Stage bij UnitedConsumers

Investeren in de toekomst, dat doen we bij UnitedConsumers graag. Daarom zijn we hartstikke trots op onze erkenning als officieel stagebedrijf. Wie stage loopt bij UnitedConsumers komt in een warm, enthousiast team terecht. Je leert hoe je onze klanten op de beste manier helpt en streeft samen met je collega’s onze doelen na. Bij UnitedConsumers zul je ervaringen voor het leven op doen. Goed voor elkaar.

stagelopen bij UC

Binnen ons bedrijf hebben we één (praktijk)begeleider die je helpt in het traject. Zij is tijdens je gehele stage het aanspreekpunt voor jou en de school en helpt je bij vragen of problemen.

sbb beeldmerk

UnitedConsumers heeft erkenning bij het S-BB voor de MBO-4 opleidingen Klantmedewerker Bancaire Diensten en Klantmedewerker Schadeverzekeringen. Je kunt bij ons stage lopen op de afdelingen zorgverzekering en autoverzekering.

Tijdens deze stages kom je in direct contact met klanten en help je ze met het afwikkelen van schade of beantwoordt hun vragen. Daarnaast adviseer je over (schade)verzekeringen en bespreek je preventiemaatregelen om schade te voorkomen. Je kunt in zowel het tweede als het derde jaar stage komen lopen.

Vanuit school krijg je opdrachten mee die je tijdens je stage uitvoert. Je doet ervaring op binnen een bedrijf en leert de fijne kneepjes uit de wereld van klantenservice.

Derdejaars studenten krijgen ook opdrachten mee vanuit school en doen daarnaast ook een ‘Proeve van Bekwaamheid’ bij het afsluiten van de stage, die wordt beoordeeld door UnitedConsumers en de school. Deze proef telt als een examen.

We hebben het hele jaar verschillende stageplaatsen hiervoor beschikbaar.

stagelopen bij UC2

Als HBO’er in ICT richting Software Engineering kun je bij UnitedConsumers terecht voor je afstudeeronderzoek. Jouw speelveld zal het internet en/of ons eigen intranet zijn. In de boeiende rol als Web Developer ben je bezig binnen de deelgebieden HTML, CSS, ASP en SQL. UnitedConsumers is geen grote multinational, maar een Brabants internetbedrijf wat drijft op enthousiaste medewerkers. Op de IT-afdeling zorgt men gezamenlijk voor de ontwikkeling, implementatie, het beheer en onderhoud. Je krijgt dus niet maar één stukje uit de puzzel, maar laten je graag ons bedrijf en onze processen van A tot Z zien. Kortom: een geweldige uitdaging om veel te leren en bij te dragen in een klein en dynamisch team.

Van onze stagiair Joey:

"Tijdens mijn tweedejaars stage bij UnitedConsumers heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik heb stage gelopen bij zowel de afdeling Zorgverzekeringen als afdeling Autoverzekeringen. Tijdens mijn stage heb ik mijn Wft Schade Particulier gehaald. Hierdoor mag ik veel meer klanten helpen met hun vragen. Mijn collega’s leren mij heel veel. Vooral hoe je het beste kunt reageren op klanten en ze het beste adviseert.

Op het moment dat ik voor het eerst mocht bellen luisterde een collega van mij met de telefoongesprekken mee. Ook gaf mijn collega hier feedback over. Door de feedback leer je vooral wat je de volgende keer beter kan doen en wat er al goed gaat. De feedback die ik kreeg vond ik heel fijn, want hier leerde ik heel veel van. Na een aantal telefoongesprekken begon het steeds soepeler en zelfverzekerder te verlopen.

Mijn stage is erg goed afgerond en voor beide kanten zo goed bevallen dat ik daarna een contract kreeg aangeboden. Dus nu ben ik nog steeds aan de slag bij UnitedConsumers."

stagelopen bij UC2

Ben jij onze ideale stagiaire? Denk jij dat je er klaar voor bent om onze organisatie te bestoken met je geweldige ideeën? En ben je op zoek naar een stage die meer is dan enkel koffie halen? Dan ben jij onze perfecte kandidaat. Beschrijf in een motivatiebrief waarom jij stage wilt lopen bij UnitedConsumers en stuur die met cv naar Marjolein Bekkers-van Kaathoven (HR manager) op hrm@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 52 50 26 07. Wie weet mag jij binnenkort werken bij het leukste bedrijf van Nederland!

Nieuwsgierig naar werken bij UnitedConsumers, neem hier dan eens een kijkje. Lees vooral ook de ervaringen van onze medewerkers.