Goedkoop tanken in Beetsterzwaag

Over Beetsterzwaag

Het dorp Beetsterzwaag ligt in het oosten van de provincie Friesland en telt 3.500 inwoners.

Dagje uit in Beetsterzwaag

Het dorp ligt midden tussen de uitgestrekte bossen en heidevelden. Een uitstekend startpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. Maar Beetsterzwaag kent ook veel historische gebouwen. Het bekendste is Lyndensteyn, een oud herenhuis dat tegenwoordig dienst doet als revalidatiecentrum. Maar ook het Kantongerecht uit 1811 en het Lycklamahûs uit 1824 zijn het bezichtigen waard.

Elke woensdag in juni, juli en augustus kunt u op een bijzondere manier de geschiedenis van Beetsterzwaag ontdekken. De historische rondleiding is ook op aanvraag te boeken. Loop ook eens binnen bij een van de gezellige lokale winkeltjes of drink een kopje koffie in een knus restaurantje in het dorp.

Goedkoop tanken in Beetsterzwaag

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Beetsterzwaag met korting bij tankstation Shell Tolman aan de Hoofdstraat. Hier tankt u iedere dag van de week goedkoop diesel en benzine.

Goedkoop tanken

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof