Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
1

Ik wens hier geen gebruik van te maken. Schrap mij svp van de mail lijst.

Nul.

06-01-2022

jaap, heiloo

Beste Jaap,

Bedankt voor je bericht.

Uiteraard kunnen wij je afmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven. Wij vernemen graag je e-mailadres per e-mail: info@unitedconsumers.com.

Uiteraard kunt u zich ook zelf afmelden onderaan de nieuwsbrief via de link ‘afmelden nieuwsbrief’.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Uitstekende service

Door een fout aan mijn kant zijn mijn schadevrije jaren niet goed vermeld in het systeem, na een mailtje ontving ik goed advies hoe ik een verklaring kon aanvragen bij mijn vorige leasemaatschappij. Nadat ik deze gegevens had gedeeld kreeg ik niet alleen een goede nieuwe aanbieding maar ook het teveel betaalde geld terug van afgelopen jaar. Daarom dank voor de goede service!

05-01-2022

Martijn, Roosendaal

Beveelt ons aan

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. We geven het door aan de betreffende afdeling.

Wij wensen u een fijn weekend!

Met vriendelijke groet, Michael
10

goed

goed

05-01-2022

melissa, kerkrade

Beveelt ons aan

Beste Melissa,

Heel erg bedankt voor de 10 en de aanbeveling!

Wij wensen u een fijn weekend.

Met vriendelijke groet, Michael
10

super spaarpot!

super service ben echt tevreden goeie uitleg en tevens een leuke spaarpot

04-01-2022

RPH, Brunssum

Beveelt ons aan

Beste RPH,

Bedankt voor je bericht en mooie woorden. Hier doen wij het voor!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
8

Prima en goedkoop

Aan het einde van het jaar een flinke korting bespaard

03-01-2022

Rimo , Epe

Beveelt ons aan

Beste Rimo,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent met ons spaarsysteem, hopelijk kunt u het voor leuke dingen gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
9

geweldig geholpen

goed geluisterd wat wij wilden en mee gedacht, uiteindelijk tot een goed besluit gekomen en goedkoper dan waar wij eerst onze zorgverzekering betrokken.
nogmaals dank.

02-01-2022

Eddy Kool, Houten

Beveelt ons aan

Beste Eddy,

Bedankt voor de mooie review.

Wij vinden goed en passend adviseren aan onze klanten erg belangrijk en doen ons best om samen tot een passende optie te komen.
Goed om te vernemen dat u dit ook zo ervaren heeft.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

uitstekend

ben heel blij met UnitedConsummers, met de Tankpas als ik vertel dat het wel 6 euro korting heb van UnitedConsummers ,
kijken ze raar, zeg ik dat kun je ook hebben, maar dan moet je wel je eigen aanmelden.

01-01-2022

Ed, Eindhoven

Beveelt ons aan

Beste Ed,

Bedankt voor je review en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
5

Sommige tankstations laat veel te wensen over

Vlakbij waar ik woon, straat uit en dasn ben ik er, laat de service regelmatig zeer veel te wensen over. Vandaar dat ik daar zeer weinig tank en meestal elders waar kaart niet geldig is.
personeel heeft het daar meestal drukker met elkaar.

31-12-2021

p, den haag

Beste P,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te lezen dat de service niet optimaal is.
Kun je ons een e-mail sturen naar: tanken@unitedconsumers.com met daarbij de naam en plaats van de betreffende tankstation. Wij zullen dan hiervan een melding maken.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
4

Niet betrouwbaar

Doet niet wat het beloofd

31-12-2021

Rinus, CAPELLE aan den ijssel

Beste Rinus,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling!

Wij betreuren het misverstand dat zich heeft voorgedaan. Nogmaals excuses hiervoor. Het betreffende misverstand is inmiddels opgelost! Wij zullen u hierover een aanvullende e-mail toesturen.

Met vriendelijke groet, Sharon
4

te moeilijk voor mij.

Tot mijn spijt moet ik erkennen dat ik geen gebruik maak van de geboden mogelijkheden met korting te tanken Ik dank jullie voor de moeite die voor mij is genomen

31-12-2021

Bertus Lahuis, Zuidlaren

Beveelt ons aan

Beste Bertus Lahuis

Bedankt voor je review. Jammer te lezen dat je er geen gebruik van gaat maken.
Wellicht zijn de overige producten en/of diensten wel interessant.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
3

Teleurstellend zonder overleg terugtrekken energie offerte.

Teleurgesteld in united consumers.
Een het afgeronde energie contract offerte werd niet uitgevoerd zonder overleg.

31-12-2021

Johan, Rhenen

Beste Johan,

Wat jammer dat wij u uiteindelijk geen aantrekkelijk aanbod hebben kunnen doen. De actualiteiten en onrust op de energiemarkt zorgt helaas voor wat onzekerheid en snel stijgende prijzen.
Wij hopen dan ook dat de rust op energiemarkt snel wederkeert, de prijzen dalen en dat wij u volgend jaar snel weer een scherp en aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
1

Voldoet niet aan mijn verwachting

Ik krijg helemaal geen korting. Zal wel weer in de kleine letters staan....
Beetje foute keus van mij

31-12-2021

Monique, Hengelo

9

Klantvriendelijk en snel uitbetalen met declaraties

Zijn al jaren bij Unitedconsumers , bevalt goed , waarom zou je dan overstappen .

Als het goed is moet je het goed laten , en klantvriendelijk.

31-12-2021

Henk, Stadskanaal

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor de mooie woorden.

Wij hopen u nog lang als tevreden klant bij ons te houden. Aan ons zal het niet liggen ;)

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

Prima organisatie, keurige verwerking van tankbeurten, fijne korting

Prima organisatie, keurige verwerking van tankbeurten, fijne korting

30-12-2021

Angelique Boer, BENTHUIZEN

Beveelt ons aan

Beste Angelique Boer,

Bedankt voor je bericht. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Tevreden!!

Goed te woord gestaan door Janice, echt top! Bij jullie was de wachtijd niet langer dan 5 minuten en bij VGZ 83 minuten. Ook nog eens goed geholpen door haar en binnen 5 minuten mijn nieuwe zorgverzekering afgesloten

30-12-2021

Elif, Zaandam

Beveelt ons aan

Beste Elif,

Bedankt voor de 10 en de mooie woorden.

Wij zijn blij om te lezen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Janice en zullen dit dan ook zeker aan haar doorgeven.
Indien wij u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Uitmuntende service KC medewerker

Wat een kennis, service en meedenken! Duidelijk een medewerkster die haar vak verstaat en er lol inheeft…vasthouden UC…maar mocht ze baan in Amsterdam zoeken, is ze bij ons van harte welkom!

Net e-mail ontvangen met poliswijziging; het gaat om Janice Pijnenburg. Complimenten komen hopelijk ook bij haar terecht…dat zou dan voor mij als klant en Manager HR een pluim betekenen voor UC als werkgever!

30-12-2021

Annelies, Burger

Beveelt ons aan

Beste Annelies,

Wauw wat een mooie woorden, dankjewel!

Uiteraard hebben wij uw review doorgegeven aan Janice. Wij zijn waarschijnlijk net zo blij met haar als u bent ;)

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
Terug naar boven