Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.7
9

Zeer goed

Een zeer aardige en deskundige helpdesk!

26-02-2021

J.C. Poelmans, Veldhoven

Beveelt ons aan

9

Heel goed verlopen.

Vriendelijk en geduldig geholpen

25-02-2021

Rita, Maartensdijk

Beveelt ons aan

9

Heel goed verlopen.

Vriendelijk en geduldig geholpen

25-02-2021

Rita, Maartensdijk

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het plaatsten van uw review.

Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening.
Een 9 vinden wij een mooie score en zien wij als een compliment, hiervoor willen wij u bedanken!

Met vriendelijke groet,
Kelly
1

Belachelijke constructie

Super irritant dat je een hogere premie betaald, die dan in een spaartegoed komt. En dan wordt je ook nog gefeliciteerd met de door jezelf te initiëren uitkering.
Reden voor mij om volgend jaar zeker een andere zorgverzekering te kiezen, ook als deze duurder is.

24-02-2021

Henk Venema, Elahuizen

Beste Henk,

Wij vinden het vervelend om te horen dat onze werkwijze niet geheel duidelijk voor u is. Tijdens de aanmelding en in de bevestiging e-mails maken wij juist bekend dat u korting spaart via ons. Dit kunt u op elk gewenst moment laten uitbetalen op uw bankrekening.
Indien gewenst kunnen wij de korting automatisch maandelijks aan u uitbetalen, zodoende hoeft u niet zelf in te loggen en uw korting aan te vragen. Indien u dit wenst, vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Goed

Super

24-02-2021

Sandra, Elsloo lb

Beveelt ons aan

1

slecht

dit smerige bedrijf bedriegt de boel

24-02-2021

jonny, OVERDINKEL

Beste Jonny,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

We vinden het vervelend terug te lezen dat u niet tevreden bent. Als er een probleem is ontstaan, zoeken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Om die reden gaan wij u per e-mail benaderen. U kunt het bericht vandaag nog tegemoet zien!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Super goed afgehandeld

Mees dicks bedankt voor je goeie inzet en terugkoppeling.je krijgt een 10 als score

23-02-2021

Ekrem, Schiedam

Beveelt ons aan

10

Super goed afgehandeld

Mees dicks bedankt voor je goeie inzet en terugkoppeling.je krijgt een 10 als score

23-02-2021

Ekrem, Schiedam

Beveelt ons aan

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons eerdere contact. Mogelijk kunnen wij u in de toekomst opnieuw onze service aanbieden.

Met vriendelijke groeten,

Mees Derks
10

Attent en behulpzaam

Door een miscommunicatie toch goed geholpen.

23-02-2021

Ruud, Woerden

Beveelt ons aan

5

Matig

Ruitschade niet bij dealer is groot nadeel.bij dealer gaat vaak sneller

23-02-2021

Ineke, Havelte

Beste Ineke,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat u ontevreden bent over de voorwaarden van uw autoverzekering. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de voorwaarden van uw autoverzekering te bespreken. Wellicht kunnen wij u een autoverzekering aanbieden die beter op uw wensen aansluit.

Met vriendelijke groet, Jorg
6

geweldig.

ls. in feite is de tijd tekort om nual een oordeel tegeven maar wij zijn erg tevreden en hopen dat dit alleen nog maar in verloop van onze samenwerking op zijn minst hetzelfde of nog liever beter wordt.
dus tot nu toe oke.
mvg. h.mullenders

23-02-2021

hubertus mullenders, valkenburg a/d geul

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Wij streven er naar deze service de gehele looptijd te hanteren. Nogmaals bedankt voor de mooie review.
Mvg, Roos.
6

geweldig.

ls. in feite is de tijd tekort om nual een oordeel tegeven maar wij zijn erg tevreden en hopen dat dit alleen nog maar in verloop van onze samenwerking op zijn minst hetzelfde of nog liever beter wordt.
dus tot nu toe oke.
mvg. h.mullenders

23-02-2021

hubertus mullenders, valkenburg a/d geul

Beveelt ons aan

10

Betrouwbaar en gelukkig nooit gebruik van hoeven te maken.

Voorheen zelf zitten zwoegen in de materie en kom op hetzelfde uit. Dat geldt ook voor de andere takken van UC. No nonsense in app, klantenservice en besparing niet te vergeten!!

21-02-2021

Joop Hazelaar , Amersfoort

Beveelt ons aan

10

Betrouwbaar en gelukkig nooit gebruik van hoeven te maken.

Voorheen zelf zitten zwoegen in de materie en kom op hetzelfde uit. Dat geldt ook voor de andere takken van UC. No nonsense in app, klantenservice en besparing niet te vergeten!!

21-02-2021

Joop Hazelaar , Amersfoort

Beveelt ons aan

Beste Joop Hazelaar,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Snel geholpen met kennis van zaken

Of het nu gaat om globale informatie, of meer specifiek inhoudelijk, ik word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en direct met de juiste persoon in contact gebracht.
Bovendien niet minutenlang in de wacht per telefoon.

19-02-2021

Anke, Nijmegen

Beveelt ons aan

Beste Anke,

Wat een leuk en positief bericht, hartelijk dank hiervoor! Heel erg leuk om terug te lezen. Tevens dank voor het schitterende cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
Terug naar boven