Goedkoop tanken in Bakel

Over Bakel

Bakel is een plaats met ongeveer 5.500 inwoners in de gemeente Gemert-Bakel in de provincie Noord-Brabant. In 2014 viert Bakel het 1300 jarig bestaan van het dorp. Daarmee is Bakel het oudste dorp van Noord-Brabant.

Bezienswaardigheden in Bakel

De 16e eeuwse Gotische kerk springt meteen in het oog als u Bakel binnenrijdt. Verder liggen er aan het kerkplein verschillende oude gebouwen en horecagelegenheden.

Heeft u altijd al willen weten hoe verschillende landbouwgereedschappen en ambachtelijke voorwerpen er in vroegere tijden uitzagen? Bezoek dan eens museum ‘De Tolbrug’ in het oude tolhuis aan de Esperloop. De particuliere collectie bestaat uit landbouwgereedschappen en ambachtelijke en huishoudelijke voorwerpen uit de 10e tot de 20e eeuw.

Zoekt u iets actievers om te doen in Bakel? Dan kunt u een van de vele evenementen bezoeken die het hele jaar rond worden georganiseerd.

Goedkoop tanken in Bakel

Bij Texaco tankstation Nard Thijs net buiten Bakel kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart. Deze zelfstandige onderneming met een eigentijdse formule is van alle moderne gemakken voorzien en het servicegerichte personeel staat u graag te woord.

Aan de pomp zijn de gangbare brandstoffen zoals Euro 95, diesel, lpg en premium brandstoffen onder de naam diesel XL en euro XL. In de laatste dagen van het jaar wordt er in de tankshop vuurwerk verkocht. Deze verkoop voldoet aan de strengste veiligheidsnormeringen.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof