Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij AVIA

AVIA Nederland bestaat uit een aantal zelfstandige oliebedrijven  en vormt een van de grotere zelfstandige partijen op de brandstoffenmarkt. Met ruim 250 tankstations in Nederland zijn ze goed vertegenwoordigd in een groot aantal regio’s.

AVIA is anders

De AVIA groep onderscheidt zich van de rest van de grote oliemerken door zich te richten op een hoge mate van klantvriendelijkheid. Dit controleren zij voortdurend door middel van hun eigen mystery programma AVIA Optima, waarbij een mystery-shopper de verschillende tankstations controleert op klantvriendelijkheid, service en kwaliteit.

AVIA brandstoffen

AVIA heeft net als UnitedConsumers duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zorgt AVIA dat al hun brandstoffen ruimschoots voldoen aan alle door de overheid gestelde normeringen. De benzines van AVIA dragen bijvoorbeeld bij aan een lage CO2-uitstoot, een schone motor en verlengen de levensduur van de motor.

Avia logoDaarbij heeft de AVIA diesel een laag zwavelgehalte waardoor er minder milieuschade optreedt en uw dieselmotor beter presteert. Ook bieden ze premium brandstoffen aan zoals Multipower Diesel en Super Clean 95. Deze brandstoffen halen het beste uit uw motor zodat deze optimaal presteert.


Goedkoop tanken bij Avia

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij een aantal Avia tankstations in Nederland. U krijgt gegarandeerd 6 cent korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Zo tankt u altijd voordelig.

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? 

BP Q8
Esso Avia
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations


> Alles over tanken en brandstof

Terug naar boven