Goedkoop tanken in Alphen aan den Rijn

Over Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een stad in Zuid-Holland. De stad ligt aan de Oude Rijn tussen Leiden en Bodegraven en telt ongeveer 73.000 inwoners. Een inwoner van Alphen aan den Rijn wordt Alphenaar genoemd.

Dagje uit in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn kunt u het Archeon bezoeken. Dit themapark is verdeeld in drie sferen: de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. In ieder deel van het park zijn gebouwen gebouwd in de stijl van het tijdperk of naar archeologisch model. Medewerkers van het park spelen typische bezigheden voor hun tijdvak na en vertellen bezoekers daarover. Regelmatig worden er thema-evenementen georganiseerd zoals gladiatorengevechten.

Evenementen in Alphen aan den Rijn

Op de derde zondag van september vindt er in Alphen aan den Rijn een jaarmarkt plaats. Deze regionale markt met lokale producten is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste jaarmarkten van Nederland. Tegelijk met deze jaarmarkt staat er ook een kermis in Alphen.

Goedkoop tanken in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

 

 

U kunt met korting tanken in Alphen-aan-den-rijn bij de volgende tankstations:

A
Van Foreestlaan 17
2404HC ALPHEN AAN DEN RIJN
B
Zegerbaan 2
2402NL ALPHEN AAN DEN RIJN
C
Troubadourweg 6
2402EP ALPHEN AAN DEN RIJN

 

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof