Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Overzichtelijke website,en correct aan de telefoon.

Aantal keer per week maak ik er gebruik van.

19-03-2024

Zimri, Barneveld

Beveelt ons aan

9

Zeer goede service

De producten zijn zeer waardevol en de app gebruiksvriendelijk

19-03-2024

Hans, Cuijk

Beveelt ons aan

9

Snelle en goede afhandeling bij schade

Heel goede ervaring met de afhandeling van de schade

19-03-2024

Jan, Weert

Beveelt ons aan

Beste Jan,

Schade is altijd vervelend! We vinden het fijn om te zien dat je ervaring met onze schadeafdeling als goed hebt ervaren :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
10

Alles klopt en overzichtelijk.

Je merkt er niets van, maar toch spaar je. De site is duidelijk en overzichtelijk. Alles wordt goed en snel behandeld. Top dus.

19-03-2024

Ton, Arnhem

Beveelt ons aan

Beste Ton,

Bedankt voor het plaatsen van je mooie review.

Wij vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons.

Groetjes Nienke
UnitedConsumers
10

Geweldig

Mooi systeem met sparen en je kan hrt opnemen als je het even moeilijk heb

19-03-2024

C, KIMSWERD

Beveelt ons aan

Beste C.,

Bedankt voor de 10! En veel plezier met je bespaartegoed :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
9

Top service

Goed geholpen en duidelijk

19-03-2024

Palsrok, Ooltgensplaat

Beveelt ons aan

10

Al meer dan 10 jaar zeer tevreden klant

Goed bereikbaar bedrijf met eerlijke prijzen en leuke extra’s. Duidelijke pagina met alle info die je nodig hebt.

18-03-2024

Rutger collaris, Munstergeleen

Beveelt ons aan

9

positief, altijd snel bereikbaar, goed contact

in mijn ervaring alleen maar positief; ik krijg uitleg in jip en janneke taal als ik daar om vraag, altijd vriendelijke klantenservice, zeer behulpzaam...

15-03-2024

HP Scharpach, Veldhoven

Beveelt ons aan

10

Ik heb Ziggo internet dus waarom geen Vodafone , ben met allebei tevreden

Ik ben zeer tevreden Ik heb Ziggo en dan automatisch Kom je ook bij Vodafone Dat is ook van Ziggo ben al jaren tevreden

14-03-2024

Joke , Nunspeet

Beveelt ons aan

Dat is mooi om te horen. Bedankt voor deze review.

Met vriendelijke groet,

Almedina
UnitedConsumers
10

uitstekende service, zeer klantgericht

een prima ter zake kundige medewerker die mij accuraat te woord stond.

13-03-2024

jaap, groningen

Beveelt ons aan

Hey wat een mooie review zeg! Daar drinken we een biertje op ??

Met vriendelijk groeten,

Toine
UnitedConsumers
10

Prima

Altijd duidelijke antwoorden en goeie adviezen

13-03-2024

Janny, Hoofddorp

Beveelt ons aan

Beste Janny,

Bedankt voor het mooie compliment aan ons en onze klantenservice, heel fijn om te zien dat je tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Super vriendelijk en goed te woord gestasn

Mevrouw aan de telefoon heel aardig en vriendelijk.
Duidelijke uitleg.
Tot service.

12-03-2024

Monique van Hoof, Geldrop

Beveelt ons aan

Beste deelnemer,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Het doet mij veel plezier om te horen dat u tevreden bent met onze gesprek en de uitleg die we u hebben kunnen geven. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven er altijd naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, schroom dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen. Uw feedback is enorm waardevol en inspireert ons om onze service voortdurend te verbeteren.

Nogmaals dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen!

Met vriendelijke groeten,

Angela
UnitedConsumers
10

top

vriendelijk en deskundig

12-03-2024

frank, heemskerk

Beveelt ons aan

9

Duidelijk, helder en eerlijk

Al meer dan 15 jaar zitten wij met alles bij UC en hebben nooit een negatieve ervaring gehad. Duidelijk, eerlijk advies en vriendelijke mensen. Goed en snel bereikbaar. Gewoon top!

12-03-2024

Roberto Ribbink, Apeldoorn

Beveelt ons aan

Wat fijn om deze leuke review te horen. Wij doen onze uiterste best om je zo tevreden mogelijk te houden en zo goed mogelijk te helpen.

Groetjes,

Angela
8

Positief

Mevrouw was erg vriendelijk en behulpzaam.

12-03-2024

Maria Nijssen, Roermond

Beveelt ons aan

10

top en snel geregeld

Met een telefoontje is alles snel en goed geregeld dank daarvoor

12-03-2024

Eddy, VREELAND

Beveelt ons aan

Graag gedaan, wij helpen je graag een handje mee om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Groetjes Angela.