Goedkoop tanken in Barendrecht

Over Barendrecht

Barendrecht is een dorp in Zuid-Holland. De gemeente heeft ongeveer 47.500 inwoners en behoort tot de Stadsregio Rotterdam. Het centrum van Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren. Het centrale winkelgebied bevindt zich op de Middenbaan.

Bezienswaardigheden in Barendrecht

D’Ouwe School in Barendrecht was vroeger een schoolgebouw met een bovenmeesterwoning. Het is een van de gemeentelijke monumenten van het dorp. Het gebouw is niet in een keer gebouwd, waardoor er verschillende hoekjes zijn ontstaan. Hierdoor is een bezoekje aan dit museum een ware ontdekkingstocht.

Evenementen in Barendrecht

Jaarlijks vindt in Poppodium De Beuk het muziekfestival Along the Trax plaats. Dit popfestival wordt ieder jaar weer druk bezocht door liefhebbers van aanstormend talent. Gedurende het jaar worden er door De Beuk nog veel meer kleinschalige evenementen georganiseerd zoals jamsessies, Open DJ Nights en het kleine tweedaagse evenement Ontspoord.

Goedkoop tanken in Barendrecht

In Barendrecht kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Berkman Barendrecht. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof