Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

9

Goed geholpen

Ze namen de tijd om me goed te informeren en te helpen.

05-02-2024

Chanel, Hank

Beveelt ons aan

10

Rustig en duidelijk

Een fijn rustige en duidelijke uitleg een hele vriendelijke man die alle tijd nam om alles duidelijk uit te leggen super tevreden ( maar ! Dit ben al vele jaren)

02-02-2024

Ton Scheepers, Nuenen

Beveelt ons aan

10

Vriendelijk en zeer behulpzaam

De telefoon was helaas niet leverbaar, gelukkig door het mee denken en toch snel handelen, een ander model gekozen en deze komt vandaag al binnen.

Je word goed op de hoogte gehouden, dat is echt heel fijn.

02-02-2024

Leonie, Zandvoort

Beveelt ons aan

10

Kundig en vriendelijk personeel.

Het afgelopen half jaar 2 keer contact met jullie opgenomen en beide keren een vriendelijk en behulpzame werknemer aan de telefoon gekregen.
De telefoon opgehangen met een glimlach!!

01-02-2024

Thijs , Roermond

Beveelt ons aan

9

Goede telefonische contactmomenten

Altijd vriendelijk en goed bereikbaar personeel en altijd goed geholpen met het beantwoorden van vragen, ook op financieel gebied!

01-02-2024

Paul van Veen, Dronten

Beveelt ons aan

Beste Deelnemer,

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent. We doen ons best om altijd goed bereikbaar te zijn en onze klanten het best mogelijk te helpen. We hopen deze diensten dan ook te blijven leveren ??

Met hartelijke groeten,

Elif
UnitedConsumers
9

Er werd naar me geluisterd, hij was geduldig en beantwoordde mijn vragen duidelijk....

Ik ben al jaren klant bij United Consumer/VGZ en besloot drie jaar geleden ook een Energierekening bij hen af te sluiten. Nu ons contract afliep, vond ik het niet meer dan terecht om contact met ze op te nemen om te beslissen of we wel of niet doorgaan met dit bedrijf. Een zeer behulpzame man, Toine Thomassen, luisterde naar mijn zorgen en vragen. Hij leek erg deskundig en was erg geduldig. In deze gekke en drukke wereld is het geweldig om iemand te vinden die tijd voor je maakt en behulpzaam is. Heel erg bedankt voor de duidelijke uitleg.

01-02-2024

Valery, Maarssen

Beveelt ons aan

10

Goede kennis van zaken, goede duidelijke uitleg, vriendelijk.

Goede kennis van zaken, goede duidelijke uitleg, vriendelijk.

31-01-2024

KF, Landgraaf

Beveelt ons aan

10

Fijn dat jullie mijn telefoon-oproep zo snel en goed beantwoorden!

Heel prettig om al na een paar seconden een vriendelijke en deskundige medewerker te kunnen spreken!
Die ook even tijd nam om het antwoord op mijn niet-standaard vraag op te zoeken. en dat duidelijk uit te leggen.
Als nieuwe energie-klant is daarom mijn oordeel "uitstekend"!

31-01-2024

Hugo, Krimpen

Beveelt ons aan

10

Vrij goed

Altijd openstaan met verzoeken en een duidelijk
doorgeven wat er mogelijk is .

25-01-2024

Ruud, Beverwijk

Beveelt ons aan

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw beoordeling, fijn dat UnitedConsumers Tankkaart duidelijk is!

Met vriendelijke groet,
Rachelle van Dooren | UnitedConsumers
1

Niet luisteren naar argumenten. Klantvriendelijk -1

Ons vaste energie jaarcontract wordt met 257% verhoogd terwijl de energiebelasting en netbeheerderskosten stijgen met 31%.

Wij hebben geen problemen met een acceptabele verhoging!

Proberen duidelijk te maken dat wij zonnepanelen hebben en dat historisch verbruik niet juist is.
Daarnaast spelen wij met de opbrengst van de zon en het opladen van onze zakelijke elektrische auto.

Je kan op de website wel je maandbedrag aanpassen naar boven met 200% maar naar beneden maar met 15% en dan gebaseerd op wat UC bepaalt.

Klantvriendelijk?, bij andere energiebedrijven konden wij zelf het bedrag bepalen zonder restricties. Elk jaar hebben wij geld teruggekregen, welk belang wordt hiermee gediend, niet het klantbelang.

24-01-2024

Timo, Etten-Leur

Beste Timo,

Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaringen en uw openhartige feedback. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring met ons energiecontract niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen volledig dat de aanzienlijke verhoging van uw jaarcontract, in combinatie met de stijging van de energiebelasting en netbeheerkosten een vervelende situatie is.

We waarderen het ten zeerste dat u ons heeft geïnformeerd over uw situatie met betrekking tot de zonnepanelen en het opladen van uw zakelijke elektrische auto. Het is duidelijk dat deze factoren een significante impact hebben op uw energieverbruik en -teruglevering.

