Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Daad bij woord!

Ik heb gelukkig geen aanspraak hoeven maken op de verzekering. Super fijn dat jullie (ongevraagd) de premiecheck uitvoeren en de korting uitbetalen.

De tankpas werkt ook goed, zodat tanken aan de pomp toch net iets voordeliger is dan dat je bij de kassa af moet rekenen.

Ga zo door!

08-03-2024

Ellen, Eersel

Beveelt ons aan

Beste Ellen,

Bedankt voor je mooie compliment! Fijn om te zien dat je tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Al mijn zaken worden perfect behandeld top !!!.

Alles wordt perfect geregeld en berekenen altijd de beste en goedkoopste maatschappijen ,ben heel erg tevreden.

08-03-2024

Charles, Haarlem

Beveelt ons aan

Beste Charles,

Wij kijken graag ieder jaar voor je na of de premie eventueel voordeliger kan, fijn om te zien dat je deze service kunt waarderen :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
10

Prima verzekerd!

één keer een aanrijding gehad, uitstekend afgewerkt.

08-03-2024

Jac Langendijk, 's-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

Beste J. Langendijk,

Wat jammer dat je een schade hebt geleden. Des te mooier het compliment aan onze klantenservice dat alles 'uitstekend' is afgewerkt, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

UnitedConsumers zorgt goed voor ons!

En niet alleen op het gebied van de autoverzekering. Ook waar het gaat om telecommunicatie en energie. Bedankt en ga zo door!

08-03-2024

Bert, Den Haag

Beveelt ons aan

Beste Bert,

Wat leuk dat je meerdere producten via ons afneemt en daar zo tevreden mee bent :)

Bedankt voor je review!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

Een aanwinst voor de consument

Ik ervaar de geleverde diensten door united consumers als heel erg prettig.
Geen onnodige reclames maar goede dienstverlening

08-03-2024

Frans, Rotterdam

Beveelt ons aan

Beste Frans,

Bedankt voor deze 9, fijn dat je zo tevreden met ons bent :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
9

Blij met de verzekering controle

Fijn dat jullie het in de gaten houden dat ik goed verzekerd bent tegen het beste tarief.

08-03-2024

Jan, Leerdam

Beveelt ons aan

beste jan,

Bedankt voor de 9!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Zeer complete en voordelige ASR-verzekering via United Consumers

Was/ben al fan van United Consumers voor mijn VGZ zorgverzekering.
Ook deze ASR-autoverzekering: ruime dekking voor weinig geld.
Dat je op beide producten maandelijks bij UC een spaarpotje opbouwt, is een leuk extraatje (tevens gemakkelijk opneembaar).
Maar vooral de goede en volledige polissen tegen redelijke prijzen!
Ook positief: UC checkt zelf jaarlijks of jouw verzekering nog steeds het beste aanbod is. En laat dit per mail weten.
Zodra UC een aantrekkelijk(er) 3 jarig- energie-aanbod kan bieden (ik zit bij Engie nu nog wat gunstiger), stap ik ook voor energie over naar United Consumers.

08-03-2024

Robert, Oud-Beijerland

Beveelt ons aan

Beste Robert,

Wauw wat een mooie, uitgebreide review! Heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

Compleet

Alles klopt , volgens afspraak

07-03-2024

Toine, AlblAsserdam

Beveelt ons aan

Beste Toine,

Goed om te zien dat je onze (klanten)service met een 9 weet te waarderen!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Uitstekend

Erg blij, goede premie, fijn dat er elk jaar opnieuw gekeken wordt of het goedkoper kan.

Fijne service!

07-03-2024

Mariska, Delft

Beveelt ons aan

Beste Mariska,

We kijken graag met je mee of je (extra) kunt besparen, heel fijn om te zien dat je deze service met een 10 weet te waarderen, dankjewel!

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
9

bij UC zit je goed en... voordelig

geen beoordeling, want ik heb geen schade gemeld.

07-03-2024

peter Dijkema, ALBLASSERDAM

Beveelt ons aan

Beste P. Dijkema,

Hopelijk hoef je ook nooit een schade bij ons te melden ;)
We wensen je nog veel veilige kilometers. Bedankt voor de 9.

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

"Je hebt pas recht op succes als je waarde toevoegt" (Diks)

Perfecte gids voor besparingen,

07-03-2024

Hans J., Maasdam

Beveelt ons aan

Beste Hans,

Bedankt voor deze mooie review!

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
8

8

Geen kometar

07-03-2024

Robert van.Gelder, heerhogowaard

Beveelt ons aan

Beste R. van Gelder,

Bedankt voor deze 8! Fijn om te zien dat er geen verder commentaar nodig is :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

10 uitstekend

Mijn ervaring met Unitedconsum is heel goed met korting de mijn spaar te goed graag uit betalen ***** Met vriendelijk groet Dirk ***

07-03-2024

Dirk, Almelo

Beveelt ons aan

Beste Dirk,

Heel erg bedankt voor deze mooie review en de 10!
Je korting kan je in de loop van volgende week gaan uitgeven ;)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

Goed

Nooit problemen gehad

07-03-2024

A.Liskamp, Nijmegen

Beveelt ons aan

Beste,

Klinkt geweldig! Altijd fijn om te horen dat alles soepel verloopt. Als er ooit iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me weten!

Met vriendelijke groeten,

Daan
UnitedConsumers
10

Fijn om met jullie te praten over hetgeen wat wij bij jullie hebben lopen

M

06-03-2024

Frans en carla reuser, Amsterdam amerbos 531

Beveelt ons aan

10

Snel en goed geholpen.

Ik had meteen een vriendelijke dame aan de telefoon, die mijn vragen duidelijk kon beantwoorden. In het verleden ook al eens snel en prima geholpen. Lof voor jullie klantenservice.
mvg
Tom Lamers

06-03-2024

Tom Lamers, Nijmegen

Beveelt ons aan