Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
10

De goedkoopste met altijd een uitstekende service!

Met UnitedConsumers bespaar ik geld op onder andere mijn energierekening en telefoonabonement. Bovendien leveren ze een uitstekende service.

18-01-2022

Lars, Breda

Beveelt ons aan

9

Mooi spaarpotje

Wij vinden het elk jaar n mooi spaarpotje voor iets extra’s

18-01-2022

Sjan, Tilburg

Beveelt ons aan

Beste Sjan,

Bedankt voor uw review.

Goed om te lezen dat ons spaarsysteem u bevalt.
Altijd fijn om een leuk spaarpotje te hebben om leuke dingen te doen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
9

tevreden

klantvriendelijk

18-01-2022

Peter, Venlo

Beveelt ons aan

8

Goede service

Goede service

18-01-2022

Nelly, Sambeek

Beveelt ons aan

Beste Nelly,

Bedankt voor uw review.

Service staat bij ons op nummer 1. Erg fijn om te lezen dat u dit ook zo ervaart.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

mijn fijne gevoel bij de autoverzekering bij UnitedConsunsumers

Dankzij de autoverzekering bij UnitedConsumers ben ik van een grote zorg af. Ieder jaar opnieuw zoeken zij voor mij de meest goede verzekering . Zowel wat betreft de juiste dekking en ook de meest gunstige premie voor mij. Daarbij word er iedere maand een leuk extraatje bij mijn tegoed bijgeschreven.
UnitedConsumers, Ik kan het iedereen aanraden.
U word er beter van.

18-01-2022

Wim, Zwijndrecht

Beveelt ons aan

Beste Wim,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet, Michael
10

Ik ben altijd prima geholpen

Mijn zorgverzekering is prima geregeld , en ook nog een leuk bedrag gespaard .
Wij zijn er blij mee.

18-01-2022

Ad , Berghe

Beveelt ons aan

Beste Ad,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent met ons en ons spaarsysteem.
Hier doen we het voor!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Tevreden met de verzekering

Fijn dat je op deze kunt besparen op je autoverzekering

18-01-2022

Ingrid , ZOETERMEER

Beveelt ons aan

Beste Ingrid,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Leuk om te lezen!

Met vriendelijke groet, Michael
10

Prettige communicatie en duidelijke informatie

Mijn contract liep af, was bezig met nieuw contract toen medewerker liet weten dat variabel contract aantrekkelijker was. Eea doorgesproken en geregeld.

17-01-2022

Frank, Den haag

Beveelt ons aan

Fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen adviseren. We doen ons best om u zo duidelijk mogelijke informatie te geven. Bedankt daarom voor het mooie cijfer en de review!

groeten,

Daan
10

Prima customer experience

Customer Service zoals het behoort te zijn

13-01-2022

Ad Hazenberg, Culemborg

Beveelt ons aan

Bedankt voor het plaatsen van deze review en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven!
Fijn om te lezen dat u ons contact zo positief heeft ervaren.

Met vriendelijke groet, Renate
10

Vlot en probleemloos

Mijn betaalrekeningnummer wijzigen bij mijn autoverzekerings maatschappij ging vlot en probleemloos dankzij de hulp van de servicedesk autoverzekerings medewerker.

12-01-2022

Carel, Capelle aan den IJssel

Beveelt ons aan

Beste Carel,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, met een 10 zelfs! Erg leuk om te lezen.

Met vriendelijke groet, Michael
10

Keurige Service en vriendelijk en duidelijk klantcontact

Prima tevreden met United Consumers. Dit is nog eens versterkt door het telefonische contact met adviseuse Lisa Verhagen. In mijn optiek een zeer goede kracht die de klant (mij) op een zeer keurige manier te woord stond en heel erg duidelijk communiceert en adviseert.

10-01-2022

Floris, amsterdam

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze mooie terugkoppeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Met vriendelijke groet, Lisa.
10

Altijd makkelijk te bekijken.En geld op rekening te storten.

Gewoon voordelig,makkelijk en simpel.

09-01-2022

Peggy, Veldhoven

Beveelt ons aan

Beste Peggy,

Bedankt voor de 10!

Fijn om te horen dat u ons spaarsysteem als goed en makkelijk ervaart.
Wij wensen u veel plezier toe met het besteden van uw gespaarde kortingen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Geweldig.

Ze hebben aandacht voor de kleinste details.

08-01-2022

HJM, Venlo

Beveelt ons aan

Beste HJM,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Heel leuk om te lezen!

Wij wensen u een fijn weekend.

Met vriendelijke groet, Michael
1

Heel erg slecht

Op 15 december kreeg ik een e-mail dat de jaarlijkse premie-check had plaatsgevonden. De door u geclaimde uitkomst: uw besparing is optimaal. U vertelt zelfs dat ik € 13,86 bespaar in 2022.

Het blijft echter duister wat mijn premie is in 2022. Als die hoger is dan bij een andere maatschappij dan kan ik niet eens meer van maatschappij wisselen omdat ik te laat ben met opzeggen.

Mijn oordeel betreft de informatievoorziening die vooral gaat over de kortingen. Betreft niet de kwaliteit van de verdere dienstverlening.

07-01-2022

Edward, Tilburg

Beste Edward,

Nogmaals dank voor ons prettige gesprek van zojuist.

Verbeterpunten zijn mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren. Wij stellen het erg op prijs dat u ons op deze mogelijkheden wees. Ook vinden wij het fijn dat u toch via ons verzekerd blijft.

Mocht u later nog vragen hebben, dan weet u ons te vinden! Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet, Jorg van Rijn
1

Ik wens hier geen gebruik van te maken. Schrap mij svp van de mail lijst.

Nul.

06-01-2022

jaap, heiloo

Beste Jaap,

Bedankt voor je bericht.

Uiteraard kunnen wij je afmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven. Wij vernemen graag je e-mailadres per e-mail: info@unitedconsumers.com.

Uiteraard kunt u zich ook zelf afmelden onderaan de nieuwsbrief via de link ‘afmelden nieuwsbrief’.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Uitstekende service

Door een fout aan mijn kant zijn mijn schadevrije jaren niet goed vermeld in het systeem, na een mailtje ontving ik goed advies hoe ik een verklaring kon aanvragen bij mijn vorige leasemaatschappij. Nadat ik deze gegevens had gedeeld kreeg ik niet alleen een goede nieuwe aanbieding maar ook het teveel betaalde geld terug van afgelopen jaar. Daarom dank voor de goede service!

05-01-2022

Martijn, Roosendaal

Beveelt ons aan

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. We geven het door aan de betreffende afdeling.

Wij wensen u een fijn weekend!

Met vriendelijke groet, Michael
Terug naar boven