Naar aanleiding van uw feedback hebben we een herberekening gemaakt op basis van uw gemiddelde jaarverbruik. Helaas bleek uit deze berekening dat er nog steeds een verschil is met uw volledige teruglevering. Desondanks hebben we op basis van deze herberekening uw termijnbedrag kunnen verlagen. We streven ernaar om deze situaties zo nauwkeurig mogelijk te behandelen, maar het is duidelijk dat we in dit geval niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dit was uiteraard niet onze intentie.

We hopen dat deze aangepaste berekening meer in lijn is met uw werkelijke energieverbruik en terug levering. We willen u nogmaals onze excuses aanbieden voor het ongemak en de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we blijven toegewijd aan het leveren van een service die zowel eerlijk als transparant is.

Met hartelijke groeten,
Roos
UnitedConsumers
10

Fijne organisatie

Bij United Consumers, doen ze altijd hun best om alles goed uit te leggen en hebben ze geduld. De medewerkers zijn altijd heel vriendelijk. Fijne organisatie.

23-01-2024

Mirjam, Amsterdam

Beveelt ons aan

Beste Mirjam,

Wat een mooi compliment aan onze klantenservice, bedankt! Goed om te zien dat je onze medewerkers altijd als vriendelijk ervaart :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
1

Zeer slecht geholpen naar uitblijven betaling

De aanvraag tot uitbetaling van het 'spaartegoed' is netjes op tijd gedaan via de website.
Het tegoed is niet uitbetaald. Pas nadat ik contact heb opgenomen werd ik er van beschuldigd dat ik een foutief bedrag heb aangevraagd.

Als klant kun je het bedrag helemaal niet aanpassen.

Het bedrag wordt nu pas een maand later uitbetaald terwijl het de termijn twee dagen geleden al is verlopen.
Er werd niet meegedacht. Er werd geen verontschuldiging aangeboden.

22-01-2024

K, Capelle

1

Na uitgebleven betalen zeer slecht geholpen

De aanvraag tot uitbetaling van het 'spaartegoed' is netjes op tijd gedaan via de website.
Het tegoed is niet uitbetaald. Pas nadat ik contact heb opgenomen werd ik er van beschuldigd dat ik een foutief bedrag heb aangevraagd.

Als klant kun je het bedrag helemaal niet aanpassen.

Het bedrag wordt nu pas een maand later uitbetaald terwijl het de termijn twee dagen geleden al is verlopen.
Er werd niet meegedacht. Er werd geen verontschuldiging aangeboden. Er werd alleen maar verdedigd waarom united consumers niet fout zat. (Wat ze wel zaten).

22-01-2024

K, Capelle

Beste deelnemer,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet is zoals u had verwacht. Het spaarprogramma is belangrijk voor ons, en het is nooit onze bedoeling geweest om u van iets verkeerds te beschuldigen. Excuses voor het ongemak.

We willen graag uitzoeken wat er mis is gegaan. Zou u ons uw gegevens kunnen sturen naar energie@unitedconsumers.com? Dan gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag en houden we u op de hoogte.

Bedankt voor uw feedback, het helpt ons om onze service te verbeteren. We hopen snel van u te horen.

Met hartelijke groeten,
Daan
UnitedConsumers
9

Al vanaf het begin bij United Consumers gebleven en nog nooit problemen gehad met deze organisatie!

United Consumers komt bij mij eerlijk en betrouwbaar over. Ik hoef eigenlijk maar weinig te doen want alles loopt daar op rolletjes. Ben al vanaf 2 Dec. 2013 klant en heb de indruk dat daar met plezier gewerkt wordt, en ze geven voldoende en duidelijke informatie. Altijd vriendelijk als je vragen zou hebben en dat maakt mij een tevreden klant!
Groetjes, Johan V.

19-01-2024

Johan , Julianadorp

Beveelt ons aan

Beste deelnemer,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat u onze aanpak als eerlijk en betrouwbaar ervaart. Bij UnitedConsumers streven we ernaar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen voor onze klanten.

Het is geweldig om te horen dat u onze communicatie duidelijk en onze service vriendelijk vindt. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we zijn trots dat we u al zoveel jaren tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, weet dan dat ons team altijd klaarstaat om u te helpen. We kijken uit naar nog vele jaren van prettige samenwerking.

Nogmaals bedankt voor uw steun en de genomen tijd om deze ervaring te delen.

Met vriendelijke groet,
Michelle
UnitedConsumers
8

Lekkere spaarcent

Fijne verzekering

19-01-2024

Ria, Kaatsheuvel

Beveelt ons aan

Beste Ria,

Bedankt voor je review. Veel plezier met je bespaartegoed :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
9

Prima

De communicatie tussen United Consumers en ons als klant gebeurt op een prettige manier,graag zo doorgaan

19-01-2024

Jan, Valkenswaard

Beveelt ons aan

Beste,

Bedankt voor de fijne woorden over onze communicatie! Super om te horen dat u tevreden bent. We blijven ons best doen om alles lekker duidelijk en makkelijk te houden voor u. Als er iets is, weet u ons te vinden. Bedankt voor uw vertrouwen in UnitedConsumers en we hopen u nog lang als klant bij ons te hebben!

Met vriendelijke groet,

Michelle
UnitedConsumers