Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Assen

Assen is de hoofdstad van Drenthe en ligt in het noorden van de provincie.

Dagje uit in Assen

Assen is bekend om de TT races, maar ook kinderen kunnen hun kunsten op de weg laten zien. In het Verkeerspark Assen leren ze wat rijden is en hoe het verkeer werkt. Het TT Circuit Assen biedt niet alleen de Grand Prix, maar bijvoorbeeld ook het wereldkampioenschap Superbike. Houdt u van snelheid, dan moet u hier geweest zijn.

In Assen kunt u ook van de natuur genieten. Bijvoorbeeld in het Asserbos, een van de oudste bossen van Nederland. Het bos heeft onder andere twee vijvers, een kinderboerderij en een hertenkamp.  Wilt u meer weten over de geschiedenis van Drenthe? Dan is een bezoekje aan het Drents Museum aan te raden.

Parkeren in Assen

Op het Veemarktterrein kunt u gratis gebruik maken van een van de 600 parkeerplaatsen. Zet u uw auto liever overdekt weg, zoek dan een van de zeven parkeergarages op. U kunt hier tegen betaling gebruik van maken.

Goedkoop tanken in Assen

U kunt met korting tanken in Assen bij de volgende tankstations:

A
Winkler Prinsstraat 26
9403AZ ASSEN
B
Peelo 22 a
9403TZ ASSEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe tanken met korting.

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof