TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Axel

Over Axel

In het zuiden van Zeeuws-Vlaanderen, in de provincie Zeeland ligt Axel.  Met ruim 8.000 inwoners is Axel de achtste plaats van Zeeland. In 2013 viert Axel dat zij 800 jaar geleden stadsrechten kreeg.

Evenementen in Axel

De weekmarkt in Axel wordt zelfs door mensen uit België bezocht. Ook het wielerevenement de Internationale Juniorendriedaagse trekt jaarlijks veel bezoekers. In het voorjaar wordt deze ronde gereden door wielrenners van over de hele wereld. Met Hemelvaart wordt ieder jaar een oldtimer-festival georganiseerd. Houdt u niet van oude auto’s? Dan kunt u genieten van de livemuziek of langs een van de vele kraampjes op de braderie struinen.

Dagje uit in Axel

Houdt u van fietsen? In Axel start de Fortenroute, een 40 kilometer lange route langs twintig voormalige forten in het gebied. In Axel kunt u ook een aantal musea bezoeken, waaronder het Fotografie en Radio museum en wisselende exposities over de natuur in de Watertoren. U kunt aan verschillende outdoor activiteiten in Axel deelnemen. Of u nu van een historische stadswandeling, een kanotocht of van een huifkarrentocht houdt, u vindt het in Axel. Na een inspannend dagje rust u lekker uit in een van de gezellige cafés en restaurants.

Goedkoop tanken in Axel

In Axel kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij Total Axel aan de Buthdijk. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations