Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Almere

Over Almere

Almere is een stad in de provincie Flevoland met ongeveer 195.000 inwoners.  Het is de snelst groeiende stad van Flevoland.

Winkelen in Almere

Als u van winkelen houdt moet u in Almere zijn. Hier vindt u een van de grootste winkelcentra van Nederland, Citymall Almere. In het winkelcentrum vindt u ruim 130 winkels, een schouwburg, een bioscoop en een bibliotheek. Wanneer u moe bent van het winkelen kunt u uitrusten bij een van de vele eetgelegenheden. De meeste winkels zijn ook op zondag open.

Evenementen in Almere

De Libelle Zomerweek vindt ieder jaar plaats op het Almeerderstrand bij Almere. Dit evenement voor Libelle lezeressen en andere geïnteresseerden trekt ieder jaar ruim 85.000 bezoekers. De Zomerweek staat dan ook bol van workshops, proeverijen, interviews, winkelen, modeshows en optredens van bekende artiesten.

In augustus wordt het popfestival Zand ook op het Almeerderstrand georganiseerd. Op dit gemoedelijke strandfestival geniet u niet alleen van de beste Nederlandse artiesten, maar ook van het heerlijke strandweer en de verschillende kraampjes op het festivalterrein.

Goedkoop tanken in Almere

U kunt met korting tanken in Almere bij de volgende tankstations:

A
De Strubbenweg 4
1327GE ALMERE
B
De Paal 24
1351JD ALMERE
C
Kweekgrasstraat 2
1313BX ALMERE
D
De Steiger 20
1351AB ALMERE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

U kunt in Flevoland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof