Contact
Mijn UnitedConsumers

Stage Medewerker Bancaire Diensten / Schadeverzekeringen

UnitedConsumers heeft erkenningen bij het S-BB voor de MBO-4 opleidingen Klantmedewerker Bancaire Diensten en Klantmedewerker Schadeverzekeringen. Je kunt bij ons stage lopen op de afdelingen zorgverzekering en autoverzekering.

stage lopen UnitedConsumers

Tijdens deze stage kom je in contact met klanten, help je ze met het afwikkelen van schade of beantwoord je hun vragen. Daarnaast adviseer je over verzekeringen en bespreek je preventiemaatregelen om schade te voorkomen. Je kunt in zowel het tweede als het derde jaar stage komen lopen.

Wat ga je doen?

Vanuit school krijg je opdrachten mee die je tijdens je stage uitvoert. Je doet ervaring op binnen een bedrijf en leert de fijne kneepjes uit de wereld van klantenservice.

Derdejaars studenten krijgen ook opdrachten mee vanuit school en doen daarnaast ook een ‘Proeve van Bekwaamheid’ bij het afsluiten van de stage, die wordt beoordeeld door UnitedConsumers en de school. Deze proef telt als een examen. We hebben hiervoor het hele jaar verschillende stageplaatsen beschikbaar.

Solliciteren

Beschrijf in een motivatiebrief waarom jij stage wilt lopen bij UnitedConsumers en stuur de brief met cv naar Marijke Klevant Groen - Gunneman (Trainer/Coach UC Academy) via stage@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60. Wie weet mag jij binnenkort stage lopen bij het leukste bedrijf van Nederland!

Leer UnitedConsumers beter kennen

“Ben jij klaar om jouw creatieve ideeën toe te passen binnen onze organisatie? Wil jij onderdeel van een team zijn en bijdragen aan de groei van ons bedrijf? Dan ben jij onze perfecte kandidaat!”

Marijke
Marijke Klevant Groen - Trainer/Coach UC Academy
tel. 040-2350560 / stage@unitedconsumers.com