TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Albergen

Over Albergen

Het Overijsselse Albergen is een dorp in de gemeente Tubbergen. Gelegen midden in de Oosterse landstreek Twente, is Albergen een onderdeel van de prachtige Twentse natuur. In de buurt van Albergen zijn esgronden te vinden: bolvormige of hoger gelegen akkerlandschappen, waardoor het landschap op deze plaatsen een stuk minder vlak is dan het typische Hollandse vergezicht.

Bezienswaardigheden in Albergen

Het dorp Albergen wordt vaak in één adem genoemd met het Sint Antoniusklooster. Vooral de 16e eeuw was een belangrijke periode in de geschiedenis van Albergen. De prior van het Sint Antoniusklooster Johannes van Lochem schreef zijn kronieken in het klooster. Op de plek van het oude klooster staat nu de rooms-katholieke Sint-Pancratiuskerk.

Evenementen in Albergen

Met een rijk verenigingsleven is Albergen voorloper in het jaarlijkse carnavalsveest. In Albergen vindt altijd de eerste carnavalsoptocht van Twente plaats met aansluitend een openingsfeest in de grote tent.

Albergen staat ook bekend om de Volksfeesten, die ieder jaar met Pinksteren worden gehouden. Al vanaf de jaren ’80 vinden regionale en nationale artiesten een podium in Albergen om hun muziek ten gehore te brengen. Tegenwoordig is er ook een ware talentenjacht: Alberg got Talent.

Goedkoop tanken in Albergen

In Albergen kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

 

 

Er zijn geen deelnemende tankstations in Albergen waar u kunt tanken met korting.

 

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations