Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Baexem

Over Baexem

Baexem is een dorp dat in de Limburgse gemeente Leudal ligt. Het dorp heeft ongeveer 2.700 inwoners. De naam zou “woonplaats van de krijgers” betekenen.

Bezienswaardigheden in Baexem

In Baexem staat het kleine kasteel Baexem. Tegenwoordig is dit kasteeltje in particulier bezit en niet meer te bezichtigen, maar de kasteeltuinen zijn wel vrij toegankelijk voor publiek. Hier kunt u een wandeling maken tussen de 6.000 verschillende bloemen- en kruidenplanten. De tuin is verfraaid met diverse kunstobjecten. Op het terrein van de kasteeltuinen staat ook een restaurant waar u kunt genieten van een kopje koffie. Het restaurant verhuurt ook picknickmanden voor picknicks in de kasteeltuinen.

De omgeving van Baexem is rijk aan natuurgebied. U kunt in het dorp fietsen huren en een fietstocht door deze prachtige omgeving maken. Er zijn ook diverse wandelroutes uitgezet door dit gebied.

Evenementen in Baexem

Ieder jaar is er in september een kermis in Baexem. In de Dorpsstraat zijn verschillende attracties zoals een rupsbaan, grijpkranen en een draaimolen te vinden. Ook kunt u genieten van traditionele kermislekkernijen zoals suikerspin, zuurstokken, poffertjes en andere heerlijkheden.

Goedkoop tanken in Baexem

U kunt met korting tanken in Baexem bij de volgende tankstations:

A
Rijksweg 2a
6095NB BAEXEM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof