Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

8,9

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

ik heb mijn verzekering nog niet nodig gehad, het geeft een goed gevoel dat het goed geregeld is.

united consumers heeft mij altijd bevredigende antwoorden op mijn vragen gegeven.

09-01-2024

sjoeke lolkema, Heerenveen

Beveelt ons aan

Beste S. Lolkema,

Het is inderdaad een goed teken dat u de verzekering niet nodig heeft gehad tot op heden. Bedankt voor de 10 en het compliment aan onze klantenservice!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Fantastisch uitstekende service

Al jarenlang prima alles geregeld .

09-01-2024

F A , Beekbergen

Beveelt ons aan

Beste F. A.,

Bedankt voor jouw jarenlange vertrouwen in UnitedConsumers. Bedankt voor de 10!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
8

GOED

Mijn ervaring met U C is goed!!

09-01-2024

J.A, Kaatsheuvel

Beveelt ons aan

Beste J. A.,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met UnitedConsumers!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

super service

kan altyd bellen voor steun en advies wordt altijd correct geholpen

09-01-2024

nicole bouwer, Oosterhout Nb

Beveelt ons aan

Beste N. Brouwer,

Wat fijn dat u onze klantenservice met een 9 weet te waarderen, dat is waar we het voor doen!

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
10

Top geholpen en snel !

Fijnecervaring en snel geholpen!

09-01-2024

Miranda Scheffer, Enschede

Beveelt ons aan

9

top geregeld

alles wordt geregeld .
totaal geen zorgen.

09-01-2024

paul, monster

Beveelt ons aan

Beste Paul,

Heel erg bedankt voor deze 9! Goed om te zien dat je zo tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
9

Bij jullie is alles goed verlopen

Goedemorgen zou overstappen Naar Ben maar kreeg al 2 mails.dat ik mijn nummer niet mag houden. En op nieuw een vragenlijst invullen heb ik niet open gemaakt. Liever iets dat beter kan vertrouwen groetjes Wilma van Dijk Lindeplein Oisterwijk.

06-01-2024

Wilma van Dijk , Oisterwijk

Beveelt ons aan

10

Top service, heldere communicatie, prima prijs.

Top service, ook telefonisch!
Heldere communicatie, eerlijk en zonder poespas!
Fijn dashboard als je inlogt.

Prima energieprijzen

03-01-2024

J , S.

Beveelt ons aan

Beste deelnemer,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Het is fijnom te horen dat u onze service, zowel telefonisch als online, als top ervaart. Ons streven is altijd geweest om heldere en eerlijke communicatie te bieden, zonder overbodige poespas, en het verheugt ons enorm dat dit door u wordt gewaardeerd.

We zijn ook blij te vernemen dat u tevreden bent met ons dashboard. Wij zetten ons voortdurend in om dit zowel gebruiksvriendelijk als informatief te houden, zodat u uw energiezaken gemakkelijk en efficiënt kunt beheren.

Wat betreft onze energieprijzen, we doen ons best om deze concurrerend en eerlijk te houden in de markt. Uw positieve feedback over onze prijsstelling is een grote motivatie voor ons om te blijven streven naar het bieden van de beste waarde aan onze deelnemers.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor het kiezen van onze diensten.

Met vriendelijke groeten,

Daan
UnitedConsumers
3

Niet oké

Aflopen energie contract. Week ervoor geen verlenging mogelijk ook niet voor een week later. Dus andere leverancier

24-12-2023

GJ van de Haar, Zaltbommel

Beste,

Allereerst willen we u bedanken voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de huidige procedure rondom contractverlengingen. Uw ervaring is belangrijk voor ons en wij nemen uw opmerkingen serieus in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren.

We begrijpen dat de wens bestaat om contractverlengingen direct na de afloopdatum te verwerken. Echter is dit momenteel technisch en administratief niet haalbaar. We willen u verzekeren dat onze ontwikkelaars actief werken aan een technische aanpassing van ons klantadministratiesysteem. Ons doel is om in de nabije toekomst meer flexibiliteit te bieden in het proces van contractverlengingen.

Op dit moment, en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, is het nog niet mogelijk om een onmiddellijke oplossing te bieden. Contractverlenging is pas mogelijk na de afloop van uw huidige contract. We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.

Mocht u verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en uw ervaring met onze diensten te verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Daan
UnitedConsumers
10

5 sterren, omdat de klant nog altijd koning is bij UC

Eind 2005 overgestapt van #Nuon, na een naheffing van 1500,00 voor een 1 persoonshuishouding. Met de opvolgende jaarrekening van UC met het zelfde maandbedrag als voorheen bij Nuon, kreeg ik zelfs 200 euro terug...een duidelijk voorbeeld dat Nuon de zaak belazerde.....sindsdien een uiterst tevreden klant bij UnitedConsumers, ze zijn altijd scherp geprijsd, bieden een zeer goed bereikbare klantenservice, die altijd vriendelijk, meedenkend en kundig is, en als trouwe klant wordt je altijd beloond met een bonus. En gedurende afgelopen jaren met die enorm hoge energieprijzen, bewezen ze duidelijk een goed inkoopbeleid te hanteren want de exorbitante bedragen die sommige niet UnitedConsumerklanten te verduren kregen zijn mij zelfs met een variabel contract gelukkig bespaard gebleven en heeft mijn vertrouwen in UnitedConsumers enkel nog meer versterkt, en raad ik daarom iedereen aan.

23-12-2023

Josephine, Arnhem

Beveelt ons aan

10

Super service ivm mijn vakantie

Ik kreeg te horen dat een nieuwe telefoon niet op voorraad was en pas later geleverd zou worden. Dit kwam slecht uit door een kapotte telefoon en een aankomende vakantie.
Daags voor vertrek werd ik gebeld dat de telefoon binnen was en naar mij zou worden opgestuurd. Helaas zou ik de volgende dag al vroeg vertrekken, dus ik had hier niets aan.
In overleg met UC, kon ik de telefoon dezelfde middag nog ophalen. UC zorgde ervoor dat de nieuwe telefoon dan bij hun op kantoor geleverd werd.

Omdat ik in de buurt wwon, was het voor mij een kleine moeite om langs hun kantoor te rijden.
En zo kon een zeer tevreden klant met een nieuwe telefoon op vakantie.
Dank je wel, Lucy

22-12-2023

Roel, Geldrop

Beveelt ons aan

9

de door mij gemaakte fout in een aanmelding

de door mij gemaakte fout bij het aanmelden van een nieuwe klant , onze zoon voor Gas en Electra . Heeft de werknemer, (Dame) mijn fout telefonisch gecorrigeerd Ben zelf te oud 89 om dat digitaal te kunnen

prima service kees verkerk

19-12-2023

C.A. Verkerk, gouda

Beveelt ons aan

Super bedankt voor deze mooie review.
Wij denken graag met u mee, fijn dat u zo tevreden bent over onze service!

Met vriendelijke groet,

Lisa
UnitedConsumers
10

Een zeer betrouwbare organisatie

Alles klopt, klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, je krijgt een goed advies, daarnaast wordt gekeken samen met jou of er een aanpassing nodig is.

Chapeau!

19-12-2023

Astrid, Haarlemmermeer

Beveelt ons aan

Beste Astrid,

Leuk om te lezen! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Michael
UnitedConsumers
2

NIET DOEN! Je word kapotgeslagen met mailtjes

Overgestapt naar energie via united consumers. Lage tarieven dus klonk goed. Ik word nu echter helemaal gek van alle mailtjes van united consumers. Ik heb me al uitgeschreven voor de nieuwsbrieven maar krijg nog steeds berichten over zorgverzekeringen etc. Etc.

STOP HIER EENS MEE!

18-12-2023

Geert-Jan, Bredevoort

10

Deze verzekering heeft vrije keuze

VGZ

18-12-2023

Erik, Hoorn

Beveelt ons aan

Beste Erik,

Bedankt voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Nienke
UnitedConsumers
10

Zeer tevreden

Telefonisch altijd bereikbaar goede informatie en duidelijk
Kan het iedereen aanraden

18-12-2023

Diana van Rijckevorsel , Den Bosch

Beveelt ons aan

Beste Diana,

Hartelijk dank voor de 10 en de aanbeveling!

Met vriendelijke groet,

Michael
UnitedConsumers