Goedkoop tanken in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is een gemeente in Noord-Holland. Het is tevens de grootste gemeente in Nederland. De naam Amsterdam komt uit de 13e eeuw, toen er een dam aangelegd werd in de Amstel. In de Gouden Eeuw groeide Amsterdam uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld.

De grachtengordel staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. De grachtengordel behoorde aan het eind van de 16e eeuw tot de stadsuitbreidingen van Amsterdam. De stad behoort tot de Metropoolregio Amsterdam. Almere, Haarlem, Het Gooi, Purmerend en Zaanstad behoren ook tot deze regio. Bij elkaar tellen deze steden zo'n 2,4 miljoen inwoners.

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Amsterdam is het toeristenmekka van Nederland met enorm veel bezienswaardigheden. Wat u zeker niet mag missen in uw bezoek aan Amsterdam:

  • Van Gogh Museum
  • De grachtengordel
  • Stedelijk Museum
  • Anne Frank Huis
  • Rijksmuseum
  • De Wallen

Evenementen in Amsterdam

Jaarlijks worden in Amsterdam meer dan 100 evenementen georganiseerd. De bekendste evenementen zijn Holland Festival in juni. Een evenement voor de kunsten. De Gay Pride, een groot evenement voor homoseksuelen waar de grachtenparade de meeste bezoekers trekt. In augustus vindt de driedaagse Uitmarkt plaats. Een grootschalige publieksmanifestiatie in de binnenstad van Amsterdam.  

Goedkoop tanken in Amsterdam

In Amsterdam kunt u goedkoop tanken met de tankkaart van UnitedConsumers. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof