Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.9

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

betrouwbaar

ik ben weer terug gekomen omdat united consummer doet wat ze zeggen

eerlijk en openlijk betrouwbaar geven je geen bla bla antworden beloven geen koeien met goudenhorens zoals ander partijen wel doen
ik ben blij en teverden terug gekomen

17-08-2023

marius, rotterdam

Beveelt ons aan

Beste,

Fijn om te horen dat u weer bent aangesloten bij UC! ??

Groetjes, Roos van UC.
10

Het is bijzonder dat U uit zoekt voor de premie van de auto,hartelijk dank

Het is bijzonder dat U uit zoekt voor de premie van de auto, hartelijk dank

17-08-2023

W.klaui, Spijkenisse

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10 en de aanbeveling!
10

Ben heel tevreden met jullie

Er zijn heel veel voordelen om klant bij jullie te zijn.Ben heel tevreden

17-08-2023

Wil, Landgraaf

Beveelt ons aan

Beste,

Dank voor de mooie review! ??

Groetjes, Roos van UC.
10

GEWELDIG !

ik zit al 8 jaar bij UnitedConsumers gewoon goed !

17-08-2023

Martin Gravekamp, 's-Gravenhage

Beveelt ons aan

Beste,

Fijn om te horen dat u tevreden bent! ??

Groetjes, Roos van UC.
10

Goede zorg met korting.

We hebben alleen nog de Zorgverzekering via UC omdat deze bij VGZ is en via VGZ alles is te regelen.

Zelfs zonder korting is volgens ons VGZ een zeer betrouwbare volledige verzekering met veel contracten.
Buitenland dekking is ook prima en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Met de tandverzekering kun je ook goed worden geholpen.

17-08-2023

Fred, groningen

Beveelt ons aan

Beste Fred,

Bedankt voor uw mooie woorden voor zowel UnitedConsumers en VGZ.

Met vriendelijke groet,

Joey
UnitedConsumers
10

Picobello

Goed geregeld.

16-08-2023

willem jansen, kraggenburg

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10 en de aanbeveling!
9

goed

Altijd prima geholpen.

12-08-2023

Ankie vande Broek, 's-Gravenhage

Beveelt ons aan

Fijn! Bedankt voor het delen van uw ervaring!
10

Super

Sinds de overrstap naar UC kan ik alleen vertellen dat ik het een prima bedrijf vind. Zowel wat betreft de kosten vd geleverde energie als ook de ondersteuning bij het geven van oplossingen op vragen mijnerzijds. De behoefte om over te stappen heb nog steeds niet.

12-08-2023

Leo, Roermond

Beveelt ons aan

Beste Leo,

Hartelijk dank voor deze mooie review! ??

Groetjes, Roos van UC.
10

Geen omkijken naar

Echt fantastisch dat UC elk jaar je premie bekijkt. Het scheelt elke keer weer een paar euro.

10-08-2023

Eddy, Nieuwegein

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de positieve woorden, leuk om te lezen!
9

vertrouwd en goed geregeld

alles in goede handen.

10-08-2023

Joop, Utrecht

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de genomen moeite om deze beoordeling te plaatsen!
2

Begint al goed!

Voorschotbedrag komt totaal niet overeen met de vergelijkingswebsite.
Is dit om jullie kas te spekken? Mijn verbruik is niet anders dan opgegeven!

10-08-2023

Sander, Amersfoort

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback.

Wij betreuren het te horen dat er verwarring is ontstaan over het voorschotbedrag. Graag lichten wij toe dat wij rekenen met een minimaal termijnbedrag voor zowel stroom als gas. Dit is een standaardprocedure om te zorgen dat onze klanten niet voor onverwachte kosten komen te staan.

We hadden graag de kans gehad om een ander met u te bespreken en uitleg te geven over uw termijnbedrag. We staan altijd klaar om onze klanten te woord te staan en zo goed en duidelijk mogelijk te helpen. Wij zien namelijk dat er nog ruimte is voor aanpassing van de termijnbedragen.

Wij willen graag het bedrag aanpassen naar het werkelijke verbruik dat u heeft opgegeven. Om dit zo efficiënt en correct mogelijk te doen, zouden we graag persoonlijk met u in gesprek gaan. We zouden het op prijs stellen als u telefonisch contact met ons kunt opnemen, zodat we de situatie samen kunnen bespreken en oplossen.

Onze intentie is altijd om transparant en eerlijk te zijn naar onze klanten. We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,

Daan van UnitedConsumers
10

Prima

Goed geregeld

10-08-2023

Peter , Eindhoven

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10 en de aanbeveling!
10

Snelle en betrouwbare service

Telefonisch zijn mijn vragen goed en duidelijk beantwoord.

09-08-2023

Ria, Wolfheze

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10 en de enthousiaste aanbeveling! Wij wensen u nog een fijne dag!
8

Zijn uitstekend

Is uitstekend

09-08-2023

Harry , Burgum

Beveelt ons aan

Bedankt voor de genomen moeite om deze beoordeling te plaatsen!
10

Gewoon goed

Gewoon goed heb ze nog niet nodig gehad maar ik denk dat als het nodig is ik me geen zorgen hoef te maken

09-08-2023

Wil Hendriks, Venray

Beveelt ons aan

Dan zullen we er zeker voor u zijn. Hartelijk dank voor het plaatsen van deze beoordeling!
9

Goede bereikbaarheid en communicatie

Ze houden goed in de gaten wat de klantenvoordeeltjes zijn door vergelijken van aanbieders

09-08-2023

Hans Visser, Naaldwijk

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de positieve woorden, leuk om te lezen!