Opvragen integriteitsverklaring vorige werkgever(s)
  • Opvragen verklaring omtrent gedrag (VOG)

Na het afronden van een succesvolle sollicitatieprocedure, verwelkomen wij jou graag bij UnitedConsumers. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via telefoonnummer 06 291 845 02 of stuur een e-mail naar solliciteren@unitedconsumers.com.

Ben je als kandidaat meegenomen in onze sollicitatieprocedure maar kunnen we je op dit moment geen passende functie bieden, dan vragen we je toestemming om je CV te mogen bewaren. We bewaren deze dan nog (maximaal) 1 jaar in onze portefeuille. Mochten er in de toekomst nog ontwikkelingen zijn en zich alsnog een kans voordoen, dan nemen we namelijk graag nogmaals contact met je op.

sollicitatieprocedure