Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Fijne dienstverlening

Zeer fijne dienstverlening en mooie prijs voor mijn autoverzekering!

10-04-2024

Angelique , Zaltbommel

Beveelt ons aan

10

Top

Energie , zorg en auto verzekering allemaal ondergebracht bij deze club , met vragen of problemen altijd een kundig en vriendelijke iemand aan de telefoon. En financieel zeker aan te raden met de kortingen

10-04-2024

Johan , Zwartewaterland

9

Snel en goed geholpen

Duidelijk en snel geholpen,erg klantvriendelijk

08-04-2024

Latoya, Utrecht

Beveelt ons aan

Bedankt voor je goede review. Als je in de toekomst nog vragen hebt helpen wij je uiteraard graag!

Groetjes,

Lisa
3

Korting???

De beloofde korting moet voor de 10e in je app bijgeschreven zijn, wil je het rond de 25e ontvangen.

Je raadt het al, hoewel ik op de 28e mijn premie betaald heb, is deze ruim een week later nog altijd niet verwerkt. Dus geen korting deze maand.
Puur bedrog.

06-04-2024

Gert , Kerkrade

10

Snelle service

Prima en snel geregeld.

05-04-2024

A Verwoert, Veenendaal

Beveelt ons aan

10

Prima

Zeer duidelijke uitleg. Dank je wel.

02-04-2024

Ton , Drunen

Beveelt ons aan

Beste Ton,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Goede service bieden vinden wij erg belangrijk. Wij vinden het daarom ook erg fijn dat je goed geholpen bent door ons.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Zeer tevreden

Heb veel leveranciers gehad, die koste me alleen maar geld.
Nu hou ik over.
Heel overzichtelijk, je kan alles in de app bekijken.
Geen lange wachttijden als je belt.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan.
Ze helpen je uitstekend.
Zeer tevreden.

27-03-2024

Petra van Weel, Piershil

Beveelt ons aan

Goedendag,

Heel erg bedankt voor je mooie review??. We zijn blij dat je een positieve ervaring met ons hebt en gaan er vanuit dat dit ook zo zal blijven.

Groetjes,

Michelle
10

Klant is koning bij United Consumers

Zeer snelle, vriendelijke en professionele service.

27-03-2024

Ger, Dorst

Beveelt ons aan

Beste deelnemer,

Fijn dat je dat je zo tevreden bent met onze service. Het doet ons goed om deze review van je te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Yvonne
UnitedConsumers.
6

UC laat het nu even afweten

De premiecheck gaat goed. Maar als je de polisvoorwaarden wilt hebben dan lukt dat niet. Niet op de genoemde site, niet per telefoon aangevraagd en ook geen reactie op een e-mail tot nu toe. Slechte zaak!

26-03-2024

Martin, Deventer

Beste Martin,

We hebben de polisvoorwaarden op 27-03-2024 aan je toegezonden per e-mail.

Indien je de polisvoorwaarden onverhoopt toch niet ontvangen hebt, vernemen wij dat graag zodat we kunnen bekijken hoe we deze wel aan je kunnen doen toekomen.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Uitmuntend

De helderheid van de uitleg en het betrachte geduld zijn buitengewoon. Het voelt erg goed om de vragen zo duidelijk en voorkomend beantwoord te krijgen. Mijn complimenten aan UC dat zij zo’n capabele servicemedewerker als dhr Toine Thomas voor haar klanten beschikbaar stelt. Een stimulans voor mij om bij United Consumers te blijven en in voorkomend geval bij derden te promoten.

25-03-2024

Piet, Bergen op Zoom

Beveelt ons aan

Hè wat een fijne review! Mooi dat alles nu in ieder geval duidelijk is, daar doen we het voor! Groetjes Toine
10

Zeer tevreden!

Ben al jaren een tevreden klant, zeer goede klantenservice met fijne medewerkers.
Duidelijke uitleg en afspraken worden nagekomen.
Daarnaast concurrerende prijzen.

20-03-2024

Muriel, Venray

Beveelt ons aan

8

Goede voorwaarden ,prima autoverzekering

Premie kan wmb nog lager ,nog altijd teveel voor wa autopremie van m’n diesel auto .

19-03-2024

Joep, Oosterhout

Beveelt ons aan

Beste Joep,

Wij merken ook dat de premies voor een bestelauto, welke op diesel loopt aan de hoge kant zijn. Voor nu is die de voordeligste verzekering die wij kunnen bieden. Volgend jaar zullen wij weer voor je kijken of dit de gunstigste verzekering is en je daarover informeren.

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
10

Perfect!

Een prima autoverzekering voor de beste prijs.
Aanrader!

19-03-2024

Rudolf, Nieuwerkerk aan den IJssel

Beveelt ons aan

Beste Rudolf,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
10

Overzichtelijke website,en correct aan de telefoon.

Aantal keer per week maak ik er gebruik van.

19-03-2024

Zimri, Barneveld

Beveelt ons aan

9

Zeer goede service

De producten zijn zeer waardevol en de app gebruiksvriendelijk

19-03-2024

Hans, Cuijk

Beveelt ons aan

9

Snelle en goede afhandeling bij schade

Heel goede ervaring met de afhandeling van de schade

19-03-2024

Jan, Weert

Beveelt ons aan

Beste Jan,

Schade is altijd vervelend! We vinden het fijn om te zien dat je ervaring met onze schadeafdeling als goed hebt ervaren :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers