Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.8
10

Uitmuntende service KC medewerker

Wat een kennis, service en meedenken! Duidelijk een medewerkster die haar vak verstaat en er lol inheeft…vasthouden UC…maar mocht ze baan in Amsterdam zoeken, is ze bij ons van harte welkom!

Net e-mail ontvangen met poliswijziging; het gaat om Janice Pijnenburg. Complimenten komen hopelijk ook bij haar terecht…dat zou dan voor mij als klant en Manager HR een pluim betekenen voor UC als werkgever!

30-12-2021

Annelies, Burger

Beveelt ons aan

Beste Annelies,

Wauw wat een mooie woorden, dankjewel!

Uiteraard hebben wij uw review doorgegeven aan Janice. Wij zijn waarschijnlijk net zo blij met haar als u bent ;)

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

heel goed telefonische geholpen

Super aardig alle medewerkers

30-12-2021

Kees kramer, AALST GLD

Beveelt ons aan

Beste Kees,

Bedankt voor de 10!

Goede service vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om dit over te brengen op onze klanten.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

goed geholpen aan de telefoon

fijne service en een vriendelijke meid aan de telefoon

29-12-2021

Ron van Heesbeen, OIRSCHOT

Beveelt ons aan

Beste Ron,

Bedankt voor uw review.

Erg fijn om te vernemen dat u uw telefoongesprek als prettig heeft ervaren, hier doen we het voor.

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Gaode service

Goede en vriendelijk behandeling.

29-12-2021

Hendrikje, Epe

Beveelt ons aan

10

Erg tevreden met de aangeboden oplossing!

Snel antwoord op mijn vraag en naar tevredenheid geholpen!

29-12-2021

Saskia, Son en Breugel

Beveelt ons aan

Beste Saskia,

Bedankt voor de 10!

We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

Prima

Heb een goed en snel antwoord gekregen op een vraag per mail

29-12-2021

E.A, MAARSBERGEN - HOLLAND

Beveelt ons aan

Beste E.A. Maarsbergen,

Bedankt voor uw review.

Wij streven er dagelijks naar om onze mails binnen éen werkdag te beantwoorden.
Wij zijn blij om te horen dat u dit zo positief ervaart.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

Een geweldige ervaring

Het is heel leuk om korting op je verzekeringen te hebben.

28-12-2021

Hg, Harderwijk

Beveelt ons aan

Beste Hg,

Bedankt voor je review en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
9

is goed

is goed

28-12-2021

theo, lelystad

Beveelt ons aan

1

het zijn oplichters

ik werd gebeld door UnitedConsumers Energie

ze zijden tegen mij dat ze klantenservice van Eneco zijn maar
ik bel Eneco ze zijden dat hun niet waren ben hier opgelicht door

UnitedConsumers ik vind dat ze niet eerlijk zijn

als ik wil stoppen bij Eneco doe ik dat zelf

27-12-2021

Abdeslam, UTRECHT

Beveelt ons aan

8

Goede uitleg en service o.a.

Mooie website en emails o.a. en goede samenwerking met VGZ.

27-12-2021

C.Heijboer, Gouda

Beveelt ons aan

Beste C. Heijboer,

Wij danken u voor het achterlaten van uw beoordeling.

Mocht u in de toekomst vragen hebben staan wij u met plezier te woord.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

Prima

Voordelig tanken. Altijd goed.

27-12-2021

Frits, 'S-GRAVENHAGE

Beveelt ons aan

Beste Frits,

Bedankt voor je review en beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
8

topie

jaren lid van UC en nog steeds tevreden

27-12-2021

Gerard Stienen, Budel

Beveelt ons aan

Beste Gerard,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u al lang een tevreden klant bij ons bent.
Hopelijk heeft u al voor veel leuke dingen kunnen sparen met het opgebouwde spaartegoed.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
8

Goede service

Als je een vraag stelt krijg je en snel en een goed antwoord. Er wordt samen gekeken naar de juiste oplossing. Ze staan voor je klaar, zijn vriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader. Waarom geen 5 sterren? Omdat er altijd, bij iedereen wel iets verbeterd kan worden, dit houdt je scherp.

27-12-2021

Daantje, Veldhoven

Beveelt ons aan

Beste Daantje,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Uiteraard zullen we altijd ons best blijven doen om goede service te verlenen.
Hopelijk zien we u nog lang als klant bij ons.

Met vriendelijke groet,

Senna
UnitedConsumers
10

Geheel tevreden, TOP

Geheel naar tevredenheid.

27-12-2021

Henk, Couvert

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor je review en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Uitstekend

-

25-12-2021

Piet, Ool-Herten

Beveelt ons aan

10

Heel gemakkelijk sparen, pasje laten zien na tanken klaar.

Bij het tanken nooit geen probleem, bij het afrekenen.
Het pasje laten zien en er wordt gespaard voor je.
Wanneer je het overzicht krijgt kun je in 1 oogopslag op de PC
zien wat je hebt getankt en je wat je hebt bespaard ook het totaal

bespaarde bedrag is makkelijk te zien.
Ik ben er heel blij mee.

25-12-2021

Frits Hallensleben, De Kiel

Beveelt ons aan

Beste Frits Hallensleben,

Bedankt voor je review en mooie beoordeling!
Geen gedoe wel het voordeel :-)

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
Terug naar boven