Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Goed

Nooit problemen gehad

07-03-2024

A.Liskamp, Nijmegen

Beveelt ons aan

Beste,

Klinkt geweldig! Altijd fijn om te horen dat alles soepel verloopt. Als er ooit iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me weten!

Met vriendelijke groeten,

Daan
UnitedConsumers
10

Fijn om met jullie te praten over hetgeen wat wij bij jullie hebben lopen

M

06-03-2024

Frans en carla reuser, Amsterdam amerbos 531

Beveelt ons aan

10

Snel en goed geholpen.

Ik had meteen een vriendelijke dame aan de telefoon, die mijn vragen duidelijk kon beantwoorden. In het verleden ook al eens snel en prima geholpen. Lof voor jullie klantenservice.
mvg
Tom Lamers

06-03-2024

Tom Lamers, Nijmegen

Beveelt ons aan

10

Super handig en snel geregeld

Wederom keurig afgehandeld en snel via email een bevestiging ontvangen. Top

06-03-2024

Mario van Dinter, Knegsel

Beveelt ons aan

Beste M. van Dinter,

Bedankt voor je mooie compliment aan onze klantenservice, dat is waar we het voor doen!

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
10

Tevreden!

Erg vriendelijke dame en zeer behulpzaam, snelle verbinding, een 10!

02-03-2024

Ingrid Van Lith, Rosmalen

Beveelt ons aan

Super bedankt voor deze mooie review en het prachtige cijfer.
Wij doen iedere dag ons best om onze deelnemers een zo'n goed mogelijke service te verlenen, super fijn dat dit zo gewaardeerd word!

Groetjes,
Lisa
10

Goede service en heel klantvriendelijk.

Het was geen probleem mijn mobiele telefoon te ruilen en het werd meteen geregeld.

01-03-2024

CMJ Naus, Den Bosch

Beveelt ons aan

Wij proberen altijd in het belang van de consument mee te denken. We zijn blij te vernemen dat dit ook deze keer weer uitstekend is gelukt door onze collega Lucy. Ook namens Lucy hartelijk dank voor deze mooie review!

Met vriendelijke groet,

Almedina
UnitedConsumers
8

Goed bereikbaar

Fijn dat hulp en meedenken zo snel en makkelijk telefonisch bereikbaar is. Verder erg betaalbaar.

01-03-2024

Suzan Lucas, Warffum

Beveelt ons aan

10

Goed bereikbaar, deskundig antwoord.

Opnieuw mijn telefoon abonnement verlengd. Snel geregeld. Had even een telefonisch contact nodig. Prima bereikbaar en goed geholpen.

29-02-2024

Leon , Kortenhoef

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze positieve feedback! Wij hopen je ook in de toekomst bij eventuele vragen of advies net zo efficient en snel van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijk groet,

Almedina
UnitedConsumers
9

Vriendelijk en de juiste info

Vriendelijk en juiste info

28-02-2024

Mabel, Wassenaar

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze mooie review!

Met vriendelijk groet,

Almedina
UnitedConsumers
10

Klantvriendelijk

Er werd uitgebreid tijd voor mij, advies gegeven en heel plezierig gesprek

27-02-2024

M., Koog aan de Zaan

Beveelt ons aan

Dankjewel voor de positieve review!
Hier doen wij het voor en waarderen jouw feedback.
Wij hopen jou in de toekomst weer te kunnen verwelkomen bij UC.

Groetjes,
Priscilla
9

Adequaat geïnformeerd en afgehandeld

Prima! Verdere toelichting niet nodig.

27-02-2024

Eric, Leusden

Beveelt ons aan

10

Professionele en uiterst vriendelijke service

Nooit de telefoon opgehangen met ontevreden gevoel, alle vragen uitgebreid beantwoord en als ik ergens tegen aanloop dan krijg ik uitgebreid antwoord.
Zowel energie alsmede telefonie en zorg.
Mocht u elders paar centen mogelijk kunnen besparen op bijvoorbeeld energie, dan is dat het voor mij waard alleen al hoe je als klant correct en netjes geholpen wordt.

Nee zal niet snel meer overstappen naar elders. Al jaren trouwe klant en een super tevreden klant. UC jullie verdienen een lintje !!

27-02-2024

Miranda, Shertogenboosch

Beveelt ons aan

9

DESKUNDIGE EN VRIENDELIJKE SERVICE

Heb mijn GSM contract omgezet na adequate attendering door United Consumers. Ik ben zeer deskundig én zeer vriendelijk te woord gestaan en het was in no time allemaal afgehandeld. PERFECTE service zeker ook voor de seniore mens!

26-02-2024

Chris van den Hoogen, BEST

Beveelt ons aan

Wat een mooi compliment, dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Almedina
UnitedConsumers
10

goed meedenkende mensen

na problemen goed geholpen

22-02-2024

florinus, waddinxveen

Beveelt ons aan

Beste deelnemer,

Heel erg bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden met ons bent. Indien je ooit nog een vraag hebt helpen we je hier uiteraard graag bij!

Met vriendelijke groeten,

Lisa
UnitedConsumers
1

Het zijn oplichters, wees gewaarschuwd.

Dat spaarsysteem van ze is systematische oplichting.

Ten eerste krijg je het bespaarde bedrag niet automatisch uitbetaald, dit moet je speciaal aanvragen en daarna gaan zij je aanvraag beoordelen. Veel mensen zullen dit niet weten en ook ik nam aan dat het spaartegoed automatisch zou worden verrekend met mijn eindafrekening.

Als je daar eenmaal achter bent zeggen zij toe het tegoed te verrekenen met de eindnota, maar dat doen ze vervolgens niet. Nadat jij ze daarop attent hebt gemaakt beweren zij doodleuk dat de verrekening al heeft plaatsgevonden en het nieuwe openstaande spaartegoed €0,- is. Veel mensen zullen aannemen dat dit waar is en op dit punt alsnog afhaken. Daarna krijg je een mail hoe ingewikkeld het allemaal is met afdeling zus en afdeling zo en dingen die elkaar kruisen en interne controles die moeten plaatsvinden. En heel opvallend; “de teruggave van het bespaartegoed is destijds blijven hangen omdat u geen klant meer bent” Wablief?

Maar goed, over twee maanden zouden ze “een 0- nota toezenden waar het bedrag op zal worden toegevoegd.” We praten over een bedrag waar ik op dat moment al 8 maanden wachtte.

Maar opnieuw betalen ze niet en nu beantwoorden ze niet eens je mails meer. Bovendien is het spaartegoed in het overzicht verdwenen als ware het uitbetaald.

Nadat ik op sociale media hierover klaagde kreeg ik alsnog een reactie, maar niet die waarop ik hoopte, want ze weigeren nog steeds te betalen, daar hebben ze vast een hele goede reden voor. Volgende maand is het een jaar geleden dat ik het spaartegoed had moeten krijgen. Als ze maar lang genoeg wachten hoeven ze het helemaal niet meer te betalen, want dan ben ik dood en begraven, een mooi verdienmodel.

21-02-2024

Eric, Heiloo

10

Alsnog tevreden.

Hadden een verschil van inzicht mbt verbruikskorting. Na een telefoontje van hun kant,alles prima opgelost. Zeer tevreden.

19-02-2024

Gert, Musselkanaal

Beveelt ons aan