Contact
Mijn UnitedConsumers

Vacature Grafisch Internet Marketeer

Ben jij een creatief wonder, een grafisch talent en heb je een commerciële instelling? Dan ben jij de nieuwe Grafisch Internet Marketeer die wij zoeken!

Wat ga je precies bij ons doen?

Als Grafisch Internet Marketeer ben je met name bezig met het ontwerpen van e-mails, on- en offline advertentiemateriaal en video/animatie ondersteuning. Je versterkt het team door kritisch te zijn en verbeteringen aan te dragen voor de optimalisatie van de UnitedConsumers website en de daarbij behorende internetmarketing (o.a. banners en affiliate marketing).

  • Vormgeven van banners en uitingen voor affiliate
  • Ondersteuning van ons video/animatie onderdeel
  • Het ontwerpen van e-mails voor onze producten
  • Content team ondersteunen met visuele content
  • Design van de website optimaliseren

Een dag uit het leven van de Grafisch Internet Marketeer bij UnitedConsumers

Je begint je werkdag met het checken van je mailbox en planning voor de komende dagen. Hierna sluit je je aan bij de “daily stand-up” om de werkzaamheden van vandaag en de dag ervoor door te spreken samen met je andere collega’s.

Vervolgens ga je verder met de werkzaamheden waar je gebleven was. Dit kan het maken, testen of verzenden zijn van een mail. Tussen de mails door, zul je ondersteunend zijn aan het content team of ICT afdeling met het doorvoeren van verbeteringen op de UnitedConsumers website en de daarbij behorende internetmarketing.

Zo ben je naast creatief, grafisch en commercieel ook prestatiegericht bezig en bereik je meer dan 500.000 mensen met wekelijkse e-mails. Een hele verantwoordelijkheid waar je veel motivatie uit haalt. Op het einde van de dag bekijk je je mailbox nog eens goed om te zien of je nog iets belangrijks gemist hebt en dan zit de werkdag er al weer op, ga je lekker naar huis en kan je vrije avond beginnen.

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire voorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een prestatie afhankelijke eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een echte "UC'er" te worden!


Herken jij je hierin?

We zoeken een gedreven en assertieve Grafisch Internet Marketeer met een passie voor grafische vormgeving en oog voor design en details. Met jouw prestatiegericht vermogen bereik je wekelijks meer dan 500.000 mensen met e-mails en visuele content. Je werkt graag samen met een creatief team van content marketeers en grafische vormgevers. En verder:

 
Heb je minimaal 1 jaar werkervaring
 
Ervaring met video animatie is een pré!
 
Photoshop, Indesign, After Effects en Illustrator hebben geen geheimen voor jou
 
Beheersing van HTML(5) en CSS

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Marjolein
Marjolein Bekkers- van Kaathoven - Manager HRM
tel. 06-52502607 / 040-2350560

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven