Goedkoop tanken in Appingedam

In het noorden van de provincie Groningen ligt de stad Appingedam met ongeveer 12.000 inwoners. Appingedam is samen met Groningen de enige middeleeuwse stad van de provincie Groningen. In een document uit 1224 is voor het eerst sprake van de plaatsnaam Appingedam. Door de gunstige ligging op een kruispunt van waterwegen, groeide het plaatsje uit tot een belangrijk handels- en marktcentrum.

Bezienswaardigheden in Appingedam

Houdt u van cultuur? Bezoek dan eens het Museum Stad Appingedam of het MØhlmann museum. Ook de historische Vrouwenbrug en de Hangende Keukens in Appingedam zijn een bezoekje waard. Ieder jaar worden in de zomer de Damster Stadsfeesten georganiseerd, die beginnen met een kermis en een groot muziekevenement.

Parkeren in Appingedam

Op een aantal locaties in Appingedam zijn zogenaamde blauwe zones ingericht. Hier mag u een beperkte tijd parkeren en alleen als u uw parkeerschijf voor de ruit legt. Op de meeste parkeerterreinen in de binnenstad kunt u zonder tijdslimiet parkeren.

Goedkoop tanken in Appingedam

In Appingedam kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij Texaco De Boer aan de Farmsumerweg. Bij dit Texacostation kunt u benzine en diesel tanken. Het station beschikt ook over een shop en carwash.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Groningen goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof