Assendelft

Goedkoop tanken in Assendelft

Woont u in Assendelft of omgeving en wilt u goedkoop tanken in Assendelft? Vraag dan de tankkaart van UnitedConsumers aan, waardoor u altijd met korting tankt in of nabij Assendelft. Zo bespaart u bij iedere tankbeurt en houdt u dus meer geld over, wat u uit kunt geven aan leukere dingen. Deze besparing door goedkoop te tanken in Assendelft en omgeving, kan op jaarbasis flink oplopen. Vraag daarom direct online uw tankkaart aan. U verdient meer.

Vraag uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in assendelft bij de volgende tankstations:

A
Dorpsstraat 651
1566EB ASSENDELFT

Over Assendelft

Assendelft ligt in de provincie Noord-Holland en heeft ruim 23.000 inwoners. Tot 1974 was Assendelft een zelfstandige grote gemeente in de Zaanstreek, daarna werd het onderdeel van de gemeente Zaanstad. Na Oostzaan en Westzaan, kent Assendelft de oudste geschiedenis van de gehele Zaanstreek. Al 500 jaar voor Christus was Assendelft bewoond. Dit werd aangetoond door recente opgravingen in de plaats zelf.

Bezienswaardigheden in Assendelft

Assendelft heeft de langste dorpsstraat van Nederland met zo'n 7,2 kilometer. De dorpsstraat loopt van het Noordzeekanaal tot aan Krommenie. Wanneer u in Assendelft bent, kunt u de watertoren niet missen. Deze watertoren stamt uit 1885 en is daarmee de oudste nog bestaande watertoren van Noord-Holland. Fort Zuidwijkermeer en drie kruithuizen zijn in het buitengebied van Assendelft gebouwd en geven de militaire geschiedenis van deze plaats weer. Twee van de kruithuizen zijn nog te bezichtigen.