Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij AVIA

AVIA is de snelst groeiende coöperatie in Nederland en bestaat uit vijf zelfstandige ondernemers (leden) in de brandstof- en smeeroliebranche, die goed zijn voor een gezamenlijke omzet van circa 1,2 miljard. Met ruim 450 tankstations in en rond dorpen en langs doorgaande provinciale wegen zijn ze goed vertegenwoordigd in Nederland.

AVIA is anders

De AVIA groep onderscheidt zich van de rest van de grote oliemerken door zich te richten op een hoge mate van klantvriendelijkheid met 'Welkom Onderweg'. De kwaliteit blijft geborgd en wordt met regelmaat door middel van een derde partij 'Roamler' gecontroleerd, waarbij een mystery-shopper de verschillende tankstations controleert op klantvriendelijkheid, service en kwaliteit en vele andere belangrijke aspecten.

AVIA brandstoffen

AVIA heeft net als UnitedConsumers duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zorgt er continu voor dat al hun brandstoffen ruimschoots voldoen aan alle door de overheid gestelde normeringen. De benzines van AVIA dragen bijvoorbeeld bij aan een lage CO2-uitstoot, een schone motor en verlengen de levensduur van de motor.

Avia logoDaarbij heeft de AVIA diesel een laag zwavelgehalte waardoor er minder milieuschade optreedt en uw dieselmotor beter presteert. Op dit moment bieden ze premium brandstoffen aan zoals Multipower Diesel en Super Clean 95 die het beste halen uit uw motor zodat deze optimaal presteert. Momenteel zijn ze drukdoende om HVO20 en HVO 100 - een brandstof met een nog lagere CO2-uitstoot - op de kaart te krijgen, waarmee Multipower Diesel langzaam uitgefaseerd zal worden.


Goedkoop tanken bij AVIA

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij 100 AVIA tankstations in Nederland. U krijgt gegarandeerd 10 tot 15 cent per liter korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Zo tankt u altijd voordelig.

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? 

BP Q8
Esso AVIA
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations


> Alles over tanken en brandstof