Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
10

Altijd goede service

Altijd goede service en geen wachtrij aan de telefoon

21-01-2022

Erik Roenhorst, DOETINCHEM

Beveelt ons aan

Beste Erik,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling (en aanbeveling!). Leuk om te lezen!

Met vriendelijke groet, Michael
8

Zeer Tevreden

Zeer Tevreden

21-01-2022

Alwies , Eindhoven

Beveelt ons aan

Beste Alwies,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Heel leuk om te lezen.

Met vriendelijke groet, Michael
10

In alles TOP

Sinds een aantal jaren ben ik een trouwe gebruiker van United Consumers. Wat ik ongelofelijk belangrijk vind, maken zij waar: transparantie, uitstekende, heldere communicatie in het hele spectrum, betrouwbaarheid en een messcherpe prijsvoering. Alle hulde. Ga zo door UC en blijf trouw aan deze waarden.

21-01-2022

Ellis van de Bilt, Utrecht

Beveelt ons aan

10

Nergens ontevreden over.

Goede voorlichting en prima geregeld.

21-01-2022

Ria Moerkerken Luijsterburg, Rotterdam

Beveelt ons aan

Beste Ria,

Bedankt voor de positieve beoordeling; leuk om te lezen!

En natuurlijk bedankt voor het cijfer 10!

Met vriendelijke groet, Michael
8

In een woord prima

Bereikbaar, vriendelijk en deskundig. En niet onbelangrijk ook een goede prijs!

21-01-2022

Arno, culemborg

Beveelt ons aan

Beste Arno,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en de aanbeveling!

Met vriendelijke groet, Michael
10

Duidelijke informatie, prima service.

Alles rondom de verzekering, no-claimkorting, persoonlijk voordeeltegoed is in begrijpelijke taal goed uitgelegd. De service om de meest voordelige verzekering voor je in de gaten te houden werkt prima.

21-01-2022

Annet , Rotterdam

Beveelt ons aan

Beste Annet,

Heel erg bedankt voor deze aanbeveling en het cijfer 10! Leuk om te lezen!

Met vriendelijke groet, Michael
10

Uitstekend

Alles goed en duidelijk

21-01-2022

L cremers, Horst

Beveelt ons aan

Beste L. Cremers,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! En natuurlijk voor het cijfer 10!

Met vriendelijke groet, Michael
10

Supertevreden

Heel blij met mijn zorg-en autoverzekering bij UC.

21-01-2022

Christina , Delft

Beveelt ons aan

Beste Christina,

Leuk om te lezen dat u blij bent met beide verzekeringen. En natuurlijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling met het cijfer 10!

Met vriendelijke groet, Michael
10

heeeel erg tevreden

ieder jaar wordt gezocht naar de goedkoopste premie en ik krijg nog een beetje geld toe ook! Mooier dan dat kan je het toch niet maken!

21-01-2022

nel , Hallum

Beveelt ons aan

Beste Nel,

Hartelijk bedankt voor de positieve woorden! Heel leuk om te lezen.

Met vriendelijke groet, Michael
9

Helemaal tevreden

Goede bereikbaarheid, goede service en korting, kortom, wat wil je nog meer

21-01-2022

Koos, Zoetermeer

Beveelt ons aan

Beste Koos,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! En hartelijk dank natuurlijk voor het achterlaten van deze beoordeling.

Met vriendelijke groet, Michael
10

united consumers is top

united consumers is super de vriendelijke rustige en duidelijke uitleg en goede service zijn heel goed

21-01-2022

gerard verlinden, Reuver

Beveelt ons aan

Beste Gerard,

Heel leuk om te lezen! En hartelijk bedankt natuurlijk voor het nemen van de moeite om deze beoordeling achter te laten.

Met vriendelijke groet, Michael
9

Voor mij de beste en goedkoopste autoverzekering via UC

ik zou iedereen aanbevelen om de autoverzekering via UC voor altijd een aantrekkelijke prijs en goede voorwaarden te afsluiten. Tevens krijg je het prijsvoordeel elk jaar uitbetaald.

Elk jaar wordt het voordeligste tarief voor elk merk , type en gereden kilometers gekozen!!

20-01-2022

Günter, Enschede

Beveelt ons aan

Beste Günter,

Heel leuk om te lezen! En hartelijk bedankt natuurlijk voor het nemen van de moeite om deze beoordeling achter te laten.

Met vriendelijke groet, Michael
10

Perfect

Er wordt steeds gekeken of ik goedkoper kan verzekeren

20-01-2022

F, Zaandam

Beveelt ons aan

Beste F.,

Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling en de positieve aanbeveling; heel leuk om te lezen!

Met vriendelijke groet, Michael
8

Tevreden

Geen klachten en wel korting

18-01-2022

Toon van Gaal, Berlicum

Beveelt ons aan

Beste Toon,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te lezen dat alles naar wens is.
Veel plezier toegewenst met het besteden van uw korting.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
8

Fijn dat u meedenkt .

Zou nog beter kunnen als De Zorg gestimuleerd zou worden

t.a.v. ons huidige kabinet !

Rutte 4 laat veel te wensen over wat dat betreft .

18-01-2022

Cornelia van Ballegooij, Oirschot

Beveelt ons aan

10

De goedkoopste met altijd een uitstekende service!

Met UnitedConsumers bespaar ik geld op onder andere mijn energierekening en telefoonabonement. Bovendien leveren ze een uitstekende service.

18-01-2022

Lars, Breda

Beveelt ons aan

Terug naar boven