Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Apeldoorn

Over Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe in de provincie Gelderland. De twaalfde stad van Nederland telt ongeveer 137.000 inwoners.

Dagje uit in Apeldoorn

In Apeldoorn vindt u paleis Het Loo, dat in 1684 door Willem III van Oranje gekocht werd. Tot het overlijden van koningin Wilhelmina werd paleis Het Loo door meerdere leden van de Koninklijke familie bewoond. Apeldoorn kent u ook van de reclames ‘Even Apeldoorn bellen’, de Apenheul, Koningin Julianatoren en als stedelijk middelpunt van de Veluwe. Ook als u van winkelen houdt, bent u in Apeldoorn aan het juiste adres. Met veel sfeervolle winkelstraten en een groot overdekt winkelcentrum kunt u in Apeldoorn een gezellig dagje shoppen.

Apeldoorn heeft niet alleen een koninklijk tintje doordat het de woonplaats van koning Willem III, prinses Wilhelmina, prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven was. In de Grote Kerk, gebouwd in 1892, vond de huwelijksdienst van prins Maurits en prinses Marilène plaats. Andere bekende Apeldoorners zijn onder anderen Joop Braakhekke, Arie Boomsma, Ronnie Tober en Waylon.

Parkeren in Apeldoorn

Apeldoorn heeft verschillende parkeergarages en –terreinen waar u tegen betaling kunt parkeren.

Goedkoop tanken in Apeldoorn

U kunt met korting tanken in Apeldoorn bij de volgende tankstations:

A
Marchantstraat 37
7331NS APELDOORN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof