Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
8

Ik werd erg snel en helder MEEdenkend verder geholpen

Ik wilde een vergelijking maken en of ik de juiste keuze gemaakt had. Ook of het nóg goedkoper en anders kon.

Deze persoon (meneer) heeft mij snel en goed (realistisch) kunnen adviseren en bovendien onderliggende keuzes kort toegelicht wat mij weer geholpen heeft in mijn uiteindelijke beslissing binnen mijn zorgverleningspakket.

26-01-2022

AMJH , Nijmegen

Beveelt ons aan

10

Everything was excellent.

As a newcomer I was very close to being cut off by the network operator for not signing up a contract with an energy provider. I have applied to become a customer with UnitedConsumers and they helped me by urgently concluding my contract and informing the network operator about it. Excellent customer support experience overall, I had no issues discussing my problem in English with them, which was amazing.

A little piece of advice: add English language as an option for the automated operator, so you will make an expat experience even better.

25-01-2022

Vlad Ciulley, Amsterdam

Beveelt ons aan

10

Duidelijk en rustig informatie gekregen.

Zie hier boven.

25-01-2022

Jantine 't Lam-Jonker, Nunspeet

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de mooie review!

Met vriendelijke groet Mees
9

Ik ben uitstekend door United Consumers geholpen. Dank hiervoor.

Via Scoupy zou ik 60 euro korting krijgen op mijn ziektekostenverzekering.Daar ik eerst een nieuwe verzekering had afgesloten, zodat ik kon bewijzen dat ik was overgestapt. Was intussen de actie bij Scoupy afgelopenen. Ik kon niets meer doorgeven.
Dit had ik bij United Consumers gemeld.
Ik kreeg als antwoord, dat ik alsnog de 60 euro van hun krijg overgemaakt. Super!

24-01-2022

Lenie , Weert

Beveelt ons aan

10

Goede service

Ik had een vraag over de kosten van verlenging van mijn abonnement. Ik kreeg meteen een nieuw contract aangeboden die iets goedkoper was en beter bij me past. Ook kreeg ik verschillende abonnementen van andere providers om het verschil te zien. Uiteindelijk toch voor Vodafone gekozen en meteen nieuw contract in de mail.

24-01-2022

Mark, Eindhoven

Beveelt ons aan

10

Geweldig

Ik heb nog geen ervaring bij jullie maar het aanbod klinkt goed

24-01-2022

Hg, Harderwijk

Beveelt ons aan

Beste H.G.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Met vriendelijke groet, Michael
10

Autoverzekering prima geregeld

Mijn verzekering is voordelig en goed geregeld. Dit jaar een paar keer ruitschade door steenslag. Dit werd snel en goed afgehandeld bij Carglass.
Door de jaarlijkse premiecheck weet ik me verzekerd van een goede en voordelige verzekering (WA +beperkt casco)

24-01-2022

Hans Grootveld, Etten-Leur

Beveelt ons aan

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met het cijfer 10 zelfs.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groet, Michael
10

Zeer tevreden, altijd correct behandeld

Altijd correct behandeld!

24-01-2022

M Vermaesen, Leeuwarden

Beveelt ons aan

Beste M. Vermaesen,

Fijn om te lezen dat u zo positief bent. Hartelijk dank ook voor het achterlaten van deze beoordeling met het cijfer 10!

Met vriendelijke groet, Michael
10

Top

Snel aan de lijn en meedenkend

24-01-2022

M.F.A. Appelboom, Bergen op zoom

Beveelt ons aan

Beste M. Appelboom,

Bedankt voor de 10!

Erg fijn om te lezen dat u onze service als goed ervaart.
Wij streven ernaar om snel de telefoon op te nemen en het best passende advies aan onze klanten te geven.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

Uitstekende service en begeleiding door Sven Hesselink

Nogmaals hetzelfde als hiervoor

23-01-2022

Ferdi Van den Ouden, Oude-Tonge

Beveelt ons aan

Beste Ferdi,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! We geven het door aan Sven.

Met vriendelijke groet, Michael
10

Grandioos

Ik ben super blij en word altijd super geholpen , zowel met auto's verzekering en zorg verzekeringen en toen gelijk de energie en gas verzekeringen afgesloten . En dan betaal je mss wat meer maar het mooiste is dat je ook nog gelijk spaart van de kortingen en dan einde van het jaar heb je een leuk zakcentje hoor .
Super en ik blijf zeker nog 10 ....jaren bij hun .

23-01-2022

Annemarie Bongers, Sint Philipsland

Beveelt ons aan

Beste Annemarie,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Heel leuk om te lezen!

Met vriendelijke groet, Michael
7

Ik ben heel deskundig en vriendelijk geholpen.

Goed en deskundig geholpen door vriendelijke dame die echt moeite deed om mee te denken bij ingewikkelde berekeningen over het energieverbruik.

22-01-2022

N., Noordwolde

Beveelt ons aan

10

Heel goed contact, als ik bel krijg ik meteen iemand aan de lijn

Prettig

22-01-2022

Ben, Oosterhout

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de mooie review!

Met vriendelijke groet Mees Derks.
10

Goed vriendelijke bediening.

In Beek en Donk vriendelijke bediening

22-01-2022

R.P. de Buck, Beek en Donk

Beveelt ons aan

Beste R.P. de Buck,

Bedankt voor je bericht en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Geweldig

Snelle service en goede aanbiedingen

22-01-2022

W.p, Almere

Beveelt ons aan

Beste W.P.,

Hartelijk dank voor deze 10, heel leuk om te lezen!

Met vriendelijke groet, Michael
Terug naar boven