Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Arcen

Over Arcen

Arcen is een dorp in de Limburgse gemeente Venlo. Het dorp heeft ongeveer 2.250 inwoners en ligt aan de Maas.

Bezienswaardigheden in Arcen

In Arcen vindt u de bierbrouwerij van Hertog Jan. Hier kunt u een rondleiding volgen waarbij een ervaren gids u langs het complete brouwproces leidt. Na afloop kunt u in de Proeverij genieten van een heerlijk glas Hertog Jan pilsener.

Niet ver van de bierbrouwerij vindt u graanbranderij de IJsvogel. In deze ambachtelijke distilleerderij, die gevestigd is in een werkende watermolen, worden jenevers, bitters, kruidenbitters, likeuren en likorettes gestookt. Tijdens een rondleiding met gids leert u hoe een graanstokerij werkt. Na afloop kunt u terecht in de Schenkerij naast de stokerij. Hier kunt u de likeuren proeven of genieten van een lekkere punt vlaai.

Evenementen in Arcen

In september wordt in de kasteeltuinen van Arcen Elfia Arcen georganiseerd. Dit jaarlijkse fantasy festival trekt ieder jaar weer veel science fiction en fantasy fans. De verklede bezoekers van dit evenement zorgen ervoor dat rondlopen op dit evenement nooit saai is. Tijdens het evenement kunt u luisteren naar een van de vele bands of verhalenvertellers op verschillende podia. Of u volgt een van de workshops of struint langs de vele kraampjes op het terrein.

Goedkoop tanken in Arcen

Er zijn geen deelnemende tankstations in Arcen waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof