Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
10

Zeer goede customer service

De medewerker die mij geholpen heeft (Roos) was uiterst vriendelijk en kundig.

27-11-2021

Ruud, Lelystad

Beveelt ons aan

10

Snelle service

Snel en prima geholpen.

27-11-2021

Sonja Drenth, Wessem

Beveelt ons aan

Beste S. Drenth,

Bedankt voor deze 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
7

Goede service

Automatische aanpassing door meer schadevrije jaren dan door mij opgegeven, scheelt in premie en daarbij ook de UC-korting. Ben zeer tevreden. Kan UnitedConsumers- autoverzekering aanbevelen.

26-11-2021

J.K.M. Keers , Zeewolde

Beveelt ons aan

10

Geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel

Verfrissend, bij mijn overstap, werkte mijn voormalige energieleverancier niet mee. Ik werd hierbij zeer vriendelijk ter woord gestaan, meegedacht en geholpen. Zo kan het dus ook!!! Top

25-11-2021

Patricia, Enschede

Beveelt ons aan

10

zeer goed

alles gaat lekker snel

25-11-2021

peter, nieuwegein

Beveelt ons aan

9

Krijg steeds de juiste verzekering.

Een prettige ervaring dat men de juiste en goedkope verzekering zoekt.
Na een telefoontje dat ik akkoord ging, zeer snel de polis en groene kaart ontvangen!

24-11-2021

Henk, Uitgeest

Beveelt ons aan

10

Uitstekende service en communicatie

Wij bevonden ons in een bijzonder situatie waar onze huidige leverancier eenzijdig ons contract had opgezegd en wij snel weer aangesloten moesten worden. Na een telefoontje met United Consumers hebben zij zich ingezet en initiatief getoond en wij waren snel weer aangesloten met een contract. Communicatie en service zijn uitstekend,

23-11-2021

I., Leurs

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor je mooie review! We doen ons best om mensen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is dan ook super fijn om te lezen dat het gewaardeerd wordt! ??

groetjes, Melanie
10

Top!

Ochtend al met 2 medewerkers gesproken waarbij ik bij beide helaas nog met vragen bleef zitten waardoor ik vanmiddag toch weer heb teruggebeld. Deze dame heeft mij zeer vriendelijk en met veel expertise geholpen.

Het zou leuk zijn als jullie de complimenten aan haar persoonlijk overbrengen!

22-11-2021

D, Huissen

Beveelt ons aan

10

Scherpe prijs

Ieder jaar een scherpe prijs!

19-11-2021

Bart, Bennekom

Beveelt ons aan

10

Uitstekende maatschappij

Zoeken altijd de beste en voordeligste optie voor de klant top!!!!!

19-11-2021

Jan, Oranje

Beveelt ons aan

10

Uiterst tevreden

Geen op of aanmerkingen

19-11-2021

Mirjam Drenth, Assen

Beveelt ons aan

10

Correct

Goede voorlichtingen , informatie,
Leuke kortingen en deservice ook goed.

19-11-2021

Jan, Waalwijk

Beveelt ons aan

10

goede verzekering lage peijs geen gezijk

ik heb vele jaren een auto verzekering, nooit problemen gehad vele jeren allrisk verzekering gehad mijn auto is nu 8 jaar oud heb nu een wa =casco dekking

19-11-2021

Bertus Vinde, Spijkenisse

Beveelt ons aan

9

Altijd de goedkoopste en voordelig !

Er wordt heel veel werk uit handen genomen en gekeken per jaar of dat UC nog de voordeligste is.

Dan kan je zelf per jaar beslissen !

Ook met zorgverzekeraar VGZ genoeg korting te behalen.

Energie en gas was niet altijd het voordeligst, ik adviseer dan ook, om rond na te kijken en lang vastleggen, 4-5 jaar onveranderde tarieven.

Ik heb zelf Budget Energie 5 jaar vastgelegd.

Mobiele telefonie is ook elders meer voordeel te halen, wanneer er een nieuw toestel aangeschaft moet worden. Daar adviseer ik voor het bellen, Simpel, echter deze hebben geen toestellen.

Ik wilde perse tussen door de IPhone MAX 12 aanschaffen, echter mijn Sim only bij Simpel, is nog niet verlopen, loopt nog een jaar door.

Gevolg met nummer behoud, sim only loopt nog een jaar door tot oktober 2022, bij Simpel, de ik heb een contract voor twee jaar met toestel bij Tmobile, waarvoor ik dus twee contracten nog noodgedwongen heb, inclusief een nieuw mobiel nummer, waar ik helemaal geen gebruik van maak.

Gedeeltelijk een fout van mij zelf, maar ik wilde perse nummerbehoud en ook een nieuw toestel.

Simpel is echter de goedkoopste met bel en data kosten, vandaar noodgedwongen, tijdelijk nog een jaar, met alleen mijn toestel aflossing bij Tmobile en de kosten van bellen en data bij Simpel, omdat ik dus de Simkaart van Simpel gebruik in mijn inmiddels een jaar oude IPhone Max 12.

Op dat gebied valt er nog veel winst uit te hslenvoor UC, anders zou ik mijn mobiele telefoon contract en ook Energie en Gas, (weer) onder brengen bij UC.

Als UC nu iets voor mij kan betekenen tussen nu en eventueel de afloop bij Simpel in oktober.

Ik vind het trouwens raar dat ik mijn mobiele nummer niet kon onder brengen bij Tmobile, omdat Simpel gebruik maakt van hetzelfde netwerk gebruik maakt, heel vreemd ?!

Dus ik vraag aan UC eigenlijk, kunnen jullie iets voor mij, wat betreft mobiel telefoneren en Energie en gas, betekenen ?

Ik hoor of lees het graag !

Wie weet ?

19-11-2021

Fred, Schiedam

Beveelt ons aan

10

Bij schade altijd goed geholpen

Ik ben al 7 jaar verzekerd via UC bij ASR. De combinatie maakt het echt voordelig, zonder dat je inlever op kwaliteit. In die 7 jaar 2x een auto totalloss (1x niet eigen schuld) en 2 x prima begeleiding en uitkomst.

19-11-2021

Anita, Spijkenisse

Beveelt ons aan

Terug naar boven